Nokia E72

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
cml
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Galaxy S Duos 2 S7582
Has thanked: 6 times
Been thanked: 8 times

Re: Nokia E72

Hozzászólás Szerző: cml »

potter55 írta: Ezt tudja alapból a telefon. Az Üzemmódoknál készítesz egy üzemmódot a jó hangerővel, utána a Tartozékoknál beállítod, hogy melyik üzemmódra mennyen át a telefon, ha csatlakoztatod.
(Ezt N73-nál néztem meg, de elvileg E72-nél is működnie kell, meg a menüpontokat kell megkeresned.)

Sajnos nem megy. E73-asom van, de lényegtelen, nem akartam emiatt új topikot nyitni. Én is ebben gondolkodtam, csináltam egy új profilt "Car" néven, indítottam egy hívást, feltoltam full hangerőre, majd letettem és visszamentem normál profilba. A hívás közbeni max. hangerő sajnos megmaradt. Az odáig rendben van, hogy amikor beülök az autóba, automatikusan váltja a profilt (az eszközkezelőben beállítható), de a hangerőre magasról tesz. Úgy néz ki, hogy csak a telefon saját kihangosítójának a használatakor képes más hangerőt megjegyezni, különben nem. Nem sértésképpen, de szerintem te a csengető hangerővel kevered, az valóban állítható profilonként.
Barna
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E72
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Barna »

Sziasztok, lehetseges Super Mario jatekot erre a Nokia E72 telefonra feltolteni?
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Barna írta:Sziasztok, lehetseges Super Mario jatekot erre a Nokia E72 telefonra feltolteni?
Igen, van rá egy pár. Pl ez: Super mario reverse. De vannak emulátorok alá is Mario játék, pl ez vbag alá van: Super mario vagy ez Super mario Advance.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
air
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N78 E72
Has thanked: 17 times

Nokia E72 & WM 5.0

Hozzászólás Szerző: air »

Sziasztok!

A következő érdekes problémát szeretném megosztani veletek, hátha találkozott már valaki ezzel, esetleg megoldást is tud javasolni. Adott 3db E72, mindegyiken T-s 52-es szoft van, és van 3 db FS Pocket Loox N560-as PDA, Windows Mobile 5.0-as rendszerrel. Azt szeretnénk megoldani, hogy a PDA az E72-t használja BT-s modemként a netre kapcsolódáshoz. Beállítások tökéletesek, de egyik PDA sem hajlandó E72-n keresztül a netre kapcsolódni. Egy pillanatra felvillan a 3G adatforgalmi ikon (a nyilacskákkal) a telefonon, de a kapcsolat nem jön létre. A telefon naplójába egy "(no number)" című bejegyzés kerül, 10-13mp-es időtartammal, és 0kB adatforgalommal. Mindent mindennel végigpróbáltunk, de nem megy. A dolog pikantériája, hogy E52-es telefonon keresztül tökéletesen megy a kapcsolódás (hajszálra azonos beállításokkal), illetve ha a telefonokat PC-vel használjuk BT-os modemként akkor onnan is tökéletesen megy a net.
Valami ötlet?
cml
2. szint
2. szint

Létezik-e olyan normális kapcsolatkezelő program, vagy trükk, amivel megoldható a kvázi zökkenőmentes mobilnet-wifi kapcsolat? A telefon saját csoportja jó, ha elhagyom a wifit, akkor átáll mobilnetre, de ha visszatér a wifi, nem bontja a mobilnetet. Ilyenkor a ki-bekapcsolás segít leggyorsabban, mert akkor bekapcsoláskor az 1. prioritású wifit észleli és arra kapcsolódik. A fring kapcsolatkezelője pl. ilyen, de az csak fring alatt működik. Próbáltam a handywi-t, de az sem bontja le a mobilnetet. A Psiloc connect állítólag ilyen, de az csak wispr hálózatokkal működik, sima wep/wpa, nyitott stb. hálózatokkal a jelek szerint nem.
air
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N78 E72
Has thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: air »

Miért nem használod a szoftver részeként előre telepített SmartConnect-et? Bár automatikusan ez sem fog visszakapcsolni a wifi-re a gprs-ről, ha időközben újra van wifi a közeledben, de ilyen progit szvsz nem fogsz találni.
cml
2. szint
2. szint

air írta:Miért nem használod a szoftver részeként előre telepített SmartConnect-et? Bár automatikusan ez sem fog visszakapcsolni a wifi-re a gprs-ről, ha időközben újra van wifi a közeledben, de ilyen progit szvsz nem fogsz találni.
E73-asom van, abban nincs ilyen, de mondjuk tényleg a legfőbb dolog a wifi-re való automatikus visszakapcsolódás (és a mobilnet bontása) lenne.
bzs87
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n85

Hozzászólás Szerző: bzs87 »

Sziasztok! Ha valaki tud erre a telóra működő, jó navigációt, az ossza meg velem legyen kedves..:) Többfélét próbáltam de nem indul.. meg pénzt kér érte vagy nem tom.. Köszi
lipiN70
4. szint
4. szint
Készüléktípus: P8 Lite
Nem: Férfi
Has thanked: 36 times
Been thanked: 79 times

Hozzászólás Szerző: lipiN70 »

Nokia maps-ot nézted?
Az tuti ingyenes.
múlt: ericsson337>768>motorola3690>panasonicGD70>siemensC45>nokia3510i>3200>6230i>N70&6233>N958GB&3110C>E72&2700C>SGS&C5>Note I
bzs87
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n85

Hozzászólás Szerző: bzs87 »

Nokia maps is fizetős ha navigációnak akarod használni nem? Nekem valami ingyenes navigáció kéne...
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”