és mik a tapasztalatok? írtad hogy v12 volt fent rajta előtte, ahoz képest van valami észrevehető javulás?Gyuri-n95 írta:Kb 1 órája frissítettem
jól sejtem hogy gyárilag a 3.03-as ingyenes ovi maps van már benne?
és mik a tapasztalatok? írtad hogy v12 volt fent rajta előtte, ahoz képest van valami észrevehető javulás?Gyuri-n95 írta:Kb 1 órája frissítettem
Igen a v3.03-as ovi maps van rajta, mást még eddig nem vettem észre most telepítem vissza a progikat mert előtte leformáztam.bladehu2 írta:és mik a tapasztalatok? írtad hogy v12 volt fent rajta előtte, ahoz képest van valami észrevehető javulás?Gyuri-n95 írta:Kb 1 órája frissítettem
jól sejtem hogy gyárilag a 3.03-as ingyenes ovi maps van már benne?
várható volt...Gyuri-n95 írta:Igen a v3.03-as ovi maps van rajta, mást még eddig nem vettem észre most telepítem vissza a progikat mert előtte leformáztam.
Szerk.: Nem lehet hackelni a heloox2-vel.
Igazad vanbladehu2 írta:várható volt...Gyuri-n95 írta:Igen a v3.03-as ovi maps van rajta, mást még eddig nem vettem észre most telepítem vissza a progikat mert előtte leformáztam.
Szerk.: Nem lehet hackelni a heloox2-vel.
"Újdonságok: Új funkciók, frissített alkalmazások, teljesítmény javulás."
Lefordítom a marketingdumát:
új funkciók: azaz hackelhetetlen. ez egy fontos funkció. a nokiának.
frissített alkalmazások: ovi maps ami már 3 hónapja telepíthető. köszönjük ezt az orbitális ujdonságot.
teljesítmény javulás: mivel nem lehet hackelni, ezért nem tudsz rá annyi programot telepíteni (csak ha szignózod de az macerás és ráadásul a hacket igénylő progik akkor se mennek fel), így baromi gyors marad a telód.
megint lehet dolgozni a nokia helyett és normális fw-t csinálni ebből a ROMhalmazból
nemtom geocache-hez van-e symbian-os program, keress rá a letöltések közt.Sarkiroka írta:Sziasztok!
Egy napja van Nokia 5230-as telefonom, és szeretném majd a benne lévő GPS-t Geocaching játékra használni. A lényeg az lenne, hogy kéne nekem egy segédprogram, ami elküld engem a megadott koordinátákra, de nem térképek alapján, hanem nemes egyszerűséggel egy kis nyilacskával mutatja, hogy a keresett pont hozzám képest milyen irányban van. Létezik egy direkt Geocachinghez fejlesztett progi (GeocacheNavigator), de sajnos az nem fut az 5230-on. Az OviMaps már fennvan a telón, bár még nem tudtam használni, mert nem jeleníti meg a térképeket, csak egy kis pöttyöt a nagy semmi közepén... (offline módban ez nem fog menni? vagy külön kell még töltögetnem hozzá?)
Nézzétek el nekem, ha netán hülyeségeket kérdeztem, de még sosem volt olyan telefonom, ami ennyi mindent tudott volna, még csak most ismerkedem vele.
Üdv: Zsuuu
ne haragudj de nem értem hogy mit szeretnélGyuri-n95 írta:Nem lehet a firmware kódját átírni a teló kódjára valahogy? vagy valami más módszer hogy ne kelljen átírni a termék kódot?
t-s a telóm a termék kóddal csak a t-s v11 firmware-t tudom letölteni, termék kód átírás nélkül van-e más módszer hogy rátegyek egy v20-as módosított firmware-t?bladehu2 írta:ne haragudj de nem értem hogy mit szeretnél
Nincs de ezt olvasd el.Gyuri-n95 írta:t-s a telóm a termék kóddal csak a t-s v11 firmware-t tudom letölteni, termék kód átírás nélkül van-e más módszer hogy rátegyek egy v20-as módosított firmware-t?bladehu2 írta:ne haragudj de nem értem hogy mit szeretnél
ezt írtad: "Szerk.: t-mobilos a teló, de a nokiánál frissítettem a v12-re"Gyuri-n95 írta:t-s a telóm a termék kóddal csak a t-s v11 firmware-t tudom letölteni, termék kód átírás nélkül van-e más módszer hogy rátegyek egy v20-as módosított firmware-t?bladehu2 írta:ne haragudj de nem értem hogy mit szeretnél
T-mobilos a telóm a nokiánál rátették a v12-est, ma frissítettem a v20-ra, és énis szeretnék csinálni magamnak egy firmware-t, de amikor beírom a phoenix vagy navifirm-be a termék kódot akkor a t-mobilos v11-es firmwaret adja be, azt kérdezem hogy tudok letölteni v20 firmware-t hogy énis átszerkesszem és aztán flash-eljem a telót, termék kód átírás nélkül?bladehu2 írta:ezt írtad: "Szerk.: t-mobilos a teló, de a nokiánál frissítettem a v12-re"Gyuri-n95 írta:t-s a telóm a termék kóddal csak a t-s v11 firmware-t tudom letölteni, termék kód átírás nélkül van-e más módszer hogy rátegyek egy v20-as módosított firmware-t?bladehu2 írta:ne haragudj de nem értem hogy mit szeretnél
bocs de nagyon nem tudom kitalálni hogy mikor mire gondolsz, abból meg amit leírsz ember nem érti meg hogy most mi is van. nem lehetne hogy csak 1x írd le úgy hogy abból az is megértse aki nem te vagy, és akkor nem kellene 30párbeszédet vívni egy ilyen 1szerű dolgon? vagy nemtom én feladom aztán majd valaki aki érti az válaszol