Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olvass!)

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
szabolcs5757
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 5800
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olva

Hozzászólás Szerző: szabolcs5757 »

bladehu2 írta:hát az NSU csak működő, bekapcsolt telót tud frissíteni tehát azzal eleve kár is próbálkozni. lehet hogy triviális, de próbáltad már rádugni töltőre és várni vele 5-10percet hogy micsinál? kérdezem ezt azért mert ma reggel az asszonynál lévő 5800-am (amit este feltöltött) meg se nyikkant. jelenség hasonló, power gombra csak néha egy kis villanás meg rezdülés. rádugtam töltőre (hiába mondta hogy dehát fel volt töltve) 5 perc után bekapcsolt. valami csontra merítette, ennyi volt a baja. esetleg tedd bele az 5230 feltöltött akksiját (ugyanaz a típus) próbaképp, és ha azzal sem kapcsol be akkor próbáld meg azért azzal flesselni JAF-al. amikor gépre rádugod és megnyomod power gombot akkor az rendben van ha csak egy pillanatra csatlakozik, csatlakozva csak akkor marad amikor a jaf-ban indítod a flash-t és akkor nyomod meg a power gombot röviden, mivel ekor a jaf csatlakozik hozzá és akkor aktív marad a flash mód.
Ilyen feltöltöm és egy éjszaka lemerülős dolog már nekem is volt :) nem is 1x. Kíváncsi vagyok hogy mi okozza :) ha valaki esetleg tudja megoszthatná.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

szabolcs5757 írta:
bladehu2 írta:hát az NSU csak működő, bekapcsolt telót tud frissíteni tehát azzal eleve kár is próbálkozni. lehet hogy triviális, de próbáltad már rádugni töltőre és várni vele 5-10percet hogy micsinál? kérdezem ezt azért mert ma reggel az asszonynál lévő 5800-am (amit este feltöltött) meg se nyikkant. jelenség hasonló, power gombra csak néha egy kis villanás meg rezdülés. rádugtam töltőre (hiába mondta hogy dehát fel volt töltve) 5 perc után bekapcsolt. valami csontra merítette, ennyi volt a baja. esetleg tedd bele az 5230 feltöltött akksiját (ugyanaz a típus) próbaképp, és ha azzal sem kapcsol be akkor próbáld meg azért azzal flesselni JAF-al. amikor gépre rádugod és megnyomod power gombot akkor az rendben van ha csak egy pillanatra csatlakozik, csatlakozva csak akkor marad amikor a jaf-ban indítod a flash-t és akkor nyomod meg a power gombot röviden, mivel ekor a jaf csatlakozik hozzá és akkor aktív marad a flash mód.
Ilyen feltöltöm és egy éjszaka lemerülős dolog már nekem is volt :) nem is 1x. Kíváncsi vagyok hogy mi okozza :) ha valaki esetleg tudja megoszthatná.
Garmin?
lordthomas
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800

Hozzászólás Szerző: lordthomas »

Sziasztok!
Feltettem az 5800-ámra a Communities progit amit a nokia csinált.Amikor be akarok lépni a facebookra, ezt írja ki:"The client failed to connect to the gateway"
Mi lehet a baj?
szabolcs5757
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 5800

Hozzászólás Szerző: szabolcs5757 »

nincs rajta. Pont ezért mert tudom hogy nagyon meríti az aksit.
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Nem: Férfi
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

lordthomas írta:Sziasztok!
Feltettem az 5800-ámra a Communities progit amit a nokia csinált.Amikor be akarok lépni a facebookra, ezt írja ki:"The client failed to connect to the gateway"
Mi lehet a baj?
Ahhoz,hogy a Facebookot használd a telón,internet kapcsolat kell.Bár elméletileg a Facebook ingyenes,De itt a csapda.Nem tudom,melyik szolgáltatónál vagy,így közelebbit a dologról nem tudok mondani.
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
kleingy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: i9100
Nem:
Has thanked: 8 times
Been thanked: 20 times

Hozzászólás Szerző: kleingy »

Az ingyenes 0.facebook.com egyelőre csak T-Mobile-lal működik.
CM9
cracky86
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N73-5230

Hozzászólás Szerző: cracky86 »

No alakul már az 5800 szétszedtem kontakthiba volt valószínűleg. ill. az alaplapon nincs elem. bekapcsol, viszont nincs kamera, ill. nem hajlandó offline módból kilépni, pedig látja a simet, mert kéri a pinkódot. Gps, Bluetooth, Fm is aktív, ezeket ki tudtam próbálni. V.52-es softtal keltettem életre.
debizsolt2
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800XM

Hozzászólás Szerző: debizsolt2 »

Sziasztok!

Szeretnék felrakni C6 os szoftvert, vagyis pontosan nem tudom mi ez (pl. widgeteket akarok kitenni, szebb külsőt ilyenek), de leszedtem és számomra csak ismeretlen fájlokat találtam. bin, vpr, spl...
Mit csináljak ezekkel?
Nagyon sokat próbálkoztam ezügyben, de utolsó elkeseredésemben fordulok hozzátok. Az már érzem hogy kéne valami program vagy valami de nemtudom mit csinálak.

Előre is nagyon köszönöm!
Alcatel OT-880 -> Nokia 3210 -> Nokia 3310 -> Nokia 3330 -> Nokia 6600 -> Nokia 6230i -> Nokia N70 -> Nokia 5800 XM ->Nokia C7
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Nem: Férfi
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

Nézz körül,a Szoftverfrissítés/Szoftverfrissítés Phoenixszel topicban!viewtopic.php?f=64&t=40&start=3740 Tehát ide.Itt a legelső hozzászólásban minden le van írva.
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
nokiaberta
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800

Hozzászólás Szerző: nokiaberta »

Sziasztok! Egy kis segítség kellene... Használtam a keresőt, nincs válasz, és olyan topik sincs, h ovi suite 3.0.

Összedugtam a telót a géppel, kijött a frissítés az ovi suite-ra, és én barom frissítettem... Szép és jó, csak kár, h nem látja a telefont. Mármint kiírja, h nokia 5800 csatlakoztatva, csak akár a térképekre, üzenetekre, bármire nyomok, kidobja, hogy csatlakoztassam ovi suite, v pc suite módban a telefont, és nem enged semmit csinálni. (persze pc suite módban van csatlakoztatva.) Valami megoldást tudtok erre?

Előre is köszi
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”