Próbáld meg ezt. Talán jó.Béla írta:Köszi a gyors választ, ezzel is okosabb lettem, pedig az OPDA -Team azt írja, hogy erre a típusra is jó. Nem tudsz valami hasonló progit erre a telóra? köszi előre is.
Nokia 6220 Classic
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Nokia 6220 Classic
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

- Béla
- 2. szint
- Készüléktípus: C7 charcoal black
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 54 times
NOKIA E 51 400., 410 hack fájlok
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted
CODERSUS féle S^3 hack
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted
CODERSUS féle S^3 hack
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 6220 classic
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Már lassan két éve van egy nokia 6220 classicom és volna néhány dolog amiben a segítségetek kérem.
Hallottam hogy végre a nokia ingyenessé tett navi rendszerek(et). Nem tudjátok hogy a 6220c-re hogy lehet egy ilyet felrakni hogy működjön? Vagy hogy milyen szoftvert tudnék felrakni rá hogy tudjam használni ingyé a navit. Kérlek a leg szájbarágósabban írjátok meg mert már egy okos telefonnak a rendszerét sikerült kiütnöm
. Sajnos nem nagyon értek a telefonokhoz ilyen szinten (csak szeretném rendben tudni a telót), szóval ha lehet akkor minél rizsásabban tudna rá vki válaszolni nagyon megköszönném.
Ezenkívül nem tudjátok hogy hogy lehet pont 240x320-as konvertálni videót (a hang is jó maradjon) és milyen programmal? Már próbálkoztam egy párral, de egyik rosszabb mint a másik. És ha vki tud egy video vágo nagyon kicsi progit annak is örülnék.
akármilyen videót konvertálok le mindegyik tiszta kocka a készüléken,,, kivétel amit felveszek vele. És már idegesít.
a telón hiába vágom meg a videót rendes hosszra utána még rosszabb minőségbe menti (pl mp4 volt az eredeti videó kiterjesztése de a vágott videót már acc-be menti. Szóval ha tudtok segíteni megköszönöm. Sorry ha egy kicsit értetlenül fogalmazok de ma vizsgám van és egész éjjel fent voltam szóval egy kicsit szét szort lenni
.
Bárki tud segíteni szívesen fogadom.
by Incze Zoltán
Már lassan két éve van egy nokia 6220 classicom és volna néhány dolog amiben a segítségetek kérem.
Hallottam hogy végre a nokia ingyenessé tett navi rendszerek(et). Nem tudjátok hogy a 6220c-re hogy lehet egy ilyet felrakni hogy működjön? Vagy hogy milyen szoftvert tudnék felrakni rá hogy tudjam használni ingyé a navit. Kérlek a leg szájbarágósabban írjátok meg mert már egy okos telefonnak a rendszerét sikerült kiütnöm

Ezenkívül nem tudjátok hogy hogy lehet pont 240x320-as konvertálni videót (a hang is jó maradjon) és milyen programmal? Már próbálkoztam egy párral, de egyik rosszabb mint a másik. És ha vki tud egy video vágo nagyon kicsi progit annak is örülnék.
akármilyen videót konvertálok le mindegyik tiszta kocka a készüléken,,, kivétel amit felveszek vele. És már idegesít.
a telón hiába vágom meg a videót rendes hosszra utána még rosszabb minőségbe menti (pl mp4 volt az eredeti videó kiterjesztése de a vágott videót már acc-be menti. Szóval ha tudtok segíteni megköszönöm. Sorry ha egy kicsit értetlenül fogalmazok de ma vizsgám van és egész éjjel fent voltam szóval egy kicsit szét szort lenni

by Incze Zoltán
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Hali!ubulman89 írta:Sziasztok!
Hallottam hogy végre a nokia ingyenessé tett navi rendszerek(et). Nem tudjátok hogy a 6220c-re hogy lehet egy ilyet felrakni hogy működjön? Vagy hogy milyen szoftvert tudnék felrakni rá hogy tudjam használni ingyé a navit. Kérlek a leg szájbarágósabban írjátok meg mert már egy okos telefonnak a rendszerét sikerült kiütnöm. Sajnos nem nagyon értek a telefonokhoz ilyen szinten (csak szeretném rendben tudni a telót), szóval ha lehet akkor minél rizsásabban tudna rá vki válaszolni nagyon megköszönném.
a telón hiába vágom meg a videót rendes hosszra utána még rosszabb minőségbe menti (pl mp4 volt az eredeti videó kiterjesztése de a vágott videót már acc-be menti. Szóval ha tudtok segíteni megköszönöm. Sorry ha egy kicsit értetlenül fogalmazok de ma vizsgám van és egész éjjel fent voltam szóval egy kicsit szét szort lenni.
by Incze Zoltán
Aláírásomban van a leírás a Maps-hoz.
Video konvertálónak ajánlom a FormatFactoryt és az XMedia Recode-ot, mindkettő megtalálható a letöltések között, illetve van egy ingyenes Free Studio manager nevű progi: http://www.dvdvideosoft.com/free-dvd-video-software.htm
-
- Újonc
- Készüléktípus: 6220 classic
- Has thanked: 3 times
Sziasztok!
Na az a helyzet, hogy nemrég úgy döntött a telóm, hogy nem játszik le mp3at, a gyári lejátsz nem találja meg a memóriakártyán lévő mp3makat, a többi amit találtam elég gagyik voltak és nem szólt rajtuk az mp3, de ezek már látták. Van valalkinek valami tippje mivel lehet a gond, ez nem telepítés után jelentkezett, hanem csak egyik napról a másikra. Az volna nagyon jó, ha nem kéne ressetelni a telót és megmaradnának a már feltelepített programok. De ha nincs más ötletetek akkor resset.
Na az a helyzet, hogy nemrég úgy döntött a telóm, hogy nem játszik le mp3at, a gyári lejátsz nem találja meg a memóriakártyán lévő mp3makat, a többi amit találtam elég gagyik voltak és nem szólt rajtuk az mp3, de ezek már látták. Van valalkinek valami tippje mivel lehet a gond, ez nem telepítés után jelentkezett, hanem csak egyik napról a másikra. Az volna nagyon jó, ha nem kéne ressetelni a telót és megmaradnának a már feltelepített programok. De ha nincs más ötletetek akkor resset.
- potter55
- Moderátor
Telefon újraindítást próbáltad már? Nagyon nincs más ötletem, ha nem lesz jó azzal akkor lehet csak a formázás marad.kalloa írta:Sziasztok!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

-
- Újonc
Igen azon már túl vagyok. Gondoltam arra is, hogy talán az a mod kavarta meg a telefont amit eszközöltem a telefonon, hogy csak az memkártya\images mappába keresse a képeket, a zenéket meg csak az Music-ba, de miután azt vissza csináltam sem lett jobb.Telefon újraindítást próbáltad már? Nagyon nincs más ötletem, ha nem lesz jó azzal akkor lehet csak a formázás marad.

-
- Újonc
A biztonsági másolat visszaállítása 59%nál megáll. más is tapasztalt már ilyet?
- potter55
- Moderátor
Próbáld meg, hogy csak a névjegyzéket, az üzeneteket és a naptárt rakod vissza. Mert ha beállításokat is visszarakod, akkor lehet megzavarodik a telefon és megint nem fogja látni a zenéket.kalloa írta:A biztonsági másolat visszaállítása 59%nál megáll. más is tapasztalt már ilyet?

-
- Újonc
Közben nekem is ez jutott eszembe, hogy legalább a névjegyeket, és siker, egyenként állítottam vissza minden részt, a beállítások nem álltak vissza de a zenéket megtalálja és lejátssza.potter55 írta:Próbáld meg, hogy csak a névjegyzéket, az üzeneteket és a naptárt rakod vissza. Mert ha beállításokat is visszarakod, akkor lehet megzavarodik a telefon és megint nem fogja látni a zenéket.kalloa írta:A biztonsági másolat visszaállítása 59%nál megáll. más is tapasztalt már ilyet?
Köszönöm a segítséget.