Nokia 5230
-
- Újonc
- Készüléktípus: E51
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 5230
Nekem olyan problémám lenne, hogy jobb felső sarok ban villog a kis boríték Megtelt a SIM-mem. felirattal. Ezzel mit tudok kezdeni?:D Átragtam a 6120C-be semmi gond:O
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Menj az üzenetek-SIM üzenetek és töröld az üzeneteket a SIM-ről és akkor eltűnik a kis boríték.KlambiTlosz írta:Nekem olyan problémám lenne, hogy jobb felső sarok ban villog a kis boríték Megtelt a SIM-mem. felirattal. Ezzel mit tudok kezdeni?:D Átragtam a 6120C-be semmi gond:O
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: E51
Csúúúcs köszi:Ppotter55 írta:Menj az üzenetek-SIM üzenetek és töröld az üzeneteket a SIM-ről és akkor eltűnik a kis boríték.KlambiTlosz írta:Nekem olyan problémám lenne, hogy jobb felső sarok ban villog a kis boríték Megtelt a SIM-mem. felirattal. Ezzel mit tudok kezdeni?:D Átragtam a 6120C-be semmi gond:O
- jeti88
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 5230
- Been thanked: 2 times
Hali!
Azt szeretném megkérdezni, hogy tudja-e valaki, hogy a menü keret nézet, ikonszámát hogyan lehet megnövelni 3x4-ről mondjuk 4x4-re?
Köszönöm!
Azt szeretném megkérdezni, hogy tudja-e valaki, hogy a menü keret nézet, ikonszámát hogyan lehet megnövelni 3x4-ről mondjuk 4x4-re?
Köszönöm!
Nokia 5230, CFW: Photon C6-04, RM-588
- joci1986
- Újonc
- Készüléktípus: 5230 Navi
Lenne egy olyan problémám, h a szótárprogi, ami gyárilag a telefonon volt, qwerty-s gépelésnél nem enged balra lépkedni (elgépelésnél), hanem ki kell törölni az egész szót a hibáig, majd újraírni.
Nincs erre valami frissítés vagy akármi? Elég zavaró tud lenni, a kis betű - nagy ujj kombó miatt megesik a félregépelés. Újabban a telefonnal szótárazom ki a szövegeket a vonaton, jó program, de ez az apróság nagyon zavaró.
Nincs erre valami frissítés vagy akármi? Elég zavaró tud lenni, a kis betű - nagy ujj kombó miatt megesik a félregépelés. Újabban a telefonnal szótárazom ki a szövegeket a vonaton, jó program, de ez az apróság nagyon zavaró.
- 92Laci92
- 1. szint
- Készüléktípus: C6+N-gage QD
- Been thanked: 2 times
Sziasztok! Amúgy ez a 5230 as megemelem a procit,ez nem lesz elérhető más s60v5-ös telcsikre?(c6) köszikee
Nokia 3410-->Nokia 6600--->Nokia 6630--->Nokia N95--->Nokia 5800 XM Blue(ellopták) ,,|,, --->Nokia N95--->Nokia C6+Nokia N-gage QD
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Azt szerintem csak az tudja, aki erre a telefonra is megcsinálta. De lehet nem is működik.92Laci92 írta:Sziasztok! Amúgy ez a 5230 as megemelem a procit,ez nem lesz elérhető más s60v5-ös telcsikre?(c6) köszikee
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

- mullerakos
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C7
zimmerferi írta:Hali!mullerakos írta:Hali! Ilyenről nem hallottam, viszont a szivargyújtóba dugható pen drive ról igen, amiről szól a zene. Elképzelhető, hogyha bluetooth portot bedugod oda, párosítod akkor lejátsza. Sok reményt nem fűzök hozzá. Azon az elven működik a cucc, hogy egy saját rádió állomást létesítessz. azt hiszem 100m es körzetben lehet fogni a zenéidet, szóval, ha több kocsival mentek, akkor többen is rá lehet csatlakozni a pendrive-n lévő zenékre.zimmerferi írta:Sziasztok!
Lehet hogy hülyeséget kérdezek, de létezik-e olyan bluetooth amit az autómagnó usb.jébe dugok és a telefon az autó hangrendszerén szól?
elektronika.vatera.hu/auto_hifi/auto_cd_valto_transmitter/bluetooth_fm_transmitter_usb_sd_uj_garancia_raktar_180152653.html
Találtam ilyet!
Vélemény?
Hali! Ezt mondtam énis

- mullerakos
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C7
92Laci92 írta:Sziasztok! Amúgy ez a 5230 as megemelem a procit,ez nem lesz elérhető más s60v5-ös telcsikre?(c6) köszikee
Hali! Ha működő képes a program, akkor egyéb más telóknál is elérhető lesz a patch. Nekem vannak fenntartásaim ezzel kapcsolatban :/
1.: A videóból nem derül ki, hogy tényleg gyorsabb lesz-e, mivel nem ad összehasonlítási alapot.
2.: Tételezzük fel, hoyg működik a program. A számítógép procija se szereti ha csak úgy +hűtés nélkül húzkodjuk fel. Valamint a magasabb órajel nagyban rövidíti az élettartamát a telefonnak. Bár ezzel nincs gond, mert a gari nem ugrik ha ügyesek vagyunk

ui.: 5230 omon szó nélkül cserélték a főpanelt.
- magicfridge
- 1. szint
- Készüléktípus: 5230
mullerakos írta:92Laci92 írta:Sziasztok! Amúgy ez a 5230 as megemelem a procit,ez nem lesz elérhető más s60v5-ös telcsikre?(c6) köszikee
Hali! Ha működő képes a program, akkor egyéb más telóknál is elérhető lesz a patch. Nekem vannak fenntartásaim ezzel kapcsolatban :/
1.: A videóból nem derül ki, hogy tényleg gyorsabb lesz-e, mivel nem ad összehasonlítási alapot.
2.: Tételezzük fel, hoyg működik a program. A számítógép procija se szereti ha csak úgy +hűtés nélkül húzkodjuk fel. Valamint a magasabb órajel nagyban rövidíti az élettartamát a telefonnak. Bár ezzel nincs gond, mert a gari nem ugrik ha ügyesek vagyunkNokiáék szeretnek alkatrészeket cserélni gariba xD
ui.: 5230 omon szó nélkül cserélték a főpanelt.
alapfeszes tuning számítogép prociknál is belefér bőven alaphűtővel...