Nokia 6650 Fold

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Re: Nokia 6650 Fold

Hozzászólás Szerző: laci64 »

tittmannd írta:Hali! Nekem is 6650-es Nokiám van, és szeretnék rádobni egy GPS szoftvert, csak szignózni kell hozzá a telót ha jól tudom. Valami segítséget tudnátok nyújtani, esetleg tippet mit hogyan csináljak milyen progit használjak és azt honnan lehet leszedni.
A garminhoz nem kel szignózni, többi a megfelelő oldalon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára laci64 2009-03-13 pén. 10:22:15-kor.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
nokia 6650
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 6650
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: nokia 6650 »

apesz9 írta:Sziasztok! Szerintetek érdemes szoftvert frissíteni ezen a telón? Nekem a gyári 3.09van fenn, de egy két apróságtól eltekintve nincs problémám. Már megszívtam, hogy jól működő szoftvert lecseréltem pl.: feltettem a garmin 5.00.30at. Kár volt! Nem akarok még 1x ebbe a hibába esni. Az meg nem izgat túlságosan, hogy mennyivel fehérebb a bill. világítás :cool3:
Ja ti tapasztaltatok olyat, hogy a feltelepített játékok nagy részének abszolút nincs hangja? Úgy persze, hogy telepítés után még volt csak aztán egyszer csak megszűnt :hmm2:
Nem mintha vmi oltári nagy baj lenne, csak kíváncsivá tett.
Ja és az új szoftot próbálta már valaki turbo simmel üzemeltetni? Hallottam, hogy ez más telóknál problémát jelenthet.

A játékokkal kapcsolatban szólnék hozzá, Nálam is előfordult. Idáig csak a Simsel játszottam, de szinte indítás után el is ment a hangja.
tenkjuh
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S5
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: tenkjuh »

hello mindenki

használtan milyen áron van ilyen telo? mennyit érdemes adni érte? illetve turbosim hatásos hozzá?
laci64
Moderátor
Moderátor

tenkjuh írta:hello mindenki

használtan milyen áron van ilyen telo? mennyit érdemes adni érte? illetve turbosim hatásos hozzá?
Összességében nem egy jó telefon, én nem vennénk a helyedben. Lassú, halk,és még van egy két apró hibája.
Na, most lehet hogy kapok a fejemre? :oops: :oops:
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
tenkjuh
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S5
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: tenkjuh »

:) tulajdonképpen barátnőm samsung e210 telefonját váltána egy 6650 fold! mert okos telok közül csak ez tetszik neki vagy max n76 azért köszi laci a választ
laci64
Moderátor
Moderátor

tenkjuh írta::) tulajdonképpen barátnőm samsung e210 telefonját váltána egy 6650 fold! mert okos telok közül csak ez tetszik neki vagy max n76 azért köszi laci a választ
Inkább egy kicsivel többet szánj az N76-ra.
malna89
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia 6650 fold+4 gb micro sd

Hozzászólás Szerző: malna89 »

Hááth nem tudom ki hogy van vele, de én meg vagyok vele elégedve. Az oké hogy nem egy n95 de áráért simán megéri. Tudja azt amit nagyok ha egy kicsit foglalkozol vele (ami egyedül tényleg zavaró lehet az a halkság, de azt is ki lehet küszöbölni) én még konkrét megoldhatatlan problémával nem találkoztam vele. :cool3:
apesz9
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 6650 T-mobile

Hozzászólás Szerző: apesz9 »

laci64 írta:
tenkjuh írta:hello mindenki

Összességében nem egy jó telefon, én nem vennénk a helyedben. Lassú, halk,és még van egy két apró hibája.
Na, most lehet hogy kapok a fejemre? :oops: :oops:
Szerintem ennyiért nemigen kapsz mostanság jobb okostelót. A hangszórója tényleg trágya, de ha nem jampec módjára akarod az utcán hallgatni vele kihangosítva a zenét, akkor azért nem annyira zavaró. Headsettel pedig kiváló, persze ez nincs összefüggésben a gyenge teljesítményű hangszóróval :D Szerintem nem lassú egyébként.
Én turbo simmel üzemeltetem és hát nem mondom, hogy nem volt még vele bajom. Vonaton pest felé eddig 2-ből 2x besz@rt, eldobta a térerőt és kocc. Az egyedüli megoldás volt, hogy visszatettem a simet a régi független telómba, majd ez után már újra ment a turbo simmel. :hmm2:
Most szereztem egy másikat és azzal próbálom. Meglássuk mi lesz vele, amúgy ezt a két esetet leszámítva hibátlan.
A gps is jó benne, de mindenképp a 4.20.20-as garmint ajánlom hozzá!
Összességében én nem bántam meg!
apesz9
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 6650 T-mobile

Hozzászólás Szerző: apesz9 »

Ja és még az előzőhöz annyit, hogy szerintem a nokia okostelek közül magasan ez néz ki a legjobban. De hát ugye ez szubjektív dolog. Az n95 n96 bizti, hogy jobb telók, csak szerintem iszonyat böszme mindkettő :lol: Meg mondjuk többszöröse az áruk is. :cool3:
Na elég ennyit az ízlésekről.
ijuhasz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8 black Belle5 beta
Has thanked: 14 times

Hozzászólás Szerző: ijuhasz »

Sziasztok.Tudna valaki magyar product kodot és függetlenitő progit 6650 fold telefonhoz,mert nekem osztrák t-mobilos és nekem pannonba kellene. Köszönöm előre is
Nokia N8 Black
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”