Teszt

kissdani írta:üdv. megtudnátok mondani hogy föl megy-e rá az N-gage?
Ezt próbáltad? KATTB0SS írta:Hy! Tegnap felraktam az n-gage progit, de le is töröltem mert maga a progi ugye 240x320 és jobb oldalt egy sávba csíkos lett. Maradok inkább a sima fifa 09-nél meg a snake-nél.
Szerintem a memoriakartya Attachments folderebe teszi, de nem vagyok benne teljesen biztos... 1ebkent udv a szomszed falubolmogy5568787 írta:Sziasztok.
Volna egy gondom.Mégpedig az ,hogy rengeteg e-mailt fogadok a telefonon és számtalanszor kapok wmv kiterjesztésü videókat is.Az a gondom, hogy ha letöltöm akkor nem tudja megnyitni mert azt írja, hogy nem támogatott fájltipus.
Arra lennék kíváncsi, hogy amikor letöltöm a videót akkor a telefon melyik mappájába tölti le hogy esetleg onnan meg lehetne nyitni.Vagy ha van más megoldás is akkor szivesen fogadom.
Előre is köszönöm üdv.mogy
Ja és gratula az uj forumhoz nekem bejön
abdulka írta:Szerintem a memoriakartya Attachments folderebe teszi, de nem vagyok benne teljesen biztos... 1ebkent udv a szomszed falubolmogy5568787 írta:Sziasztok.
Volna egy gondom.Mégpedig az ,hogy rengeteg e-mailt fogadok a telefonon és számtalanszor kapok wmv kiterjesztésü videókat is.Az a gondom, hogy ha letöltöm akkor nem tudja megnyitni mert azt írja, hogy nem támogatott fájltipus.
Arra lennék kíváncsi, hogy amikor letöltöm a videót akkor a telefon melyik mappájába tölti le hogy esetleg onnan meg lehetne nyitni.Vagy ha van más megoldás is akkor szivesen fogadom.
DHmogy5568787 írta:abdulka írta:Szerintem a memoriakartya Attachments folderebe teszi, de nem vagyok benne teljesen biztos... 1ebkent udv a szomszed falubolmogy5568787 írta:Sziasztok.
Melyik faluból?
Nekem sem a memkarin sem a telcsin nincsen ilyen mappa vagy legalábbis nem találtam sehol.
Még egy kérdés mikor egy linket megnyyitok amit kaptam akko rögtön a gyári böngészővel nyitja meg namost nekem a gyári böngésző rendszeresen azt írja, hogy a wen 'n walk átjáró nem válaszol.A gyári böngészőt nem lehet valahogy lecserélni mondluk opera-ra vagy valami progival nem lehet kikerülni?