Csab10 írta:Mostmár mind1, idegességemben leformáztam:)..De nem rakom fel többet pedig a kedvencem,szerintem viszont az lesz a gond.Amikor kikapcsolom és visszakapcsolom nem kéne beállítódjon a téma magától ami volt ?Amúgy akkor is meghülyülhet ha a telefonmemóriára van telepítve a téma?..Még valami egy króm keret vagy mi mennyibe kerül?..Lehet kapni egyáltalán így külön?..Arra gondolok ami az 5230 Chrome változaton van az a króm dísz(keret)..
Az enyémen az van(sajna)
Én elcserélem veled(feketére)
Ha könnyen megoldható a csere
Zs
Csab10 írta:Újabb probléma.Felmásoltam elég sok számot a telómra.Eddig azt hittem hogy egyes számokat elfelejtettem felrakni, de nem így van.Elég sok szám van amit felmásolok és csak úgy eltűnik a telefonról..Miért van ez ?..Lehetséges hogy nem mind1 hova másolom?..Sounds mappába másolom mindíg és azon belül is csinálok mappát.Jah és a telefonon a tárolóhely funkciót használom.Mi lehet a gond ?..
Ha frissíted a zenetárat, akkor máris látni fogod!
Srácok, ki milyen szoftal használja a telót?
Már többet is próbáltam, de még nem akadtam a megfelelőre. 20-as verziónak a változataira lennék kíváncsi.
Nem tudom a tenorosok miért nem adják már ki a 21-es szoftot.
Srácok, ki milyen szoftal használja a telót?
Már többet is próbáltam, de még nem akadtam a megfelelőre. 20-as verziónak a változataira lennék kíváncsi.
Nem tudom a tenorosok miért nem adják már ki a 21-es szoftot.
20.0.005
eddig nálam hobátlan. vodánál ez a legfrissebb...bár az is igaz, h TT romja van fent nekem...de a lényeg, h 20.0.005
Csab10 írta:Újabb probléma.Felmásoltam elég sok számot a telómra.Eddig azt hittem hogy egyes számokat elfelejtettem felrakni, de nem így van.Elég sok szám van amit felmásolok és csak úgy eltűnik a telefonról..Miért van ez ?..Lehetséges hogy nem mind1 hova másolom?..Sounds mappába másolom mindíg és azon belül is csinálok mappát.Jah és a telefonon a tárolóhely funkciót használom.Mi lehet a gond ?..
Ne nézz hülyének, frissítettem...
Siemens A35,Siemens C55,Sony Ericsson (W)D750i Hacked + 2gb (Még megvan:),W910i Hacked +4gb, Nokia 5230 + 8gb Micro SDHC Class 6.
Ne nézz hülyének, frissítettem...
Nekem anno volt egy mappám, aminek szimplán zene volt a neve és mindent látott... Innentől passzolom. Esetleg kérdezz rá a problémára az 5800 topicban.
Eddig nekem is így volt Sony E. -on,soha ilyen gondom nem volt, mostanáig... amíg vettem egy Nokiát.Nem kiabálom el,de azt hiszem megoldódott.Kopp-Kopp.Ha tényleg megoldódott leírom hogyan oldottam meg:D
Siemens A35,Siemens C55,Sony Ericsson (W)D750i Hacked + 2gb (Még megvan:),W910i Hacked +4gb, Nokia 5230 + 8gb Micro SDHC Class 6.
Hello!
Tudna segíteni valaki hogy tudom megoldani h használhassam a facebookot a telomrol? 30 as vagyok, küldtem már fb-ről sms-t amiben benne van a link, de amikor megakarja nyitni kéri a szerver kapcsolatot, rámegyek a wap ra vagy az internetre, és nem enged fel mivel nem fizetek elő internetre. nem tudom mit kéne beállítani az internettel, kerestem a szolgáltato oldalán is de nem találtam. előre is köszönöm:)
exp12 írta:Hello!
Tudna segíteni valaki hogy tudom megoldani h használhassam a facebookot a telomrol? 30 as vagyok, küldtem már fb-ről sms-t amiben benne van a link, de amikor megakarja nyitni kéri a szerver kapcsolatot, rámegyek a wap ra vagy az internetre, és nem enged fel mivel nem fizetek elő internetre. nem tudom mit kéne beállítani az internettel, kerestem a szolgáltato oldalán is de nem találtam. előre is köszönöm:)
Bettina
Itt megtalálod a beállításokat. A hozzáférési pontoknál kell beállítani. Itt találsz net előfizetésre tarifákat.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
A segítségeteket kérném, nem tudom mi lehet a baja a telefonomnak. Van mikor feltöltöm teljesen. A kijelzőn legalábbis ez látszik, aztán néhány óra múlva teljesen lemerül.
Amikor töltöm és kihúhom a csatlakozót akkor írja ki hogy "energiatakarékosság érdekében húzza ki a töltőt...." Ezt nem akkor kellene kiírnia mikor feltöltött és még a hálózaton van?
Mi lehet a gond? Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni!