Bár nekem többnyire az újraindítás segített csak.
Nekem se játssza tökéletesen, akadozik, ugyanez a szoftver...maroko25 írta:Üdv mindenkinek!
Egy olyan kérdésem lenne hogy van nekem egy nokia e72 és ha youtube megy rajta akkor meg fagy pár másodpercre sőt néha bontja a wlant is mit kell csinálni vele? Elvileg a legfrissebb szoftver van rajta a 054.005. Akinek van valami jó megoldása azt nagyon megköszönöm. Üdv
Én úgy tudom alapból van benne ilyen funkció.djnyakesz írta:Sziasztok!
Szeretném a telefonomról lementeni a telszámokat, viszont az adatkábelem meghalt, és nincs bluetooth eszköz a gépemben!
Valamilyen módon meg tudom ezt tenni?
Mondjuk memkarira le tudom menteni valahogy?
Köszi!
Szia!djnyakesz írta:Sziasztok!
Szeretném a telefonomról lementeni a telszámokat, viszont az adatkábelem meghalt, és nincs bluetooth eszköz a gépemben!
Valamilyen módon meg tudom ezt tenni?
Mondjuk memkarira le tudom menteni valahogy?
Köszi!
jaja, fel-le mozog egy kicsit, de ez nem egy nagy gond szerintem.ferely írta:Sziasztok!
Érdeklőnék, hogy más E72 tulajnak is "mozog-e" a négyirányú optikai trackpad közepén a gomb. Mert oké, hogy optikai trackpad, de szerintem nem kellene neki mozognia. Egész pontosan ha ráteszem az ujjam, és a gombbal mozog az ujjam (NEM "SIMOGATOM"). Remélem érthető a 'hiba leírás'![]()
A kérdés pedig a következő:
Nektek stabilan van a helyén vagy ugyan így mozog?
Köszi!!
szerintem azért nem olyan gáz a helyzet. Elég sok előnye van plusz design-ban is nagyon rendben van, a problémák meg eléggé általánosak , és azért nem egy E52-eslipiN70 írta:Off
Az azért elképesztő, hogy a 96. oldalnál tartunk, és eddig mindenkinek csak a baja volt vele.....
Egyszerűen nem értem a Nokia hogyan adhatott ki ilyen telefont, nekem nagyon hamar elegem lett belőle.
Alig van benne olyan funkció, ami ténylegesen működik is.És ehhez képest még az ára is elég magas.
Szánalmas.![]()
Minden kedves tulajnak maximális tisztelet, és további kitartás kívánok....
Bocs, ez kikívánkozott belőlem.![]()
ON