Nokia 5230

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
oliver92
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 5230
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia 5230

Hozzászólás Szerző: oliver92 »

Letöröltem a térképeket az ovi suite-al majd feltelepitettem az ovi térképet de telefonom kiirta hogy le akarom e cserélni ezt a verziót erre(ugyan az mert már egyszer fennt volt de érdekesmódon amit az ovi sutie ban letöltök térképet hamarabb bejön a kép,meg a jelerősséget is mutatja,viszont amit a honlapról szedtem le ott nem,és semmi 3dhatásba nincs ház mint amit írtak róla vagy hasonló.vélemény?most felvan telepitve elvileg telomra a maps de mmégsincs térkép.most mivan?legjobblenne az egészet letörölni azt hogy csináljam nemakarom a kártyát se a telefont formázni,.
Csab10
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 5230
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: Csab10 »

Sziasztok!
Az olvastam hogy 5230 ban is van wifi,csak szoftveresen le van tiltva.Ez igaz?.. http://webcache.googleusercontent.com/s ... ient=opera
itt olvasható ,lejjebb a hozzászólásoknál a 7. .
Siemens A35,Siemens C55,Sony Ericsson (W)D750i Hacked + 2gb (Még megvan:),W910i Hacked +4gb, Nokia 5230 + 8gb Micro SDHC Class 6.
Foxbat
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5230

GPS - Satellite Indicator

Hozzászólás Szerző: Foxbat »

Üdv Mindenkinek !

Az lenne a kérdésem, hogy a navigáció közben a jobb alsó sarokból miért tűnt el a "Satellite Indicator" - nevezzük GPS térerőnek ? :) - zöld vonalka ?

Mostanában csak a Beépített GPS-t használom, de úgy rémlik, hogy korábban (mikor már kikapcsoltam az AGPS-t) még mindig mutatta a jelerősséget a zöld csíkon. Mostanában nincs ott semmi a sarokban, csak az áthúzott kapcsolatok jel (két ellenkező irányba mutató nyíl áthúzva) majd 0.0kb !
Szóval ez így rendben van ? A GPS/navigáció működik rendesen, de szeretném visszakapni a kis zöld "Sattelite Indicator"-t :confused2:
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: GPS - Satellite Indicator

Hozzászólás Szerző: Damir »

Foxbat írta:Üdv Mindenkinek !

Az lenne a kérdésem, hogy a navigáció közben a jobb alsó sarokból miért tűnt el a "Satellite Indicator" - nevezzük GPS térerőnek ? :) - zöld vonalka ?

Mostanában csak a Beépített GPS-t használom, de úgy rémlik, hogy korábban (mikor már kikapcsoltam az AGPS-t) még mindig mutatta a jelerősséget a zöld csíkon. Mostanában nincs ott semmi a sarokban, csak az áthúzott kapcsolatok jel (két ellenkező irányba mutató nyíl áthúzva) majd 0.0kb !
Szóval ez így rendben van ? A GPS/navigáció működik rendesen, de szeretném visszakapni a kis zöld "Sattelite Indicator"-t :confused2:
Ha Nokia mapsra gondolsz, akkor az normális, mivel az új verzióból ezt kiszedték....
Haxi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: 58C6XM

Hozzászólás Szerző: Haxi »

Csab10 írta:Sziasztok!
Az olvastam hogy 5230 ban is van wifi,csak szoftveresen le van tiltva.Ez igaz?.. http://webcache.googleusercontent.com/s ... ient=opera
itt olvasható ,lejjebb a hozzászólásoknál a 7. .
Sztem kicsit beteg a gyerek johogy nem van neki az elolap alatt mégegy kamera, nincs benne wifi es nem is lesz semmitöl.
Honey
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Honey »

Sziasztok!

Napokban vettem egy 5230-as nokiát és próbálkozom a GPS használatával, offline módban (nem akarok netezni) és gyakorlatilag 3 nap próbálkozás alatt egyetlen egyszer tudta bemérni hol vagyok! Mindig csak egy vagy két műholdat lát! :hmm2:
Budapest és Pécel között járok, próbáltam már menet közben, buszon, téren, házban, de nem jön össze 3 műhold egyszerre, hogy be tudjon tájolni!
Valami nincs beállítva rendesen vagy nem elég friss? Mi lehet a gond!

Előre is köszi
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

Honey, az aláírásomban lévő 'általános symbian' topicban lévő GPS-re vonatkozó részt olvasd el.
Honey
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Honey »

Köszönöm a segítséget, de egyenlőre nem lettem okosabb!

Még próbálkozni fogok nagy téreken, ha 10 perc után se tud bemérni akkor szerintem valami nagyon nem ok, és visszaviszem garanciába nézzék meg ! :hmm2:
keny
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung GS5 5.0 +64Gb
Nem: Férfi
Has thanked: 17 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: keny »

Sziasztok, valaki tudja, hogy az 5230-ból ki lehet olvasni valahogy a biztonsági kódot, vagy törölni valahogy box nélkül? Jaff-al frissítettem, de így is kéri, és kipróbáltam http://www.smartnews.hu/2008/07/elfelej ... egfejtese/ -ezt is, kiolvassa a pm file-t, de a progi nem lát benne kódot.
Köszi.

Újra Flash-eltem, és kiválasztottam még a Factory set -et, és így visszaállt 12345-re.
OldDaddy
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: OldDaddy »

Hello! Egy kérdésem a vájtfülűekhez:

A hívásnapló, a nem fogadott hívások esetében csak a hívó nevét és a hívás időpontját írja ki. Van e mód rá, hogy megnézzem valahol, hogy az illető milyen számról hívott?Ugyanis a névjegyzékemben sok olyan név van, amihez több hívószám van párosítva. Ilyenkor, van úgy, hogy szeretném tudni: melyiken hívhatom vissza egy másik készülékről?
Van erre lehetőség?
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”