Nokia 5530 XpressMusic
- umfrider1
- 1. szint
- Készüléktípus: HTC Incredible S
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia 5530 XpressMusic
Aminap feltöltöttem egy témát az oldalra, illetve 2 háttérképból álló packot, de nincs fent. kiírta, hogy sikres volt a feltöltés, belistázta, de miután rákerestem nem volt meg. már máskor is adódott eféle problémám. Sőt, még nem volt sikeres feltöltésem. Mi lehet a gond!? :S ( MSOTMÁR NEM TUDOK ELIGAZODNI: MEGINT RÁKERESTEM ÉS MOST RÁTALÁLT...
)

"A titoktartás az a szilárd halmazállapotú anyag,
mely alkoholban oldódik"
-!!! Bluetotth Headset Eladó !!!-
mely alkoholban oldódik"
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Én mindkettőt láttam, de most már nem mert törölték, a naplóban le van, hogy miért.umfrider1 írta:Aminap feltöltöttem egy témát az oldalra, illetve 2 háttérképból álló packot, de nincs fent. kiírta, hogy sikres volt a feltöltés, belistázta, de miután rákerestem nem volt meg. már máskor is adódott eféle problémám. Sőt, még nem volt sikeres feltöltésem. Mi lehet a gond!? :S
De ez itt OFF. Ilyeneket legközelebb az OFF topikban kérdez meg.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

- umfrider1
- 1. szint
- Készüléktípus: HTC Incredible S
- Has thanked: 3 times
Okés, bocs, csak ez volt a legközelebbi elérhetőség. ( hirtelen )potter55 írta:Én mindkettőt láttam, de most már nem mert törölték, a naplóban le van, hogy miért.umfrider1 írta:Aminap feltöltöttem egy témát az oldalra, illetve 2 háttérképból álló packot, de nincs fent. kiírta, hogy sikres volt a feltöltés, belistázta, de miután rákerestem nem volt meg. már máskor is adódott eféle problémám. Sőt, még nem volt sikeres feltöltésem. Mi lehet a gond!? :S
De ez itt OFF. Ilyeneket legközelebb az OFF topikban kérdez meg.
"A titoktartás az a szilárd halmazállapotú anyag,
mely alkoholban oldódik"
mely alkoholban oldódik"
- Barthezz2
- 2. szint
- Készüléktípus: 5530 XM White-Blue
- Has thanked: 0
- Kapcsolat:
Létezik valamilyen program, vagy valami, amivel meg tudom változtatni a feltelepített alkalmazások ikonjait?
"Szerintem akkora esélyed van... minthogy a Hubble űrteleszkóppal felfedezik, hogy minden fekete lyuk közepén egy kis ember áll zseblámpával, és a biztosítékot keresi." by Sheldon <> http://instantbazinga.com/
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy note+Nokia N97
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 3 times
Sziasztok!
Ne haragudjatok, nem nagyon értek ehhez a telefonhoz, mivel nekem nincs ilyen, de a barátnőmnek van, és szeretne rá szoftware-frissítést. Ezért érdeklődnék, hogy melyik a legújabb szoftware, és hogy hackelhető-e helloox-szal, amennyiben nem, melyik a legutolsó szoftware, ami hackelhető a már említett programmal.
A navifirmes - jafos megoldást szeretném ugyanis elkerülni, azt csak a saját készülékeimen vállalom be.
Köszi előre is a segítséget!
Ne haragudjatok, nem nagyon értek ehhez a telefonhoz, mivel nekem nincs ilyen, de a barátnőmnek van, és szeretne rá szoftware-frissítést. Ezért érdeklődnék, hogy melyik a legújabb szoftware, és hogy hackelhető-e helloox-szal, amennyiben nem, melyik a legutolsó szoftware, ami hackelhető a már említett programmal.
A navifirmes - jafos megoldást szeretném ugyanis elkerülni, azt csak a saját készülékeimen vállalom be.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Van hozzá ujabb, de azt már csak Főzött ROM-mal lehet hackelni.xeex írta:Sziasztok!
Csak v20-ig lehet hackelni HelloOX-szel
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy note+Nokia N97
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 3 times
potter55 írta:Van hozzá ujabb, de azt már csak Főzött ROM-mal lehet hackelni.xeex írta:Sziasztok!
Csak v20-ig lehet hackelni HelloOX-szel
Nagyon szépen köszönöm!
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5530
hello segítségeteket kérném hogyan tudom formázni a telefont mert sok rossz progi van rajta és mindet egy szere el akarom tüntetni
szóval hogyan lehet hatékonyan formázni a telefont pls^^
szóval hogyan lehet hatékonyan formázni a telefont pls^^
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ricsi66176 2010-08-20 pén. 14:04:42-kor.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!ricsi66176 írta:hello segitségeteket kérném hogyan tutom formázni a telefont mert sok szar progi van rajta és mindet egyszere el akarom tüntetni
szoval hogyan lehet hatékonyan formázni a telefont pls^^
Piros szín, nagy méretű betű és vastagítás nélkül is meg fogja valaki válaszolni, figyelj oda legközelebb légyszives!
Illetve légyszives a hozzászólásodat is szerkeszd át!
Formázd a memkarit, aztán írd be ezt a kódot: *#7370#
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5530
Damir írta:Szia!ricsi66176 írta:hello segitségeteket kérném hogyan tutom formázni a telefont mert sok szar progi van rajta és mindet egyszere el akarom tüntetni
szoval hogyan lehet hatékonyan formázni a telefont pls^^
Piros szín, nagy méretű betű és vastagítás nélkül is meg fogja valaki válaszolni, figyelj oda legközelebb légyszives!
Illetve légyszives a hozzászólásodat is szerkeszd át!
Formázd a memkarit, aztán írd be ezt a kódot: *#7370#
fuuuu köszönőm:)