Nokia 5530 XpressMusic
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5530 XM
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 5530 XpressMusic
zsíííííííííííííír, pont egy órája olvastam valahol hogy van benne " contacts bar srolling improvement" azt nem hittem el de igy már kiráály. nem birok kivárni még 2 napot h meglegyen a telefonom
-
- Újonc
Sziasztok!
Felraktam a 20-as frissítést. Minden jól működik azt leszámítva, hogy mikor egy programot próbálok telepíteni ezt a hibaüzenetet kapom:
"A művelet nem indítható el. A telepítő használatban van."
Ami még érdekesebb, hogy ha átállítom a telefon nyelvét angolra, akkor semmi gond nincs, simán telepíti a progikat.
Találkozott már valaki hasonló problémával, vagy van valami tippje, hogy mi lehet a gond?
Felraktam a 20-as frissítést. Minden jól működik azt leszámítva, hogy mikor egy programot próbálok telepíteni ezt a hibaüzenetet kapom:
"A művelet nem indítható el. A telepítő használatban van."
Ami még érdekesebb, hogy ha átállítom a telefon nyelvét angolra, akkor semmi gond nincs, simán telepíti a progikat.
Találkozott már valaki hasonló problémával, vagy van valami tippje, hogy mi lehet a gond?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5530
Üdv m.ki. Két dolog lenne amiben a véleményetekre kiváncsi vagyok. Az egyik hogy a 20-as szoftot nem tudom sem ota-n (ott letölti, telepítésnél viszont kiírja hogy nem kompatibilis a telefonnal...) sem OVI Suiton (a 10-est ismeri a legújabbnak), a PC Suite szintén a 10-est, tehát ezekről csak újra tudom telepíteni. Próbáltam is mindkettővel és a 10-est rakja újra. A másik: nekem a kijelző körüli keret nagyon csúnyán kopik. Két dologtól: nem a ceruzát használom hanem ujjal lapozok, ill plüss bélésű bőrtokban tartom, onnan veszem ki, rakom vissza. Kicsit idegesít hogy egy média marktban két hónapja 60-ért vett teló a keret miatt úgy néz ki mint egy két éves készülék. Pedig iszonyúan vigyázok rá, még a gyári fólia is rajta van. Boldog karácsonyt nektek!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5530 XpressMusic
Sziasztok, légyszi nemtudja valaki hogy kell a telefonra tenni például a Bubble_Town_2_n5800 játékot? koszike
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5530 XM
Hali. Nekem az a kérdésem lenne hogy miért nem játsza le a youtube videokat a telefon, ovi-ról szedtem le a youtube alkalmazást, és v20-as fw van rajta? esetleg vki ?
és Kellemes Ünnepeket btw.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Csak fel kell másolni a telefonra valahova a .jar fájlt és utána megkeresni a gyári fájlkezelővel és rákattintani és utána követni az utasításokat amit a telefon ír.Majkulienka írta:Sziasztok, légyszi nemtudja valaki hogy kell a telefonra tenni például a Bubble_Town_2_n5800 játékot? koszike
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!msys írta:Üdv m.ki. Két dolog lenne amiben a véleményetekre kiváncsi vagyok. Az egyik hogy a 20-as szoftot nem tudom sem ota-n (ott letölti, telepítésnél viszont kiírja hogy nem kompatibilis a telefonnal...) sem OVI Suiton (a 10-est ismeri a legújabbnak), a PC Suite szintén a 10-est, tehát ezekről csak újra tudom telepíteni. Próbáltam is mindkettővel és a 10-est rakja újra. A másik: nekem a kijelző körüli keret nagyon csúnyán kopik. Két dologtól: nem a ceruzát használom hanem ujjal lapozok, ill plüss bélésű bőrtokban tartom, onnan veszem ki, rakom vissza. Kicsit idegesít hogy egy média marktban két hónapja 60-ért vett teló a keret miatt úgy néz ki mint egy két éves készülék. Pedig iszonyúan vigyázok rá, még a gyári fólia is rajta van. Boldog karácsonyt nektek!
Vissza kell vinni a nokiába, csinálják meg....
Ma nézem meg ismerős telefonját, pont ilyen okból, ha valami fejlemény lesz, akkor leírom ide. Tudomásom szerint a gyári böngésző se játsza le, holott le kéne....AknAthn írta:Hali. Nekem az a kérdésem lenne hogy miért nem játsza le a youtube videokat a telefon, ovi-ról szedtem le a youtube alkalmazást, és v20-as fw van rajta? esetleg vki ?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5530
Damir88 írta:Szia!msys írta:Üdv m.ki. Két dolog lenne amiben a véleményetekre kiváncsi vagyok. Az egyik hogy a 20-as szoftot nem tudom sem ota-n (ott letölti, telepítésnél viszont kiírja hogy nem kompatibilis a telefonnal...) sem OVI Suiton (a 10-est ismeri a legújabbnak), a PC Suite szintén a 10-est, tehát ezekről csak újra tudom telepíteni. Próbáltam is mindkettővel és a 10-est rakja újra. A másik: nekem a kijelző körüli keret nagyon csúnyán kopik. Két dologtól: nem a ceruzát használom hanem ujjal lapozok, ill plüss bélésű bőrtokban tartom, onnan veszem ki, rakom vissza. Kicsit idegesít hogy egy média marktban két hónapja 60-ért vett teló a keret miatt úgy néz ki mint egy két éves készülék. Pedig iszonyúan vigyázok rá, még a gyári fólia is rajta van. Boldog karácsonyt nektek!
Vissza kell vinni a nokiába, csinálják meg....
Üdv. Hát azt már próbáltam. Azt mondták felküldik a központi szervízbe (két-három hét) és ott eldöntik ez garanciális probléma vagy sem?
Ma nézem meg ismerős telefonját, pont ilyen okból, ha valami fejlemény lesz, akkor leírom ide. Tudomásom szerint a gyári böngésző se játsza le, holott le kéne....AknAthn írta:Hali. Nekem az a kérdésem lenne hogy miért nem játsza le a youtube videokat a telefon, ovi-ról szedtem le a youtube alkalmazást, és v20-as fw van rajta? esetleg vki ?
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5530
Ma nézem meg ismerős telefonját, pont ilyen okból, ha valami fejlemény lesz, akkor leírom ide. Tudomásom szerint a gyári böngésző se játsza le, holott le kéne....[/quote]AknAthn írta:Hali. Nekem az a kérdésem lenne hogy miért nem játsza le a youtube videokat a telefon, ovi-ról szedtem le a youtube alkalmazást, és v20-as fw van rajta? esetleg vki ?
Sziasztok...nekem lejátsza a gyári böngésző minden gond nélkül viszont operával már nem.