Nekem így sem működik. Indításkor az alábbiak jönnek be: Saját pozíció, Helyek keresése, Hely megosztás, Kedvencek, Autóval, Gyalog, Időjárás, Események, Lonely Planet, Michelin. Amikor elindítom, a legfelső sorban középen a Helyek keresése van. Rábökök, van egy címsor ahová be lehet írni a címet (villog a kurzor), alatta a kategóriák böngészése. A címsorba beírom a fent leírt módon: "Hungary mezokovesd madach 10", utána keresés, végül "nincs találat offline módban". De a "Hungary mezokovesd"-et sem találja.sihumens írta:Na akkor nem tudom, hogy ki mit használ, de nekem "helyek keresése" menüpont nem létezik. Ha elindítod a Maps-et, akkor a legfelső sorban a közepén van egy "Keresés" menüpont. Arra ráböksz, és ott van egy mező, ahová a címet kell beírni. Nem a kategóriák böngészése-re kell rábökni, hanem a címsorba. Rányomsz, és beírod például, hogy "Hungary mezokovesd madach 10" A Hungary azért fontos az első indításkor, mert valahol Európa közepére tesz téged a Térképek alkalmazás, annak ellenére, hogy Magyarország térkép van rajta. Utána teljesen mindegy, hogy kis, vagy nagybetűvel kezded a város nevét, egy a lényeg, ékezetet nem kell/muszáj használni, sőt, kifejezetten nem előnyös, mert több a hibatévesztési lehetőség. Vagyis a Mezőkövesd-et nyugodtan be lehet írni mezokovesd-ként. Aztán jöhet az utca neve, szintén kis betűvel is lehet, és ékezet nélkül, majd a házszám. Ezt mind vessző, és különféle írásjelek nélkül, egy egyszerű szóközzel elválasztva, ahogy a példában is mutattam. Megjegyzem, nem tudom mi bonyolult van benne, hogy sokan inkább a Garminhoz vonzódnak, mikor ez sokkal de egyszerűbb, és nem lép ki random, főleg térképváltáskor, és nem is fagy meg zommoláskor sem, de ahány ház..... Azért én a helyedben megpróbálnám ezt a lehetőséget is.Trewdox írta:Sziasztok!
Telepítettem az Ovi térképeket a telóra hivatalos Nokia oldalról. Map Loaderrel rátöltöttem a Magyarország térképet. Biztos én vagyok a béna, de nem tudok rajta egy adott címet keresni. A "Helyek keresése" menü alatt kiadja a kategóriák böngészése ablakot, mást nem. Abba meg hiába írok be címet vagy utcát, nem talál semmit, "nincs találat offlie módban".
Ha "Autóval" menüpont "cél beállítás"-nál kiadja: előzmények, kedvencek, keresés, térképről. A keresésnél ugyanúgy a kategóriák böngészését kínálja fel, amivel ugyanott vagyok ahol az előbb.
Valami ötlet?
Köszi!
Szerk: "u" betűt senki sem írjon az utca neve után, mint pl.: "Hunyadi u 56", csak egyszerűen "hunyadi 56" meg persze elé az országot meg a várost, ahogy a példában is írtam.
Mivel magyar nyelvű, megpróbáltam ékezetekkel is de így sem műxik. Letöltéskor tuti hogy jó telefon típust választottam ki, mert 2x is letöltöttem.
Egy magyar nyelvű használati utasítás jól jönne.