ALIDZSI írta:Hát én leszedtem már a Phoenixet, de foglamam nincs hogy kell frissíteni vele a telót.
Leszedtem a 4.18-at, exe-t bemásoltam a Phoenix/Product mappájába és itt elakadtam.
Hogyan tovább?
Szia
EXE-t? Az nem lesz jó a firmware-t kell oda bemásolni amit a blue nokiarol szedtél le
Ide kukkants be: viewtopic.php?f=64&t=40
Heló
Lenne egy olyan kérdésem, hogy turbo simmel írtátok, hogy nem működik rajta normálisan minden funkció. Én netet és mms-t még csak véletlenül sem használok, csak telefonálásra és sms-re használom. Erre stabil turboval is?
Idő közben felraktam a vanilla szoftvert, amivel egyáltalán nem megy fel hálózatra, ha bent van a turbo sim. Hogy kell downgrade-elni?? Help! NSS-el átírtam egy régebbire a product kódot, de az nsu még mindig a 4.18-at látja. HELP!!!!!
Na idő közben gsm boltban kifüggetleníttettem, 2,5k-ért megérte szerintem. Most 4.18 van rajta, ennyire gyors symbianos telót még nem láttam. Mivel lehet a legjobbam megtörtni? (hogy ne kelljen mindent külön szignózni). Remélem erre már valaki visszaír. Jah és milyen programokat ajánlotok?
gravehun írta:Na idő közben gsm boltban kifüggetleníttettem, 2,5k-ért megérte szerintem. Most 4.18 van rajta, ennyire gyors symbianos telót még nem láttam. Mivel lehet a legjobbam megtörtni? (hogy ne kelljen mindent külön szignózni). Remélem erre már valaki visszaír. Jah és milyen programokat ajánlotok?
N-Gage nem nagyon éri meg, a legtöbb játék el sem indul, egykettő van csak ami fut rendesen :S
Amúgy a 6650-et a Pannon mióta forgalmazza? Az nem csak T-Mobilos?
ZTE Blade - CyanogenMod 7
Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
Eddig az összes játék futott, amit indítottam, Crash Nitro kart, SW Force Unleashed, Resident Evil, Block Breaker, Midnight Pool, Bounce, Space Impact kappa base, System Rush 1, Worms Word Party, Snake Subsonic, Mile High Pinball, Creatures of the Deep. Ennyi van most telepítve, ezek mind mennek. Ha találok egy helyet, ahonnan a többit is le tudom szedni, akkor a többiről is írok majd. Egyébként eredetileg T-s volt, de box kábellel függetlenítve lett és vanilla szoft van rajta, ami ügye gyári független szoftnak számít, szóval beton stabil az mms, wap és a térerő is.
Viszont van egy problémám, remélem valaki tud segíteni. Quickoffice-t keresek, de a letöltések között 40ből 39,5 update... NEKEM AZ ALAP kellene, mivel mindig azt írja, hogy install base package first. Valaki be tudna linkelni PONTOSAN egy base package-t? Ne a keresőt, mert harakirizek. Lehetőleg olyat, amit az update-ekkel tudok frissíteni is.
A Star Wars nekem mindig is demó módban futott, a resident evil-el és a Bounce-al együtt, továbbá a Space Impact, a Worms volt még demó. Kettő játékot szerettem ami teljesen tört volt, méghozzá a pecásat és a Snake-et. A vanilla szoft pedig nem "gyári független szoft" mert olyan nem létezik ehhez, hanem egy az oroszoknak kiadott verzió.
ZTE Blade - CyanogenMod 7
Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
És attól, hogy orosz nem gyári független? Mivel brandmentes, ezért független. Bár ha mutatsz bármilyen szolgáltatóra vonatkozó vagy utaló dolgot benne, igazat adok.
Egyébként ahogy olvasgatok sokan a handy task-ot használjátok. A swiss manager sokkal jobb, én motorola z8-on azt használtam, be lehet állítani, hogy időbként magától lelőjjön minden programot, van beépített fájl managere is és nem csak a memóriát, hanem a cpu-tól kezdve a bekapcsolás időpontján át mindent kiír, sokkal jobb és nagyon egyszerű alkalmazás. Plusz van benne egy nagyon nagyon hasznos opció, a reclaim memory, ami arra jó, hogy újraindítás nélkül is visszanyerjük a 20mega ramot. Mivel ha elindítunk valami, egyből lemegy 17-16megára, egy n-gage után pedig tartósan 13-ra, aztán kilépés után is csak 14-15mega marad, eddig csak az újraindítás segített, de ez a kb 3másodperces művelet sokkal jobban teszi a dolgát.