vati182 írta:Hello már felvetettem a problémámat de nem oldódott meg és több ember jelezte, hogy neki rá sem kérdez, a telefonja hogyha be akarja zárni a naplót ami bent marad hívás után háttérben, vagy a névjegyzéket, nekem meg rákérdez, hogy biztos e..
És mondták van ez a taskman,vagy mi, viszont azt nem tudtam beállítani, és akkor meg amúgy is az fut folyamat a háttérben...
És amint írtam korábban ha bent marad a napló meg a névjegyzék háttérben futó alkalmazásként akkor 1-2 nap alatt lemerül a telefon ha nem akkor 4 napg bírja de mindig ilyen procedúrásan nem akarok kilépkedni belőle, mert idegesítő.
Viszont volt olyan h bent maradt és még 4 egység volt reggelre meg akarom nézni a telefont, és nincsen kép mondom mi van erre kiderül, lemerült az este folyamán 4 egységről ez miatt a két alkalmazás miatt..
Kérlek titeket valaki segítsen nekem köszönöm...
Szia! Ezeknek nem szabadna ilyen drasztikus változást okozni! Igaz nekem 5800-m van, de ott is bent marad az üzenetekkel a névj. és az órával együtt, de ez nem baj mert így sokkal gyorsabban indulnak el és nem is merül sokkal gyorsabban a teló! Több verza is lehet mitől merül a gyorsan, volt akinél az érzékelőket kellett megpucolni és kicsit kihajtogatni az akksi és a telefon közt! okozhatja egy program amely állíndóan frissítené magát a netről vagy wifi hálozatot keres! Garmin bár az itt nem jön szóba! Nézd meg ezeken kívül még mit futnak a háttérben! Szóval sok lehetőség van én azt mondom azok nem okozhatják ezt! De hátha van aki jobban ért hozzá!