Hol lehet azt beállítani?nylacika írta:Rendszerhangerő nincs alacsonyra állítva?GM12ML írta:Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem hogy csak nekem van ilyen gondom vagy másnál is jelentkezett a következö szitu: feltelepítettem a handy clock-ot és az ébresztöje k...va halk. Ugyanaz a handy clock a bnöm 5800-on tökéletesen ébreszt. Valaki tudna segíteni hogy mi lehet a probléma? Elöre is köszi a válasz(oka)t.
Nokia 5230
- GM12ML
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800 XpressMusic Gray
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 5230
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 32 times
Gondolom akkor tudod állítani, amikor a profilba belemész és ott a csengetés hangerejét változtatod. Annak függvényében változik a többi értesítési hang, ha jól emlékszem. Ha nem így van, akkor hamar megcáfolnak!GM12ML írta:Hol lehet azt beállítani?nylacika írta:Rendszerhangerő nincs alacsonyra állítva?GM12ML írta:Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem hogy csak nekem van ilyen gondom vagy másnál is jelentkezett a következö szitu: feltelepítettem a handy clock-ot és az ébresztöje k...va halk. Ugyanaz a handy clock a bnöm 5800-on tökéletesen ébreszt. Valaki tudna segíteni hogy mi lehet a probléma? Elöre is köszi a válasz(oka)t.
- GM12ML
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800 XpressMusic Gray
GM12ML írta:
Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem hogy csak nekem van ilyen gondom vagy másnál is jelentkezett a következö szitu: feltelepítettem a handy clock-ot és az ébresztöje k...va halk. Ugyanaz a handy clock a bnöm 5800-on tökéletesen ébreszt. Valaki tudna segíteni hogy mi lehet a probléma? Elöre is köszi a válasz(oka)t.
Rendszerhangerő nincs alacsonyra állítva?
Hol lehet azt beállítani?
Gondolom akkor tudod állítani, amikor a profilba belemész és ott a csengetés hangerejét változtatod. Annak függvényében változik a többi értesítési hang, ha jól emlékszem. Ha nem így van, akkor hamar megcáfolnak!
A profilnál maximumon van a hangerö.
Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem hogy csak nekem van ilyen gondom vagy másnál is jelentkezett a következö szitu: feltelepítettem a handy clock-ot és az ébresztöje k...va halk. Ugyanaz a handy clock a bnöm 5800-on tökéletesen ébreszt. Valaki tudna segíteni hogy mi lehet a probléma? Elöre is köszi a válasz(oka)t.
Rendszerhangerő nincs alacsonyra állítva?
Hol lehet azt beállítani?
Gondolom akkor tudod állítani, amikor a profilba belemész és ott a csengetés hangerejét változtatod. Annak függvényében változik a többi értesítési hang, ha jól emlékszem. Ha nem így van, akkor hamar megcáfolnak!
A profilnál maximumon van a hangerö.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Nem. Mert csak a programot szignózod le és telepíted.gabus1978 írta:Sziasztok.érdeklődnék ,hogy a szignózás gari vesztéssel jár?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Rakd fel ezt.gabus1978 írta:Névnap alkalmazást szeretném feltenni a telóra.Hogy álljak neki?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

- Haxi
- 2. szint
- Készüléktípus: 58C6XM
CFW telepités közben memóriakártya bentvolt, és jelszót kér azóta. Lehet vele kezdeni valamit vagy kuka?
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 350 times
Kuka. Szoftverfrissítéskor ajánlott kivenni pont ezért, mert jelszót generálhat neki. Bár már volt, hogy elfelejtettem kivenni a kártyát és nem történt ilyesmi. Vert is a víz, mert a folyamat közben jutott eszembe.Haxi írta:CFW telepités közben memóriakártya bentvolt, és jelszót kér azóta. Lehet vele kezdeni valamit vagy kuka?