Nokia 5530 XpressMusic
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Nokia 5530 XpressMusic
Itt egy program hozzá.manna94 írta:Nos nekem 5800-ám van és semmi bajom sem a képével sem a kamerájával...
igazából egy kérdésem lenne...samsung típusú telefonoknál lehet sms-ekre kódot tenni h azt ne olvashassák el illetéktelenek....nem tud valaki róla, hogy ilyet lehet-e a nokiánál is? csak mert én nem találtam róla semmit...csak gondoltam hátha mégis lehet...
köszi:)
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Itt van bővebben infó erről. Ott segítenek is.vati182 írta:Mi az a c6 os rom téma? fel kell telepíteni valamit?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
-
- 4. szint
- Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 72 times
Valaki segítsen legyenszíves szóval szeretnék egy ilyen telóra felrakni egy főzőtt fw-t a 3.60 vagy a 3.80 -ast terminátor főzetéből, csak már nem emlékszem arra,hogy most itt mindegy melyik szoftra teszem fel melyiket vagy nem. A telefon szoftvere a 31, tudom van 32 is már,így lehet azt felteszem vele együtt. Tehát, ha a 32 szofot letöltöm és a 3.80 -as cfw felflashelem együtt az úgy működhet. Ne haragudjatok,hogy nem olvasok most vissza -gondolom kapok is érte-,de sietnem kell sajnos és nem sokára hozzák a telefont Köszönöm...
Szerk.:Meg van mi mindenre nem jó a GYIK Szóval univerzális,azaz rm számtól,szoftververziótól független...Bocs -megint csak-
Szerk.:Meg van mi mindenre nem jó a GYIK Szóval univerzális,azaz rm számtól,szoftververziótól független...Bocs -megint csak-
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
sziasztok
Valaki tudna nekem segíteni szoftver frissítésbe ha én frissítem akkor elmegy a garanciám ? tudnátok valami linket adni hol lehet a legfrissebet letölteni meg valami leírást hogy működik előre is köszi
Valaki tudna nekem segíteni szoftver frissítésbe ha én frissítem akkor elmegy a garanciám ? tudnátok valami linket adni hol lehet a legfrissebet letölteni meg valami leírást hogy működik előre is köszi
- nagy.renato
- 3. szint
- Készüléktípus: In my signature
- Been thanked: 118 times
Nem ugrik a garanciád. A legfrissebb szoftvert pedig eléred az OVI suite programmal.
http://www.nokia.hu/tamogatas/szoftver/nokia-ovi-suite
http://www.nokia.hu/tamogatas/szoftver/nokia-ovi-suite
Nokia Lumia 625
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5530
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy elő- és hátlapot lehet kapni? Ha igen, akkor csak "csíkot" lehet kapni, mondjuk rózsaszínt? mert nekem fekete a telóm és szeretném a piros csíkot kicserélni rózsaszínre, de rózsaszín csíkot cska fehér szettben láttam, az meg nekem nem tetszik. És esetleg feketében lehet kapni elő-és hátlapot virágmintával? mert fehérben láttam olyat, de az nem jó mint már mondtam.
Árakat tudtok mondani?
köszönöm szépen!:)
Engem az érdekelne, hogy elő- és hátlapot lehet kapni? Ha igen, akkor csak "csíkot" lehet kapni, mondjuk rózsaszínt? mert nekem fekete a telóm és szeretném a piros csíkot kicserélni rózsaszínre, de rózsaszín csíkot cska fehér szettben láttam, az meg nekem nem tetszik. És esetleg feketében lehet kapni elő-és hátlapot virágmintával? mert fehérben láttam olyat, de az nem jó mint már mondtam.
Árakat tudtok mondani?
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Szerintem,ezek a csicsásított dolgok nem gyáriak,hanem utángyártott cuccok,amiknek a minőségéről hadd ne mondjak véleményt.De ha te ezt akarod,leked rajta.Tudod,Google a te jó barátod. Viszont,benézhetsz pár GSM boltba is.általában tele van velük a vitrin.bellatrix92 írta:Sziasztok!
Árakat tudtok mondani?
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia
sziasztok
elkezdtem a szoftver frissítést az ovi suitevel rádugtam a telefont a gépre ki is adta felismerte és talált új szoftvert is elkezdtem telepíteni és a végén kiírta hogy a telepítés sikertelen .Próbáltam úgy is hogy kivettem a memória kártyát de úgy is hogy bent volt.Valaki tud valami tanácsot adni ?
elkezdtem a szoftver frissítést az ovi suitevel rádugtam a telefont a gépre ki is adta felismerte és talált új szoftvert is elkezdtem telepíteni és a végén kiírta hogy a telepítés sikertelen .Próbáltam úgy is hogy kivettem a memória kártyát de úgy is hogy bent volt.Valaki tud valami tanácsot adni ?