Nokia 5230

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: Programok telepítése - minimumhack

Hozzászólás Szerző: potter55 »

swacsa írta:Vodafonos a telóm, mindössze az (Offline) Ovi MAP-s + 6-7 játék van idáig feltéve rá, semmi hekkelés. És őszintén szólva ha nem muszáj nem is nagyon hekkelgetném, de sok programot nem enged feltelepíteni, amihez pedig a leírásban ott van h fut 5230-ason. (Tanúsítványhiba, nem támogatott, stb...)
Kérdésem, hogy (a szignózáson kívül) mit kell "feltörni", hogy felmenjenek a programok, amiket a honlapról letöltök. Illetve ahova nincs odaírva azokat is szignózni kellene?
Elég ha belinkelitek a GYIK megfelelő passzusát :)
Semmi, ha szignózás nélkül sem lehet felrakni, akkor sehogy csak hackeléssel.
A nem támogatott az nem támogatott. Ha be van sorolva a te készülékedre, akkor az rosszul sorolták be.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
swacsa
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5230
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: swacsa »

potter55 írta:
swacsa írta:Vodafonos a telóm, mindössze az (Offline) Ovi MAP-s + 6-7 játék van idáig feltéve rá, semmi hekkelés. És őszintén szólva ha nem muszáj nem is nagyon hekkelgetném, de sok programot nem enged feltelepíteni, amihez pedig a leírásban ott van h fut 5230-ason. (Tanúsítványhiba, nem támogatott, stb...)
Kérdésem, hogy (a szignózáson kívül) mit kell "feltörni", hogy felmenjenek a programok, amiket a honlapról letöltök. Illetve ahova nincs odaírva azokat is szignózni kellene?
A nem támogatott az nem támogatott. Ha be van sorolva a te készülékedre, akkor az rosszul sorolták be.
És akkor ha hekkelni kell az pontosan mit jelent? Csak feltöröm, hogy engedjen telepítgetni meg lássam a rendszer fájlokat, vagy szotvert is frissítek, stb...? Melyik leírást próbáljam ki?
Nokia 5230 tulajdonos
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

swacsa írta:
potter55 írta:
És akkor ha hekkelni kell az pontosan mit jelent? Csak feltöröm, hogy engedjen telepítgetni meg lássam a rendszer fájlokat, vagy szotvert is frissítek, stb...? Melyik leírást próbáljam ki?
Módosított szoftvert kell feltenni, csak úgy lehet hackelni: viewtopic.php?f=82&t=2271
swacsa
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5230

Hozzászólás Szerző: swacsa »

Damir írta:Módosított szoftvert kell feltenni, csak úgy lehet hackelni: viewtopic.php?f=82&t=2271
Elolvastam az általad linkelt topicot, leginkább a legelső bejegyzést, de sajnos nem világos még sokminden.
Sehol se találtam a GYIK-ban, hogy melyik rövidítés micsoda, és hogy nekem a két verzió közül most akkor melyiket is kell feltennem, vagy mindkettőt egymás utána kell? Melyik kell nekem?
1. FreeROM v4 by TT
2. Nokia 5230 v3.80 universal rom by MG
Nokia 5230 tulajdonos
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

swacsa írta:
Damir írta:Módosított szoftvert kell feltenni, csak úgy lehet hackelni: viewtopic.php?f=82&t=2271
Elolvastam az általad linkelt topicot, leginkább a legelső bejegyzést, de sajnos nem világos még sokminden.
Sehol se találtam a GYIK-ban, hogy melyik rövidítés micsoda, és hogy nekem a két verzió közül most akkor melyiket is kell feltennem, vagy mindkettőt egymás utána kell? Melyik kell nekem?
1. FreeROM v4 by TT
2. Nokia 5230 v3.80 universal rom by MG

Vagy - vagy....
Mindkettő módosított ROM, letöltések között megtalálod őket, illetve azt is, hogy mi van bennük.
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Re: Nokia 5230

Hozzászólás Szerző: apaszka »

Én nem vagyok nagy guru,de nekem rompacther HelloOX2 vel lett megycsinálva! Az eredeti szoft van rajta! Nem főztem,vagy mi?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :taps1: :taps1: :taps2: :taps2: :taps2: :taps2:
potter55
Moderátor
Moderátor

apaszka írta:Én nem vagyok nagy guru,de nekem rompacther HelloOX2 vel lett megycsinálva! Az eredeti szoft van rajta! Nem főztem,vagy mi?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :taps1: :taps1: :taps2: :taps2: :taps2: :taps2:
De az újabb szoftvereket csak úgy lehet hackelni, ha főzött ROM-ot raksz fel.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

fgergo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97 Mini

Hozzászólás Szerző: fgergo »

Helló! Nekem az lenne a kérdésem hogy rámegyek a térképre és megtalálja a pozicíómat de a térkép nem jelenik meg! Felfrissitettem a mapsot Oviról de még mindig nem jelenik meg a térkép csak megtalál! Mi lehet az oka?

Előre is köszi a választ!
potter55
Moderátor
Moderátor

fgergo írta:Helló! Nekem az lenne a kérdésem hogy rámegyek a térképre és megtalálja a pozicíómat de a térkép nem jelenik meg! Felfrissitettem a mapsot Oviról de még mindig nem jelenik meg a térkép csak megtalál! Mi lehet az oka?

Előre is köszi a választ!
Rakjál rá térképet pl az OVI Suite-tal. Ha van rajta akkor nem tudom mi lehet.

Domtoretto
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5230

Hozzászólás Szerző: Domtoretto »

Hi,

Tudnátok segíteni az alábbi kérdésben?
A telóm C:\ meghajtóján azt írja a filekezelő hogy 25,4MB szabada 82,1MB-ból.

Tudomásom szerint a C-n nem nagyon tárolok semmi olyat ami közel 60MB-ot foglalna.(proframokat is a kártyára telepítem) (MP3, videó stb a kártyán vannak.)
Van valami ötetetek, hogyan szabadíthatnék fel több helyet, a C-n? Esetleg rejtett mappákban vannak azok a fileok amik
ilyen sokat foglalnak?

Üdv: Dom
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”