Nokia 5230

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: Nokia 5230

Hozzászólás Szerző: potter55 »

OldDaddy írta:Hello! Egy kérdésem a vájtfülűekhez:

A hívásnapló, a nem fogadott hívások esetében csak a hívó nevét és a hívás időpontját írja ki. Van e mód rá, hogy megnézzem valahol, hogy az illető milyen számról hívott?Ugyanis a névjegyzékemben sok olyan név van, amihez több hívószám van párosítva. Ilyenkor, van úgy, hogy szeretném tudni: melyiken hívhatom vissza egy másik készülékről?
Van erre lehetőség?
Talán ha opciók-szám használata és ott kel lennie egy szerkesztésnek vagy másolásnak. Itt ki tud szerkeszteni a számot és akkor megjelenik és utána csak vissza kell lépni. Vagy ha másolásnál akkor beilleszted egy sms-be és akkor is ott a szám.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Lirion
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SE G900
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Lirion »

Tapasztalt vki olyat, hogy a beállítások/telefon/kijelző alól eltűnik a fényerő állítására szolgáló menüpont?
balagexp
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5230

Hozzászólás Szerző: balagexp »

hali most kaptam egy 5230at amikor netezek megy a 3g és nagyon meleszik ez normalis?
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Lirion írta:Tapasztalt vki olyat, hogy a beállítások/telefon/kijelző alól eltűnik a fényerő állítására szolgáló menüpont?
Az nem normális jelenség, az tuti :D
balagexp írta:hali most kaptam egy 5230at amikor netezek megy a 3g és nagyon meleszik ez normalis?
Elvileg igen, gyakorlatilag ha nagyon nagyon meleg, akkor lehet, hogy meg kéne látogatnod egy szervizt.
oliver92
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 5230

Hozzászólás Szerző: oliver92 »

oliver92 írta:Letöröltem a térképeket az ovi suite-al majd feltelepitettem az ovi térképet de telefonom kiirta hogy le akarom e cserélni ezt a verziót erre(ugyan az mert már egyszer fennt volt de érdekesmódon amit az ovi sutie ban letöltök térképet hamarabb bejön a kép,meg a jelerősséget is mutatja,viszont amit a honlapról szedtem le ott nem,és semmi 3dhatásba nincs ház mint amit írtak róla vagy hasonló.vélemény?most felvan telepitve elvileg telomra a maps de mmégsincs térkép.most mivan?legjobblenne az egészet letörölni azt hogy csináljam nemakarom a kártyát se a telefont formázni,.
Valaki? :confused3:
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

oliver92 írta:
oliver92 írta:Letöröltem a térképeket az ovi suite-al majd feltelepitettem az ovi térképet de telefonom kiirta hogy le akarom e cserélni ezt a verziót erre(ugyan az mert már egyszer fennt volt de érdekesmódon amit az ovi sutie ban letöltök térképet hamarabb bejön a kép,meg a jelerősséget is mutatja,viszont amit a honlapról szedtem le ott nem,és semmi 3dhatásba nincs ház mint amit írtak róla vagy hasonló.vélemény?most felvan telepitve elvileg telomra a maps de mmégsincs térkép.most mivan?legjobblenne az egészet letörölni azt hogy csináljam nemakarom a kártyát se a telefont formázni,.
Valaki? :confused3:
Csak tölts rá térképet, jó lesz az. Nézd meg a parlamentet, ha látod, akkor jó ;)
Foxbat
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5230

Password fájlokhoz/mappákhoz ?

Hozzászólás Szerző: Foxbat »

Tudnátok ajánlani progit amivel le lehetne jelszóval védeni fájlokat/könyvtárakat :?3:
balagexp
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: balagexp »

balagexp írta:hali most kaptam egy 5230at amikor netezek megy a 3g és nagyon meleszik ez normalis?
Elvileg igen, gyakorlatilag ha nagyon nagyon meleg, akkor lehet, hogy meg kéne látogatnod egy szervizt.[/quote]

Az akkumlátora melegszik más nemigazán. Vadonat új telefon. Az biztos h nem 60 fokos. Ha a hátlapot leveszem az akksija forro :S de nem nagyon nagyon meleg
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

balagexp írta:
Az akkumlátora melegszik más nemigazán. Vadonat új telefon. Az biztos h nem 60 fokos. Ha a hátlapot leveszem az akksija forro :S de nem nagyon nagyon meleg
Hát akkor elvileg normális... :roll:
OldDaddy
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: OldDaddy »

potter55 írta:
OldDaddy írta:Hello! Egy kérdésem a vájtfülűekhez:

A hívásnapló, a nem fogadott hívások esetében csak a hívó nevét és a hívás időpontját írja ki. Van e mód rá, hogy megnézzem valahol, hogy az illető milyen számról hívott?Ugyanis a névjegyzékemben sok olyan név van, amihez több hívószám van párosítva. Ilyenkor, van úgy, hogy szeretném tudni: melyiken hívhatom vissza egy másik készülékről?
Van erre lehetőség?
Talán ha opciók-szám használata és ott kel lennie egy szerkesztésnek vagy másolásnak. Itt ki tud szerkeszteni a számot és akkor megjelenik és utána csak vissza kell lépni. Vagy ha másolásnál akkor beilleszted egy sms-be és akkor is ott a szám.
Kösz, a "szám használata + szerkesztés" el sikerült.
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”