Nokia E61(i)
-
- Újonc
- Készüléktípus: E61
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia E61(i)
Sziasztok!
Segítség kérésért fordulok hozzátok!
A héten jutottam hozzá egy ilyen telefonhoz...(E61)
Igazából a Wi-Fi és az ár/tudás miatt választottam..Lényeg a lényeg van itthon egy SMC Network( SMCWBR14-G2 ) Wi-fi Routerem.Ebbe van "beledugva" a netem, és megy ki az én asztali gépemre a net és a másik szobába szintén az asztali gépre UTP Kábellel.Úgy két honapja még használtuk a Wi-fi-t laptoppal minden jól működött, de már nincs nálam a laptop és időközben kiderült hogy a szomszéd szeret rá csatlakozni a netemre így le lett jelszavazva a Wi-Fi és le is tiltottam a Router Admin felületén.
Megjött a telefon gondoltam engedélyezem a Wi-Fi-t.Meg is történt a telefon látja is teljes jel erősséggel.
Sajnos arra sem jöttem rá hogy a jelszót hogy tudnám teljesen törölni a Router Admin felületén.
A Probléma az hogy se a gyári W-Lan keresővel, se a HandyWi nevű programmal nem tudok rá csatlakozni ugyanis ezt az üzenetet kapom:
HandyWi: Notification! WLAN acces point is not accessible at the moment.Please rty again.Options->Connect
és sehogy sem sikerül felcsatlakoznom...
..de szeretnék néha netezni a telefonomon...
u.i: miközben írtam a hozzászólást újra csatlakozni próbáltam hogy le tudjam írni a "hibaüzenetet" és az történt hogy most elöször kidobta az ablakot hogy kéri a WEP Key-t beírom a WEP Key-t kiírja hogy Connecting...Tölt tölt..és semmi csak tölt
Már nagyon sok helyen olvasgattam róla, magyar, angol weboldalak, fórumok, wifivel és Nokia(E61)-el foglalkozó közösségek, szinte minden végig olvastam amit találtam a témával kapcsolatban de sajnos semmire nem mentem.
Esetleg valakinek van valami ötlete vagy járt hasonló cipőben?
Előre is köszönet!
"Nokia-E61"
Segítség kérésért fordulok hozzátok!
A héten jutottam hozzá egy ilyen telefonhoz...(E61)
Igazából a Wi-Fi és az ár/tudás miatt választottam..Lényeg a lényeg van itthon egy SMC Network( SMCWBR14-G2 ) Wi-fi Routerem.Ebbe van "beledugva" a netem, és megy ki az én asztali gépemre a net és a másik szobába szintén az asztali gépre UTP Kábellel.Úgy két honapja még használtuk a Wi-fi-t laptoppal minden jól működött, de már nincs nálam a laptop és időközben kiderült hogy a szomszéd szeret rá csatlakozni a netemre így le lett jelszavazva a Wi-Fi és le is tiltottam a Router Admin felületén.
Megjött a telefon gondoltam engedélyezem a Wi-Fi-t.Meg is történt a telefon látja is teljes jel erősséggel.
Sajnos arra sem jöttem rá hogy a jelszót hogy tudnám teljesen törölni a Router Admin felületén.
A Probléma az hogy se a gyári W-Lan keresővel, se a HandyWi nevű programmal nem tudok rá csatlakozni ugyanis ezt az üzenetet kapom:
HandyWi: Notification! WLAN acces point is not accessible at the moment.Please rty again.Options->Connect
és sehogy sem sikerül felcsatlakoznom...
..de szeretnék néha netezni a telefonomon...
u.i: miközben írtam a hozzászólást újra csatlakozni próbáltam hogy le tudjam írni a "hibaüzenetet" és az történt hogy most elöször kidobta az ablakot hogy kéri a WEP Key-t beírom a WEP Key-t kiírja hogy Connecting...Tölt tölt..és semmi csak tölt
Már nagyon sok helyen olvasgattam róla, magyar, angol weboldalak, fórumok, wifivel és Nokia(E61)-el foglalkozó közösségek, szinte minden végig olvastam amit találtam a témával kapcsolatban de sajnos semmire nem mentem.
Esetleg valakinek van valami ötlete vagy járt hasonló cipőben?
Előre is köszönet!
"Nokia-E61"
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S Duos 2 S7582
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 8 times
Nem igazán tudom, mi lehet a gond, mert simán kéne mennie a gyári wifi kezelőjével is. Én a routeredre tippelek, csak meg kéne nézni azt az admin felületet, nincs-e esetleg egy mac szűrés betéve. Ha egy asztali gépen az ipconfig paranccsal lekéred az átjáró ip címét, az lesz általában a routeré is. Amit még telefonon tudok javasolni, hogy próbáld ki a Wefi programot, ha jól emlékszem, az már megy E61-esen is. Ha a routerrel nagyon nem boldogulsz, adj neki egy hosszú resetet és állítsd be újra.
-
- Újonc
Szia!
Nincs bent MAC Szűrés.AMi vicces még a routerrel hogy resetet próbáltunk nem egyszer, de minden ugyan úgy maradt reset után is :S
Addig eljutottam hogy ha leveszem a jelszavas titkosítást a routerről akkor csatlakozik a telefon, NImbuzz és Időjárás előrejelző progi tudja is használni a netet és böngészni is tudok vele, a beépített böngészővel(operával már nem megy..) ami felettébb érdekes ha pl: youtube videót akarok megnézni átvált 3G-re és azzal tölti be :S (ami nem lenne baj mert még elő vagyok fizetve rá de hát nem az lenne a cél hogy wifi közelbe le netezzem "feleslegesen"..)
Mindig kifogok ilyen "érdekes problémákat" úgylátom
Mellesleg köszönöm az információd/Tanácsod!
Üdv!
Nincs bent MAC Szűrés.AMi vicces még a routerrel hogy resetet próbáltunk nem egyszer, de minden ugyan úgy maradt reset után is :S
Addig eljutottam hogy ha leveszem a jelszavas titkosítást a routerről akkor csatlakozik a telefon, NImbuzz és Időjárás előrejelző progi tudja is használni a netet és böngészni is tudok vele, a beépített böngészővel(operával már nem megy..) ami felettébb érdekes ha pl: youtube videót akarok megnézni átvált 3G-re és azzal tölti be :S (ami nem lenne baj mert még elő vagyok fizetve rá de hát nem az lenne a cél hogy wifi közelbe le netezzem "feleslegesen"..)
Mindig kifogok ilyen "érdekes problémákat" úgylátom
Mellesleg köszönöm az információd/Tanácsod!
Üdv!
-
- 2. szint
Gondolom úgy próbáltad a routert resetelni, hogy legalább 6-8 mp.-ig tartottad nyomva a gombot, ugye? Bár én is találkoztam már érdekes routerrel e téren. Ha jól emlékszem, talán az E61 is már real playerrel játssza a videókat, és magában a real playerben is lehet állítani alapértelmezett hozzáférést. Ha ott a 3G van beállítva, ne csodálkozz, ha fel is csatlakozik rá. Még azért a telón nézd meg, hogy a legutolsó szoftver van-e rajta.
-
- 2. szint
Nincs mit. A jelszavas csatlakozásra nincs több ötletem, nekem ment simán is, meg a Wefivel is WPA2 titkosítással. Próbáld kitörölni az összes wifi hozzáférési pontot, telepítsd a wefit (wefi.com, mobilról is telepítheted) és a spotoknál próbálj rácsatlakozni a hálózatodra. Ha ott elfogadja a jelszót, akkor megkérdezi, hogy "connenct only to hálózatneved?", felelj "no"-val, ha szeretnél más hálózathoz is később csatlakozni. Ezután a böngészőben használd az automatic wefi hozzáférési pontot.
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
Még egy zavaró dolog van számomra...az idő hogy mennyit beszéltem telefonálás közben sehogy nem tudom megjeleníteni.
Nem is lehet?
Nem is lehet?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Nézd meg itt: Napló-Hívásidőtartam-Opciók-Beállítások-Hívás időtartalom-Igen.Nokia-E61 írta:Még egy zavaró dolog van számomra...az idő hogy mennyit beszéltem telefonálás közben sehogy nem tudom megjeleníteni.
Nem is lehet?
De a felhasználói útmutatóban az E61-sében a 36. oldalon vagy a E61i-sében a 45. oldalon is le van írva .
- Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E61i
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
Sziasztok!
Az alábbi gondom lenne.
KB 1,5 hete frissítettem a telómat Nokia Software Upate-tel.
A régi szoft: 2.0633.65.01
Új szoft: 3.0633.69.00
Na ezzel nincs is gond, mert gond nélkül sikerült.
De a lényeg, az lenne hogy úgy 5 napja elkezdett megbolondulni a klaviatúra háttér világítás.
Ennek 3 fajta tünete van:
1. Billentyűzet feloldás után felvillan majd 3-4mp után kialszik. Utána akármilyen gombot nyomkodok nem villan fel újra.
2. Semmilyen gomb lenyomásra nem reagál a háttérvilágítás, az-az nem világít. De ha hívnak akkor villog. A hívást megszakítom kialszik.
3. Néha pedig teljesen tökéletesen működik.
Szerintetek mit lehetne vele tenni a probléma orvosolására.
Ja a kijelző háttérvilágítása rendesen működik ahogy kell.
Az alábbi gondom lenne.
KB 1,5 hete frissítettem a telómat Nokia Software Upate-tel.
A régi szoft: 2.0633.65.01
Új szoft: 3.0633.69.00
Na ezzel nincs is gond, mert gond nélkül sikerült.
De a lényeg, az lenne hogy úgy 5 napja elkezdett megbolondulni a klaviatúra háttér világítás.
Ennek 3 fajta tünete van:
1. Billentyűzet feloldás után felvillan majd 3-4mp után kialszik. Utána akármilyen gombot nyomkodok nem villan fel újra.
2. Semmilyen gomb lenyomásra nem reagál a háttérvilágítás, az-az nem világít. De ha hívnak akkor villog. A hívást megszakítom kialszik.
3. Néha pedig teljesen tökéletesen működik.
Szerintetek mit lehetne vele tenni a probléma orvosolására.
Ja a kijelző háttérvilágítása rendesen működik ahogy kell.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E61
- Has thanked: 0
Csak egy ötlet.
A készülék bal felső sarkán van a fényérzékelője.
Világosban használva takard le ez a kis ablakot,és ha felkapcsolódik a billentyűzetvilágítás,akkor az új software-ben már beletették ezt az akku-kímélő funkciót.
Nekem még ezt egyik Nokiámon sem sikerült kikapcsolnom,de sok sikert!
A készülék bal felső sarkán van a fényérzékelője.
Világosban használva takard le ez a kis ablakot,és ha felkapcsolódik a billentyűzetvilágítás,akkor az új software-ben már beletették ezt az akku-kímélő funkciót.
Nekem még ezt egyik Nokiámon sem sikerült kikapcsolnom,de sok sikert!