Talán ha opciók-szám használata és ott kel lennie egy szerkesztésnek vagy másolásnak. Itt ki tud szerkeszteni a számot és akkor megjelenik és utána csak vissza kell lépni. Vagy ha másolásnál akkor beilleszted egy sms-be és akkor is ott a szám.OldDaddy írta:Hello! Egy kérdésem a vájtfülűekhez:
A hívásnapló, a nem fogadott hívások esetében csak a hívó nevét és a hívás időpontját írja ki. Van e mód rá, hogy megnézzem valahol, hogy az illető milyen számról hívott?Ugyanis a névjegyzékemben sok olyan név van, amihez több hívószám van párosítva. Ilyenkor, van úgy, hogy szeretném tudni: melyiken hívhatom vissza egy másik készülékről?
Van erre lehetőség?
Nokia 5230
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Nokia 5230
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: SE G900
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Tapasztalt vki olyat, hogy a beállítások/telefon/kijelző alól eltűnik a fényerő állítására szolgáló menüpont?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Az nem normális jelenség, az tutiLirion írta:Tapasztalt vki olyat, hogy a beállítások/telefon/kijelző alól eltűnik a fényerő állítására szolgáló menüpont?

Elvileg igen, gyakorlatilag ha nagyon nagyon meleg, akkor lehet, hogy meg kéne látogatnod egy szervizt.balagexp írta:hali most kaptam egy 5230at amikor netezek megy a 3g és nagyon meleszik ez normalis?
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5230
Valaki?oliver92 írta:Letöröltem a térképeket az ovi suite-al majd feltelepitettem az ovi térképet de telefonom kiirta hogy le akarom e cserélni ezt a verziót erre(ugyan az mert már egyszer fennt volt de érdekesmódon amit az ovi sutie ban letöltök térképet hamarabb bejön a kép,meg a jelerősséget is mutatja,viszont amit a honlapról szedtem le ott nem,és semmi 3dhatásba nincs ház mint amit írtak róla vagy hasonló.vélemény?most felvan telepitve elvileg telomra a maps de mmégsincs térkép.most mivan?legjobblenne az egészet letörölni azt hogy csináljam nemakarom a kártyát se a telefont formázni,.

- Damir
- Kiemelt 6. szint
Csak tölts rá térképet, jó lesz az. Nézd meg a parlamentet, ha látod, akkor jóoliver92 írta:Valaki?oliver92 írta:Letöröltem a térképeket az ovi suite-al majd feltelepitettem az ovi térképet de telefonom kiirta hogy le akarom e cserélni ezt a verziót erre(ugyan az mert már egyszer fennt volt de érdekesmódon amit az ovi sutie ban letöltök térképet hamarabb bejön a kép,meg a jelerősséget is mutatja,viszont amit a honlapról szedtem le ott nem,és semmi 3dhatásba nincs ház mint amit írtak róla vagy hasonló.vélemény?most felvan telepitve elvileg telomra a maps de mmégsincs térkép.most mivan?legjobblenne az egészet letörölni azt hogy csináljam nemakarom a kártyát se a telefont formázni,.

-
- Újonc
- Készüléktípus: 5230
Password fájlokhoz/mappákhoz ?
Tudnátok ajánlani progit amivel le lehetne jelszóval védeni fájlokat/könyvtárakat 

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5230
Elvileg igen, gyakorlatilag ha nagyon nagyon meleg, akkor lehet, hogy meg kéne látogatnod egy szervizt.[/quote]balagexp írta:hali most kaptam egy 5230at amikor netezek megy a 3g és nagyon meleszik ez normalis?
Az akkumlátora melegszik más nemigazán. Vadonat új telefon. Az biztos h nem 60 fokos. Ha a hátlapot leveszem az akksija forro :S de nem nagyon nagyon meleg
- Damir
- Kiemelt 6. szint
Hát akkor elvileg normális...balagexp írta:Az akkumlátora melegszik más nemigazán. Vadonat új telefon. Az biztos h nem 60 fokos. Ha a hátlapot leveszem az akksija forro :S de nem nagyon nagyon melegbalagexp írta:hali most kaptam egy 5230at amikor netezek megy a 3g és nagyon meleszik ez normalis?

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5230
Kösz, a "szám használata + szerkesztés" el sikerült.potter55 írta:Talán ha opciók-szám használata és ott kel lennie egy szerkesztésnek vagy másolásnak. Itt ki tud szerkeszteni a számot és akkor megjelenik és utána csak vissza kell lépni. Vagy ha másolásnál akkor beilleszted egy sms-be és akkor is ott a szám.OldDaddy írta:Hello! Egy kérdésem a vájtfülűekhez:
A hívásnapló, a nem fogadott hívások esetében csak a hívó nevét és a hívás időpontját írja ki. Van e mód rá, hogy megnézzem valahol, hogy az illető milyen számról hívott?Ugyanis a névjegyzékemben sok olyan név van, amihez több hívószám van párosítva. Ilyenkor, van úgy, hogy szeretném tudni: melyiken hívhatom vissza egy másik készülékről?
Van erre lehetőség?