Nokia 5230
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5230
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 5230
Hali Mindenkinek!
Kellene egy kis help!!! A Nokia Ovi Suite nem ismeri fel a talómat. Idáig minden OK volt vele de most nem találja. Újra raktam az Ovi Suite-t, de ekkor sem megy. Valaki tudna nekem segíteni?
Kellene egy kis help!!! A Nokia Ovi Suite nem ismeri fel a talómat. Idáig minden OK volt vele de most nem találja. Újra raktam az Ovi Suite-t, de ekkor sem megy. Valaki tudna nekem segíteni?
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
hogyhogy nem megy? mit csinál ilyenkor? kiír valamit?
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5230
Hali!
Miután csatlakoztatom a telót , egy ideig keresi, utána kiirja hogy az ovi Suite nem találja a készüléket, próbáljam meg újra csatlakoztatni. De akkor is ugyanaz van. Amikor újra raktam az ovi suite-e akkor a pc kiírta hogy felismerte a telót , telepítette a szükséges cuccokat és az eszköz használatra kész. De a suite akkor sem látja. Háttértár módban rendesen működik.
Miután csatlakoztatom a telót , egy ideig keresi, utána kiirja hogy az ovi Suite nem találja a készüléket, próbáljam meg újra csatlakoztatni. De akkor is ugyanaz van. Amikor újra raktam az ovi suite-e akkor a pc kiírta hogy felismerte a telót , telepítette a szükséges cuccokat és az eszköz használatra kész. De a suite akkor sem látja. Háttértár módban rendesen működik.
-
- 1. szint
hy! aki felrakta az új szoftot nézze meg hogy a zenelejátszóban működik-e hangerő, mert nálam nem működik!
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
működik. az oldalgombok is meg a tapis is.Gyuri-n95 írta:hy! aki felrakta az új szoftot nézze meg hogy a zenelejátszóban működik-e hangerő, mert nálam nem működik!
-
- 1. szint
Nálam egyik se, húzogatom de nem csinál semmit. Majd újra rakom a szoftvert, remélem utána már jó lesz.bladehu2 írta:működik. az oldalgombok is meg a tapis is.Gyuri-n95 írta:hy! aki felrakta az új szoftot nézze meg hogy a zenelejátszóban működik-e hangerő, mert nálam nem működik!
-
- Újonc
Sziasztok!
Valakinek sikerült már összehozni az internetezést a telefonon úgy, hogy bluetooth-on keresztül jön gépről a net? Tudom hogy egy másik topik foglalkozik ezzel, de ott mindenféle telefon van, és én kifejezetten az 5230-as tapasztalatokra lennék kíváncsi, mivel a gnuboxnál problémának tűnik 5230-on, hogy a kapcsolat beállításánál nincs vonalas mód, csak csomagkapcsolt. A Hiisi Suite meg ahogy észrevettem wlan beállítási lehetőséget szeretne a kapcsolatoknál, és mivel wifi nincs, így nincs wlan,meg adhoc lehetőség.
Valakinek sikerült már összehozni az internetezést a telefonon úgy, hogy bluetooth-on keresztül jön gépről a net? Tudom hogy egy másik topik foglalkozik ezzel, de ott mindenféle telefon van, és én kifejezetten az 5230-as tapasztalatokra lennék kíváncsi, mivel a gnuboxnál problémának tűnik 5230-on, hogy a kapcsolat beállításánál nincs vonalas mód, csak csomagkapcsolt. A Hiisi Suite meg ahogy észrevettem wlan beállítási lehetőséget szeretne a kapcsolatoknál, és mivel wifi nincs, így nincs wlan,meg adhoc lehetőség.
- cracky86
- 1. szint
- Készüléktípus: N73-5230
Sziasztok. Ezt a kinetikus görgetést(a menüben) nem lehet máshogy előhozni, csak romfrissítéssel? Még garis a tel. addig nem igazán akarom piszkálni.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ha az NSU-val frissíted és 2 év Nokia garanciád van, akkor nyugodtan frissítheted, nem lesz semmi baja.cracky86 írta:Sziasztok. Ezt a kinetikus görgetést(a menüben) nem lehet máshogy előhozni, csak romfrissítéssel? Még garis a tel. addig nem igazán akarom piszkálni.
Vagy vigyed be a Nokiához és kérd meg hogy frissítsék.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

- cracky86
- 1. szint
- Készüléktípus: N73-5230
sima frissítés volt már, de én az új V3-as moddolt romról beszélek, és annak a K.S.-ét szeretném, valahogy megoldani frissítés nélkül.