Nokia 5530 XpressMusic

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: Nokia 5530 XpressMusic

Hozzászólás Szerző: Damir »

sihumens írta:
Damir88 írta:
Barthezz2 írta:Na, lassan két hete megvan a telefon, és azt hiszem jól döntöttem, viszont van pár idegesítő dolog..
Az egyik a hátlap, nem hiszem el, hogy nem lehetett volna jobban megoldani, már nem tudom, hogy pakoljak alá papírt, hogy ne mozogjon, ne nyöszörögjön a nyomástól, és az akksi se lötyögjön benne. Egy 2 hetes telefontól elég gáz ez..
A másik dolog az akksi. Több helyen olvastam, hogy 2-3-4 napot kibír.. hát a zsebemben maximum, de arra meg jó lett volna a másik telefonom is, hogy a zsebben pihenjen, ezt azért vettem, hogy használjam is. Így viszont van, hogy egy napot se. Ma reggel 6 körül vettem le töltőről, és már feltettem, mert 1 csík volt rajta.. Ez olyan 3 órányi zene(fülessel), max egy 2 óra wifi-s netezés, meg néha unalomban történő nyomkodás eredménye.. :roll: Nemtudom, én fogtam-e ki egy szar akksit, de hogy ez nem megy 3 napot, az tuti, max ha semmire nem használom.
Az akksi kijelzés meg... Míg lemegy 1 csík, az többször annyi idő, mint ahogy a maradék elfogy. Így ha már 1 csík hiányzik, hosszabb útra el se indulok vele, ezzel szemben az előző telóm fele akksival röhögve kibírt még 1 napot.
És ha már akksi, arra a telefon 2 év garanciája vonatkozik, vagy mint tartozék, 1 év? Ha a gari időn belül beviszem a telefont, hogy szar az akksi, hamar merül, simán kicserélik?
Szerintem a 3 óra zene és a 2 óra wifi, nameg a nyomkodás mellett ez simán jó idő :roll:
1év gari van az akkura.
A 2 óra Wi-fi alatt az ember joggal hiheti azt, hogy világít a kijelző, különben nem látnád azt, hogy mit netezel. Namármost, az antennás dolgok, és a kijelző fogja legjobban le az akksit, ezért nem is nagyon kell meg ilyedned (ráadásul a proci teljesítménye is egyre csak emelkedik). Egyébként átlag max 2 filmet tud megnézni mindenki a telóján maximum, teljes feltöltöttséggel. Ez sacc per kb. 3 óra. A 2 óra Wi-fi alatt, nem csak az antenna fogja az akkut, hanem még a kijelző is, és te még utána/előtte zenét is hallgatsz. Sajnos fizikai korlátai vannak az akksinak, ettől nagyobb teljesítményű nincs bele, ez meg csak ennyit tud. Enyémet is szinte naponta kell tölteni, de ez van sajnos. Az tény, hogy valakinek tényleg többet bír, de ők a szerencsésebbek közé tartoznak (nem tudom mitől van ez). Bár halkan megjegyzem, hogy mostanában, nekem kibírja néha a 3 napot is, de a 2-őt szinte mindig, és nem nyomkodtam kevesebbet, mint eddig. :Notworty:
Bár nem 5530, de nekem az 5800 1,5 filmet, meg egy kis zenehallgatást bírt el, és így ment 20 órát utazás közben. Mikor megérkeztünk, akkor kezdett pittyegni, nemsokára rá le is merült. Ja, meg volt talán egy kis navi is benne, kb 15 perc. És az 5800-ban 1320-as akksi van.... :roll:
bellatrix92
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 5530
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: bellatrix92 »

Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy egyik pillanatról a másikra nem működik a bill.zár kapcsolóm, se a telefonkikapcsoló gomb. Mitől lehet ez?

Nem akarom szervizbe vinni, most hoztam haza 2 hete....

Mit csináljak vele? Egyáltalán miért nem működnek ezek a gombok?
Az érintőgombokkal semmi bajom.

Így nem vihetem magammal, mert benyomódik a gomb... ráadásul kikapcsolni se tudom...
Kezd a rémálmommá válni a telefon, alapból gyárihibás volt...

ja a kameragomb sem működik... tehát az összes "nemérintő"gomb egyszerre behalt!!!!!!!! Ilyen nincs a világon..

Légyszi segítsetek... :sad:
sihumens
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 1020 + Lumia520
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: sihumens »

bellatrix92 írta:Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy egyik pillanatról a másikra nem működik a bill.zár kapcsolóm, se a telefonkikapcsoló gomb. Mitől lehet ez?

Nem akarom szervizbe vinni, most hoztam haza 2 hete....

Mit csináljak vele? Egyáltalán miért nem működnek ezek a gombok?
Az érintőgombokkal semmi bajom.

Így nem vihetem magammal, mert benyomódik a gomb... ráadásul kikapcsolni se tudom...
Kezd a rémálmommá válni a telefon, alapból gyárihibás volt...

ja a kameragomb sem működik... tehát az összes "nemérintő"gomb egyszerre behalt!!!!!!!! Ilyen nincs a világon..

Légyszi segítsetek... :sad:
Akksi ki-be, és kész. ;)
bellatrix92
Újonc
Újonc

de bekapcsolt állapotban kivehetem az akksit? nem lesz baja? mert a használati könyv azt írja, hogy nem szabad kivenni így

viszont kikapcsolni sem tudom :S

annyira kétségbe vagyok esve..

és nagyon hálás, amiért ilyen gyorsan válaszoltál!

még erre tudnál válaszolni, tehát hogy biztos vagy benne, hogy kivehetem így?

Nagyon köszönöm!
bellatrix92
Újonc
Újonc

Istenem jó lett! :):):):):)

de megkönnyebbültem :) azok után amiket átéltem ezzel a telóval... hát mit ne mondjak :D

köszönöm a hiperszupergyors segítséget!:)
sihumens
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 1020 + Lumia520
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: sihumens »

Ha egy akksi kivételtől bármi baja lenne, akkor szerintem itt a fórumon mindenki telefonja a szervízben tölteni a holiday-ét. Nyugi, ettől nem szenvedett semmi problémát sem a kicsike. Legfeljebb ha éppen ment valami program, amit nem zártál be, az nem mentett, de ennyi. Megnyugodhatsz, és ha bármikor előkerülne megint ez a hiba, csak nyugodtan cselekedj, gondolkodás nélkül ;)
Barthezz2
2. szint
2. szint
Készüléktípus: 5530 XM White-Blue
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Barthezz2 »

Köszi mindenkinek aki válaszolt! Akkor ezek szerint ezek ennyit tudnak. Végül is azért annyira nem rossz a helyzet. Itthon meg lóghat nyugodtan töltőn, elfér.

Közben megint lett egy kérdésem :D Leszedtem hozzá egy jó kis zenelejátszót. Nem lehet azt megcsinálni, hogy ez legyen az alapértelmezett lejátszó? Tehát mondjuk az XpressMusic gombnál indítva ez induljon, ne a gyári?
"Szerintem akkora esélyed van... minthogy a Hubble űrteleszkóppal felfedezik, hogy minden fekete lyuk közepén egy kis ember áll zseblámpával, és a biztosítékot keresi." by Sheldon <> http://instantbazinga.com/
alfa145
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Htc wildfire s

Hozzászólás Szerző: alfa145 »

Sziasztok!
A feleségemnek szeretnék venni 5530-ast pink színben, de nem tudom melyik gyártmányt vegyem az ázsiai 52e 2év bolti, a finn 60e 2év nokia. Kinek milyen van? Tényleg annyira rossz minőségű az ázsiai? Lenne még 1 kérdés a Nokia CP-109 pink tokba belefér a telefon?
Htc wildfire s + Kingston 8Gb + Jabra Easycall
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Barthezz2 írta:Köszi mindenkinek aki válaszolt! Akkor ezek szerint ezek ennyit tudnak. Végül is azért annyira nem rossz a helyzet. Itthon meg lóghat nyugodtan töltőn, elfér.

Közben megint lett egy kérdésem :D Leszedtem hozzá egy jó kis zenelejátszót. Nem lehet azt megcsinálni, hogy ez legyen az alapértelmezett lejátszó? Tehát mondjuk az XpressMusic gombnál indítva ez induljon, ne a gyári?
Sajnos nem lehet, ha jól tudom.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Barthezz2
2. szint
2. szint
Készüléktípus: 5530 XM White-Blue
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Barthezz2 »

potter55 írta:
Barthezz2 írta:Köszi mindenkinek aki válaszolt! Akkor ezek szerint ezek ennyit tudnak. Végül is azért annyira nem rossz a helyzet. Itthon meg lóghat nyugodtan töltőn, elfér.

Sajnos nem lehet, ha jól tudom.
Pedig nem volna rossz. Na mindegy akkor. Köszi!
"Szerintem akkora esélyed van... minthogy a Hubble űrteleszkóppal felfedezik, hogy minden fekete lyuk közepén egy kis ember áll zseblámpával, és a biztosítékot keresi." by Sheldon <> http://instantbazinga.com/
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”