Bár nem 5530, de nekem az 5800 1,5 filmet, meg egy kis zenehallgatást bírt el, és így ment 20 órát utazás közben. Mikor megérkeztünk, akkor kezdett pittyegni, nemsokára rá le is merült. Ja, meg volt talán egy kis navi is benne, kb 15 perc. És az 5800-ban 1320-as akksi van....sihumens írta:A 2 óra Wi-fi alatt az ember joggal hiheti azt, hogy világít a kijelző, különben nem látnád azt, hogy mit netezel. Namármost, az antennás dolgok, és a kijelző fogja legjobban le az akksit, ezért nem is nagyon kell meg ilyedned (ráadásul a proci teljesítménye is egyre csak emelkedik). Egyébként átlag max 2 filmet tud megnézni mindenki a telóján maximum, teljes feltöltöttséggel. Ez sacc per kb. 3 óra. A 2 óra Wi-fi alatt, nem csak az antenna fogja az akkut, hanem még a kijelző is, és te még utána/előtte zenét is hallgatsz. Sajnos fizikai korlátai vannak az akksinak, ettől nagyobb teljesítményű nincs bele, ez meg csak ennyit tud. Enyémet is szinte naponta kell tölteni, de ez van sajnos. Az tény, hogy valakinek tényleg többet bír, de ők a szerencsésebbek közé tartoznak (nem tudom mitől van ez). Bár halkan megjegyzem, hogy mostanában, nekem kibírja néha a 3 napot is, de a 2-őt szinte mindig, és nem nyomkodtam kevesebbet, mint eddig.Damir88 írta:Szerintem a 3 óra zene és a 2 óra wifi, nameg a nyomkodás mellett ez simán jó időBarthezz2 írta:Na, lassan két hete megvan a telefon, és azt hiszem jól döntöttem, viszont van pár idegesítő dolog..
Az egyik a hátlap, nem hiszem el, hogy nem lehetett volna jobban megoldani, már nem tudom, hogy pakoljak alá papírt, hogy ne mozogjon, ne nyöszörögjön a nyomástól, és az akksi se lötyögjön benne. Egy 2 hetes telefontól elég gáz ez..
A másik dolog az akksi. Több helyen olvastam, hogy 2-3-4 napot kibír.. hát a zsebemben maximum, de arra meg jó lett volna a másik telefonom is, hogy a zsebben pihenjen, ezt azért vettem, hogy használjam is. Így viszont van, hogy egy napot se. Ma reggel 6 körül vettem le töltőről, és már feltettem, mert 1 csík volt rajta.. Ez olyan 3 órányi zene(fülessel), max egy 2 óra wifi-s netezés, meg néha unalomban történő nyomkodás eredménye..Nemtudom, én fogtam-e ki egy szar akksit, de hogy ez nem megy 3 napot, az tuti, max ha semmire nem használom.
Az akksi kijelzés meg... Míg lemegy 1 csík, az többször annyi idő, mint ahogy a maradék elfogy. Így ha már 1 csík hiányzik, hosszabb útra el se indulok vele, ezzel szemben az előző telóm fele akksival röhögve kibírt még 1 napot.
És ha már akksi, arra a telefon 2 év garanciája vonatkozik, vagy mint tartozék, 1 év? Ha a gari időn belül beviszem a telefont, hogy szar az akksi, hamar merül, simán kicserélik?![]()
1év gari van az akkura.