Nokia 6220 Classic

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: Nokia 6220 Classic

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Béla írta:Köszi a gyors választ, ezzel is okosabb lettem, pedig az OPDA -Team azt írja, hogy erre a típusra is jó. Nem tudsz valami hasonló progit erre a telóra? köszi előre is.
Próbáld meg ezt. Talán jó.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Béla
2. szint
2. szint
Készüléktípus: C7 charcoal black
Has thanked: 28 times
Been thanked: 54 times

Hozzászólás Szerző: Béla »

Próbáld meg ezt. Talán jó.[/quote]

Sajnos ezzel sem megy, na mindegy azért köszi.
NOKIA E 51 400., 410 hack fájlok
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted

CODERSUS féle S^3 hack
ubulman89
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 6220 classic
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: ubulman89 »

Sziasztok!

Már lassan két éve van egy nokia 6220 classicom és volna néhány dolog amiben a segítségetek kérem.
Hallottam hogy végre a nokia ingyenessé tett navi rendszerek(et). Nem tudjátok hogy a 6220c-re hogy lehet egy ilyet felrakni hogy működjön? Vagy hogy milyen szoftvert tudnék felrakni rá hogy tudjam használni ingyé a navit. Kérlek a leg szájbarágósabban írjátok meg mert már egy okos telefonnak a rendszerét sikerült kiütnöm :D . Sajnos nem nagyon értek a telefonokhoz ilyen szinten (csak szeretném rendben tudni a telót), szóval ha lehet akkor minél rizsásabban tudna rá vki válaszolni nagyon megköszönném.
Ezenkívül nem tudjátok hogy hogy lehet pont 240x320-as konvertálni videót (a hang is jó maradjon) és milyen programmal? Már próbálkoztam egy párral, de egyik rosszabb mint a másik. És ha vki tud egy video vágo nagyon kicsi progit annak is örülnék.
akármilyen videót konvertálok le mindegyik tiszta kocka a készüléken,,, kivétel amit felveszek vele. És már idegesít.
a telón hiába vágom meg a videót rendes hosszra utána még rosszabb minőségbe menti (pl mp4 volt az eredeti videó kiterjesztése de a vágott videót már acc-be menti. Szóval ha tudtok segíteni megköszönöm. Sorry ha egy kicsit értetlenül fogalmazok de ma vizsgám van és egész éjjel fent voltam szóval egy kicsit szét szort lenni :D.
Bárki tud segíteni szívesen fogadom.
by Incze Zoltán
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

ubulman89 írta:Sziasztok!

Már lassan két éve van egy nokia 6220 classicom és volna néhány dolog amiben a segítségetek kérem.
Hallottam hogy végre a nokia ingyenessé tett navi rendszerek(et). Nem tudjátok hogy a 6220c-re hogy lehet egy ilyet felrakni hogy működjön? Vagy hogy milyen szoftvert tudnék felrakni rá hogy tudjam használni ingyé a navit. Kérlek a leg szájbarágósabban írjátok meg mert már egy okos telefonnak a rendszerét sikerült kiütnöm :D . Sajnos nem nagyon értek a telefonokhoz ilyen szinten (csak szeretném rendben tudni a telót), szóval ha lehet akkor minél rizsásabban tudna rá vki válaszolni nagyon megköszönném.
Ezenkívül nem tudjátok hogy hogy lehet pont 240x320-as konvertálni videót (a hang is jó maradjon) és milyen programmal? Már próbálkoztam egy párral, de egyik rosszabb mint a másik. És ha vki tud egy video vágo nagyon kicsi progit annak is örülnék.
akármilyen videót konvertálok le mindegyik tiszta kocka a készüléken,,, kivétel amit felveszek vele. És már idegesít.
a telón hiába vágom meg a videót rendes hosszra utána még rosszabb minőségbe menti (pl mp4 volt az eredeti videó kiterjesztése de a vágott videót már acc-be menti. Szóval ha tudtok segíteni megköszönöm. Sorry ha egy kicsit értetlenül fogalmazok de ma vizsgám van és egész éjjel fent voltam szóval egy kicsit szét szort lenni :D.
Bárki tud segíteni szívesen fogadom.
by Incze Zoltán
Hali!

Aláírásomban van a leírás a Maps-hoz.

Video konvertálónak ajánlom a FormatFactoryt és az XMedia Recode-ot, mindkettő megtalálható a letöltések között, illetve van egy ingyenes Free Studio manager nevű progi: http://www.dvdvideosoft.com/free-dvd-video-software.htm
kalloa
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 6220 classic
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: kalloa »

Sziasztok!

Na az a helyzet, hogy nemrég úgy döntött a telóm, hogy nem játszik le mp3at, a gyári lejátsz nem találja meg a memóriakártyán lévő mp3makat, a többi amit találtam elég gagyik voltak és nem szólt rajtuk az mp3, de ezek már látták. Van valalkinek valami tippje mivel lehet a gond, ez nem telepítés után jelentkezett, hanem csak egyik napról a másikra. Az volna nagyon jó, ha nem kéne ressetelni a telót és megmaradnának a már feltelepített programok. De ha nincs más ötletetek akkor resset.
potter55
Moderátor
Moderátor

kalloa írta:Sziasztok!

Na az a helyzet, hogy nemrég úgy döntött a telóm, hogy nem játszik le mp3at, a gyári lejátsz nem találja meg a memóriakártyán lévő mp3makat, a többi amit találtam elég gagyik voltak és nem szólt rajtuk az mp3, de ezek már látták. Van valalkinek valami tippje mivel lehet a gond, ez nem telepítés után jelentkezett, hanem csak egyik napról a másikra. Az volna nagyon jó, ha nem kéne ressetelni a telót és megmaradnának a már feltelepített programok. De ha nincs más ötletetek akkor resset.
Telefon újraindítást próbáltad már? Nagyon nincs más ötletem, ha nem lesz jó azzal akkor lehet csak a formázás marad.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

kalloa
Újonc
Újonc

Telefon újraindítást próbáltad már? Nagyon nincs más ötletem, ha nem lesz jó azzal akkor lehet csak a formázás marad.
Igen azon már túl vagyok. Gondoltam arra is, hogy talán az a mod kavarta meg a telefont amit eszközöltem a telefonon, hogy csak az memkártya\images mappába keresse a képeket, a zenéket meg csak az Music-ba, de miután azt vissza csináltam sem lett jobb. :( akkor ressetelem.
kalloa
Újonc
Újonc

A biztonsági másolat visszaállítása 59%nál megáll. más is tapasztalt már ilyet?
potter55
Moderátor
Moderátor

kalloa írta:A biztonsági másolat visszaállítása 59%nál megáll. más is tapasztalt már ilyet?
Próbáld meg, hogy csak a névjegyzéket, az üzeneteket és a naptárt rakod vissza. Mert ha beállításokat is visszarakod, akkor lehet megzavarodik a telefon és megint nem fogja látni a zenéket.

kalloa
Újonc
Újonc

potter55 írta:
kalloa írta:A biztonsági másolat visszaállítása 59%nál megáll. más is tapasztalt már ilyet?
Próbáld meg, hogy csak a névjegyzéket, az üzeneteket és a naptárt rakod vissza. Mert ha beállításokat is visszarakod, akkor lehet megzavarodik a telefon és megint nem fogja látni a zenéket.
Közben nekem is ez jutott eszembe, hogy legalább a névjegyeket, és siker, egyenként állítottam vissza minden részt, a beállítások nem álltak vissza de a zenéket megtalálja és lejátssza.
Köszönöm a segítséget.
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”