Nokia E71

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
ferzoo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E71 grey
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E71

Hozzászólás Szerző: ferzoo »

rajavadász, Alleeben német orsz.ban azért más a hozzáállás.
JuhaAasz. kösz. amúgy a dátum nem volt frissítve, helytelen volt beállítva, mihelyst frissített óra menüben, egyből nem ír ki semmit.
kockah
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E71
Nem: Férfi
Has thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: kockah »

Sziasztok!

2 napja vásároltam egy ilyen készüléket, és az lenne vele a gondom hogy nem található benne magyar nyelv.
Olvastam pont itt a forumon hogy NSS-el át lehet írni a produtct kódót és utána egy frissités megoldja a nyelvi file hiányát.
A le írtak alapján próbáltam megcsinálni a pc átírását, de valamiért már a scannél meg akadok...nem találja a készüléket kvázi nem csinál szinte semmit a program.

Windows xp alatt próbáltam az nss-t. Fent van a nokia pc suite, illetve az updater is. A telefonom software verziója ( *#0000# ) alapján az alábbi:
300.21.012
18.06.2009
RM-346
Nokia e71-1 (17)

Esetleg hiányozna nállam valami keret rendszer ? ( mert szüz windowson próbáltam )? ?...válaszaitokat előre is köszönöm.

Elnézést kérek a helyes írásomért, csak kapkodtam mert szeretnék minnél gyorsabban a válaszhoz jutni.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

kockah írta:Sziasztok!

2 napja vásároltam egy ilyen készüléket, és az lenne vele a gondom hogy nem található benne magyar nyelv.
Olvastam pont itt a forumon hogy NSS-el át lehet írni a produtct kódót és utána egy frissités megoldja a nyelvi file hiányát.
A le írtak alapján próbáltam megcsinálni a pc átírását, de valamiért már a scannél meg akadok...nem találja a készüléket kvázi nem csinál szinte semmit a program.

Windows xp alatt próbáltam az nss-t. Fent van a nokia pc suite, illetve az updater is. A telefonom software verziója ( *#0000# ) alapján az alábbi:
300.21.012
18.06.2009
RM-346
Nokia e71-1 (17)

Esetleg hiányozna nállam valami keret rendszer ? ( mert szüz windowson próbáltam )? ?...válaszaitokat előre is köszönöm.

Elnézést kérek a helyes írásomért, csak kapkodtam mert szeretnék minnél gyorsabban a válaszhoz jutni.
Szerintem ezzel gyorsabban végzel: viewtopic.php?f=64&t=40
These users thanked the author Damir for the post:
kockah (2012-07-16 hétf. 11:48:16)
Rating: 2.63%
kockah
Újonc
Újonc

Nagyon szépen köszönöm, akkor igyekszem kivitelezni a dolgot.
kockah
Újonc
Újonc

Még nem áltam neki a frissitésnek, de az én verziomnál már van újabb ehhez a készülékhez ?...mert ha nincs akkor nem állok neki.
kukszi
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
Has thanked: 13 times
Been thanked: 188 times

Hozzászólás Szerző: kukszi »

kockah írta:Még nem áltam neki a frissitésnek, de az én verziomnál már van újabb ehhez a készülékhez ?...mert ha nincs akkor nem állok neki.
Ez megfelel? http://kepfeltoltes.hu/120714/476940927 ... es.hu_.jpg

Elindítod a legfrissebb phönix .Felül file open product kiválasztod az RM-346 . Utána felül tools data package download . Productkod ablakba beírod a képen szereplő productkodot 0577732 . utána katt check availability ha betöltötte a képen szereplő szovtvert a download gombbal letöltöd. utána felteszed phönixel.
These users thanked the author kukszi for the post:
kockah (2012-07-16 hétf. 11:48:36)
Skyp: kukuc-
kockah
Újonc
Újonc

Akkor van értelme frissiteni, nagyon köszönöm. Mindjárt neki is állok megcsinálni az újat. Köszi kukszi
kockah
Újonc
Újonc

Sziasztok megint! :)
Sikerült le frissitenem a telefonomat, de az a gondom hogy nem tudok feltelepíteni alkalmazásokat a friss FW-re.
Ezt most értsétek ugy hogy az áruházból le töltött free alkalmazások telepítése sem megy végbe...illetve pl: a facebook alkalmazás sem települ fel a facebook.com-ról letöltve. Nokia áruházat is letöltöttem mert kérte hogy frissitsem le, ez is megtörtént ( a letöltés ) de sajnos már a friss áruház sem települt fel. Remélem tudtok nekem segíteni. Válaszaitokat ismételten köszönöm.
kukszi
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
Has thanked: 13 times
Been thanked: 188 times

Hozzászólás Szerző: kukszi »

Skyp: kukuc-
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

kockah írta:Sziasztok megint! :)
Sikerült le frissitenem a telefonomat, de az a gondom hogy nem tudok feltelepíteni alkalmazásokat a friss FW-re.
Ezt most értsétek ugy hogy az áruházból le töltött free alkalmazások telepítése sem megy végbe...illetve pl: a facebook alkalmazás sem települ fel a facebook.com-ról letöltve. Nokia áruházat is letöltöttem mert kérte hogy frissitsem le, ez is megtörtént ( a letöltés ) de sajnos már a friss áruház sem települt fel. Remélem tudtok nekem segíteni. Válaszaitokat ismételten köszönöm.
Milyen hibát ír ki a telefon?
Így van beállítva a telefon: alkalmazáskezelőben:opciók-beállítások-szoftvertelepítés: MIND, online tanusítvány ellenőrzés: KI?
These users thanked the author potter55 for the post:
kockah (2012-07-16 hétf. 11:48:53)
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”