Nokia E71
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E71
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E71
Találtam egy olyat a beállításokban, hogy bevitel nyelve (gondolom azt kéne állítanom), de csak angol, német, és magyar van, nekem pedig ezek szerint francia kéne...
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Pontosan az az. Ha nincs benne, akkor vagy elveszted a magyar nyelvet, vagy AZERTY-vel írsz, sajnos választanod kell. Vagy kicseréled a billt, és használod magyarul, QWERTY-vel. Viszont lehet, hogy a bill csere áráért már kapsz egy gyári magyar telót, azon meg még az ékezetek is rajta lesznek magán a billen.teldan91 írta:Találtam egy olyat a beállításokban, hogy bevitel nyelve (gondolom azt kéne állítanom), de csak angol, német, és magyar van, nekem pedig ezek szerint francia kéne...
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E71
Még olyan gondom lenne, hogy amikor valaki hív és felveszem a telefont akkor nem egyből hallják amit mondok és mindig meg kell ismételnem a köszönést.
Ez alapból ilyen vagy valami más gond van??
Ez alapból ilyen vagy valami más gond van??
-
- 1. szint
- Készüléktípus: samsung galaxy ace 5830i
- Has thanked: 4 times
Meg tudná nekem mondani valaki hogy E71-re megjelent-e a google voice search? Androidra tudom hogy megy rendesen magyar nyelven. Szeretném használni de nem indul el a letöltés csak a klassszikus keresö oldal...
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Nem.kiosz írta:halott fórum?
Pl én is olvastam a hozzászólást, de nem tudtam a választ, így nem írtam azt, hogy nem tudom.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
- Nem: Férfi
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 188 times
A kezdéshez telepítse a legújabb verzióját a Google Térkép Mobilhoz alkalmazás 4.1-eskiosz írta:Meg tudná nekem mondani valaki hogy E71-re megjelent-e a google voice search? Androidra tudom hogy megy rendesen magyar nyelven. Szeretném használni de nem indul el a letöltés csak a klassszikus keresö oldal...
és Symbian S60 megy, m.google.com / maps a telefon standard web böngésző (pl. Internet Explorer Windows Mobile). Ez a frissítés érhető el minden országban és nyelven, ahol a Google Térkép Mobilhoz alkalmazás jelenleg nem áll rendelkezésre.
Csak annyi a dolgod hogy a telodal wifin keresztül fellépsz m.google.com/maps oldalra letöltöd a 4.1 és máris kereshetsz hangutasítás alapján . N95 most próbáltam ki . Magyar nyelven nem tudsz keresni csak Angol vagy a többi szokásos.
http://translate.googleusercontent.com/ ... 7BcQQpPX7Q
Skyp: kukuc-
-
- 1. szint
- Készüléktípus: samsung galaxy ace 5830i
- Has thanked: 4 times
Nem a térképes keresöre gondoltam. A google keresöre... Ha akarsz valamit keresni a google-n nem kell leírnod, hanem bemondod hogy mit akarsz és csinálja a dolgát. Sajnos ezt a cikket most találtam meg, úgyhogy a téma megoldódott. http://www.themobileindian.com/news/738 ... an-devices
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E71 grey
Tudja valaki, honnan lehet letölteni a Nokia Email, messaging alkalmazást, mert én nem találom sehol, ovistore-ban sincsen.
Nem tudok email-ezni, a freemail szimpla, /mobil oldal/, pedig napok óta nem müködik, azt írja hiba történt az alkalmazás futtatása közben .
A gyárilag a telon lévő progival nem lehet küldeni, mailt, mert a freemail nem biztositja az smtp.szervert, a mobilra.
Nem tudok email-ezni, a freemail szimpla, /mobil oldal/, pedig napok óta nem müködik, azt írja hiba történt az alkalmazás futtatása közben .
A gyárilag a telon lévő progival nem lehet küldeni, mailt, mert a freemail nem biztositja az smtp.szervert, a mobilra.
-
- 1. szint
- Has thanked: 34 times
Üdv! olyat kérdeznék, hogy egy e71 klónt lehet e ugyanúgy flash-elni phoenix-el mint ha eredeti lenne?