Nokia 6730 classic

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
navaho911
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 6730 C
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia 6730 classic

Hozzászólás Szerző: navaho911 »

Hali.
Ez egy nagyon jó kis teló. erre nem kell garmin sem, mert az ovi navi nagyon hasit rajta.. a világ bármely országának térképét le lehet tölteni rá.
Én csak az Office-t hiányolom róla. ha valaki tud rá megfelelő progit segitsen nekem. Köszönöm.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

navaho911 írta:Hali.
Ez egy nagyon jó kis teló. erre nem kell garmin sem, mert az ovi navi nagyon hasit rajta.. a világ bármely országának térképét le lehet tölteni rá.
Én csak az Office-t hiányolom róla. ha valaki tud rá megfelelő progit segitsen nekem. Köszönöm.
Ez egy elvileg működő verzió, a fórum alapján.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
navaho911
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 6730 C

Hozzászólás Szerző: navaho911 »

Nagyon köszönöm a gyors segitséget.
Csak az elkovetkezőkre tekintettel... először nekem ez a teló januárban volt akkor csináltattam, hozzá szingózást. aztán csere bere, s most került vissza hozzám egy uj készülék melynek természetesen más az imei száma és lássunk csudát a korábbi készülékhez készitett cer és key fájl is jó ehhez a készülékhez, igy tudom szignózni a progikat..
ssppiikkee
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Galaxy S 8GB + 5800 Xpress 8GB

Hozzászólás Szerző: ssppiikkee »

erre a telóra létezik fözött rom? Munkatársamnak ilyen van, és szeretnénk rá windows live messengert rakni, de vagy nem lehet, vagy nem indul el, vagy folyamatos probléma az hogy olyan mintha valami mindig használná neki a netet... :s és a másik ami szerintem gondot okoz hogy vodás szoftver van rajta... Ha fözött rom nincs akkor gyári szoftvert hogy tudok a legkönnyebben rátenni?
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

ssppiikkee írta:erre a telóra létezik fözött rom? Munkatársamnak ilyen van, és szeretnénk rá windows live messengert rakni, de vagy nem lehet, vagy nem indul el, vagy folyamatos probléma az hogy olyan mintha valami mindig használná neki a netet... :s és a másik ami szerintem gondot okoz hogy vodás szoftver van rajta... Ha fözött rom nincs akkor gyári szoftvert hogy tudok a legkönnyebben rátenni?
Nincs rá. Van pl a fring vagy nimbuzz is msn-nek. Egy taskman programmal meg tudod nézni, hogy mi fut a háttérben és mi akar a netre menni.
Itt első kettő téma foglalkozik szoftverfrissítéssel ebben a fórumban.
Ha nem tudsz szignózni, akkor segítség az aláírásomban.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”