Nokia E71
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E71 grey
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E71
rajavadász, Alleeben német orsz.ban azért más a hozzáállás.
JuhaAasz. kösz. amúgy a dátum nem volt frissítve, helytelen volt beállítva, mihelyst frissített óra menüben, egyből nem ír ki semmit.
JuhaAasz. kösz. amúgy a dátum nem volt frissítve, helytelen volt beállítva, mihelyst frissített óra menüben, egyből nem ír ki semmit.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E71
- Nem: Férfi
- Has thanked: 4 times
Sziasztok!
2 napja vásároltam egy ilyen készüléket, és az lenne vele a gondom hogy nem található benne magyar nyelv.
Olvastam pont itt a forumon hogy NSS-el át lehet írni a produtct kódót és utána egy frissités megoldja a nyelvi file hiányát.
A le írtak alapján próbáltam megcsinálni a pc átírását, de valamiért már a scannél meg akadok...nem találja a készüléket kvázi nem csinál szinte semmit a program.
Windows xp alatt próbáltam az nss-t. Fent van a nokia pc suite, illetve az updater is. A telefonom software verziója ( *#0000# ) alapján az alábbi:
300.21.012
18.06.2009
RM-346
Nokia e71-1 (17)
Esetleg hiányozna nállam valami keret rendszer ? ( mert szüz windowson próbáltam )? ?...válaszaitokat előre is köszönöm.
Elnézést kérek a helyes írásomért, csak kapkodtam mert szeretnék minnél gyorsabban a válaszhoz jutni.
2 napja vásároltam egy ilyen készüléket, és az lenne vele a gondom hogy nem található benne magyar nyelv.
Olvastam pont itt a forumon hogy NSS-el át lehet írni a produtct kódót és utána egy frissités megoldja a nyelvi file hiányát.
A le írtak alapján próbáltam megcsinálni a pc átírását, de valamiért már a scannél meg akadok...nem találja a készüléket kvázi nem csinál szinte semmit a program.
Windows xp alatt próbáltam az nss-t. Fent van a nokia pc suite, illetve az updater is. A telefonom software verziója ( *#0000# ) alapján az alábbi:
300.21.012
18.06.2009
RM-346
Nokia e71-1 (17)
Esetleg hiányozna nállam valami keret rendszer ? ( mert szüz windowson próbáltam )? ?...válaszaitokat előre is köszönöm.
Elnézést kérek a helyes írásomért, csak kapkodtam mert szeretnék minnél gyorsabban a válaszhoz jutni.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szerintem ezzel gyorsabban végzel: viewtopic.php?f=64&t=40kockah írta:Sziasztok!
300.21.012
18.06.2009
RM-346
Nokia e71-1 (17)
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
Még nem áltam neki a frissitésnek, de az én verziomnál már van újabb ehhez a készülékhez ?...mert ha nincs akkor nem állok neki.
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 188 times
Ez megfelel? http://kepfeltoltes.hu/120714/476940927 ... es.hu_.jpgkockah írta:Még nem áltam neki a frissitésnek, de az én verziomnál már van újabb ehhez a készülékhez ?...mert ha nincs akkor nem állok neki.
Elindítod a legfrissebb phönix .Felül file open product kiválasztod az RM-346 . Utána felül tools data package download . Productkod ablakba beírod a képen szereplő productkodot 0577732 . utána katt check availability ha betöltötte a képen szereplő szovtvert a download gombbal letöltöd. utána felteszed phönixel.
Skyp: kukuc-
-
- Újonc
Akkor van értelme frissiteni, nagyon köszönöm. Mindjárt neki is állok megcsinálni az újat. Köszi kukszi
-
- Újonc
Sziasztok megint!
Sikerült le frissitenem a telefonomat, de az a gondom hogy nem tudok feltelepíteni alkalmazásokat a friss FW-re.
Ezt most értsétek ugy hogy az áruházból le töltött free alkalmazások telepítése sem megy végbe...illetve pl: a facebook alkalmazás sem települ fel a facebook.com-ról letöltve. Nokia áruházat is letöltöttem mert kérte hogy frissitsem le, ez is megtörtént ( a letöltés ) de sajnos már a friss áruház sem települt fel. Remélem tudtok nekem segíteni. Válaszaitokat ismételten köszönöm.
Sikerült le frissitenem a telefonomat, de az a gondom hogy nem tudok feltelepíteni alkalmazásokat a friss FW-re.
Ezt most értsétek ugy hogy az áruházból le töltött free alkalmazások telepítése sem megy végbe...illetve pl: a facebook alkalmazás sem települ fel a facebook.com-ról letöltve. Nokia áruházat is letöltöttem mert kérte hogy frissitsem le, ez is megtörtént ( a letöltés ) de sajnos már a friss áruház sem települt fel. Remélem tudtok nekem segíteni. Válaszaitokat ismételten köszönöm.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Milyen hibát ír ki a telefon?kockah írta:Sziasztok megint!
Így van beállítva a telefon: alkalmazáskezelőben:opciók-beállítások-szoftvertelepítés: MIND, online tanusítvány ellenőrzés: KI?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.