Videos mappam1aya3 írta:A zene felrakás már megy....viszont ha videót - pl egy sorozat részt szeretnék feltenni akkor azt hova kell tenni?Mert ugye a zenének ott a music mappa a memkarin belül...
olyan mappa van hogy images,s ezen belül kamera nevű mappa - ebbe beletettem próbaképpen,de nem láttam a telefonon...Damir írta:Videos mappam1aya3 írta:A zene felrakás már megy....viszont ha videót - pl egy sorozat részt szeretnék feltenni akkor azt hova kell tenni?Mert ugye a zenének ott a music mappa a memkarin belül...
Olyan mappa is van, hogy Videos, hidd el.m1aya3 írta:olyan mappa van hogy images,s ezen belül kamera nevű mappa - ebbe beletettem próbaképpen,de nem láttam a telefonon...Damir írta:Videos mappam1aya3 írta:A zene felrakás már megy....viszont ha videót - pl egy sorozat részt szeretnék feltenni akkor azt hova kell tenni?Mert ugye a zenének ott a music mappa a memkarin belül...
Ha a fájlkezelőben lejjebb mész már meg is látodm1aya3 írta:én elhiszem neked,hogy van ilyen mappa....keresgélek egy kicsit hátha rábukkanok
megvan,beraktam egy rövid videót - mp4 a formátuma - ,de a telón nem a videok között van,hanem a zenék között találtam meg miután frissítettem a könyvtárakat,itt persze nem játssza le....akkor sem adom fel,próbálkozomDamir írta:Ha a fájlkezelőben lejjebb mész már meg is látodm1aya3 írta:én elhiszem neked,hogy van ilyen mappa....keresgélek egy kicsit hátha rábukkanok
Töröld ki a Music mappából, és CSAK a Videos mappában leszen a fájl.m1aya3 írta:megvan,beraktam egy rövid videót - mp4 a formátuma - ,de a telón nem a videok között van,hanem a zenék között találtam meg miután frissítettem a könyvtárakat,itt persze nem játssza le....akkor sem adom fel,próbálkozomDamir írta:Ha a fájlkezelőben lejjebb mész már meg is látodm1aya3 írta:én elhiszem neked,hogy van ilyen mappa....keresgélek egy kicsit hátha rábukkanok