Nokia E66
-
- Újonc
- Készüléktípus: E66
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E66
Sziasztok. Mar cca. 3 eve tulajdonosa vagyok az E66-nak. Egesz idaig problemamentes volt a mukodese. Elvileg most is minden ok csak az a baj, hogy a telefon idaig 4 napot birt toltes nelkul es most vmi miatt 3 napra csokkent. Energy Pro segitsegevel merem a fogyaszt es azt veszem eszre hogy par allando idokozonkent vmi nagyon megnoveli a fogyasztast es az amugy 0,04W atlagos fogyasztasom is megnovekedett 0.06-0.07 re. Nem a Garminos problema a gond mert azt mar kiiktattam, hanem vmi mas. Szoval szerintem vmi alkalmazas a fut a hatterben ami fogyassza az aksit.
TaskMan szerint ezek futnak:EiksrvBack, vmi ismeretlen(fajl nev appshell.ini), fokepernyo, telefon, sysap, main,ledcontroll,vcommandmanager,DevEncStarter,essysapp,anykey,vcommandmanager,Autolock,nokia_xmppserver,nevjegyzek, naplo,es a vegen free memory 58.8Mb
sajnos ezekrol az alkalmazasokrol nem tudok semmit, esetleg tudnatok segiteni hogy mi okozza a galibat?
u.i.: vcommandmanager 2x fut de nem tudom leallitani az alkalmazast, azt hogy mi miatt azt nem tudom.
400.21.013 soft fut rajta
Segitsetek!
Koszonom elore is
TaskMan szerint ezek futnak:EiksrvBack, vmi ismeretlen(fajl nev appshell.ini), fokepernyo, telefon, sysap, main,ledcontroll,vcommandmanager,DevEncStarter,essysapp,anykey,vcommandmanager,Autolock,nokia_xmppserver,nevjegyzek, naplo,es a vegen free memory 58.8Mb
sajnos ezekrol az alkalmazasokrol nem tudok semmit, esetleg tudnatok segiteni hogy mi okozza a galibat?
u.i.: vcommandmanager 2x fut de nem tudom leallitani az alkalmazast, azt hogy mi miatt azt nem tudom.
Segitsetek!
Koszonom elore is
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Ha nem telepítettél semmit mióta észrevetted, hogy csökkent az aksi készenléti ideje, akkor nem lehetséges, hogy az aksi kezd egy kicsit fáradni? Elvégre 3 éves és mint tudjuk semmi nem tart örökké!kras írta:Sziasztok. Mar cca. 3 eve tulajdonosa vagyok az E66-nak. Egesz idaig problemamentes volt a mukodese. Elvileg most is minden ok csak az a baj, hogy a telefon idaig 4 napot birt toltes nelkul es most vmi miatt 3 napra csokkent. Energy Pro segitsegevel merem a fogyaszt es azt veszem eszre hogy par allando idokozonkent vmi nagyon megnoveli a fogyasztast es az amugy 0,04W atlagos fogyasztasom is megnovekedett 0.06-0.07 re. Nem a Garminos problema a gond mert azt mar kiiktattam, hanem vmi mas. Szoval szerintem vmi alkalmazas a fut a hatterben ami fogyassza az aksit.
Segitsetek!
Koszonom elore is
-
- 1. szint
- Készüléktípus: C5-00
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 9 times
Az aksi kezd fáradni, de a 3 nap még bőven jó. Majd ha két nap lesz, akkor majd veszel, olcsóbb is lesz, meg akkor lesz új. Ha most veszel, akkor hamarabb lesz öreg az új is.
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52 + E66
- Nem: Férfi
Hali
Vettem egy E66-ot használtan, és egy olyan gondom lenne, hogy a Wifi-re nem mindig csatlakozik. Az átjáró nem válaszol üzenetet dobja ki, ha nem akar csatlakozni. Mit lehet ilyenkor tenni?
Illetve valaki tud olyan programot, amivel a vaku folyamatosan világít? Elemlámpaként szeretném használni Itt a programokat próbáltam(csak amiket nem kellett szignózni), de nem működtek
Vettem egy E66-ot használtan, és egy olyan gondom lenne, hogy a Wifi-re nem mindig csatlakozik. Az átjáró nem válaszol üzenetet dobja ki, ha nem akar csatlakozni. Mit lehet ilyenkor tenni?
Illetve valaki tud olyan programot, amivel a vaku folyamatosan világít? Elemlámpaként szeretném használni Itt a programokat próbáltam(csak amiket nem kellett szignózni), de nem működtek
-
- Újonc
- Készüléktípus: E66
Sziasztok ! Elfelejtettem a biztonsági kodomat 6 orája guglizok de 3-4 programot letöltve sem akar menni se nss el se mobile ex el sem nem hajlando beolvasni a telt a pc suit gond nélkül megy kérném a segitségetek
skypeom sensation.mp
skypeom sensation.mp
- Béla
- 2. szint
- Készüléktípus: C7 charcoal black
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 54 times
Ezt próbáltad már : JAF http://www.smartnews.hu/2010/08/firmwar ... itsegevel/SensationxXx írta:Sziasztok ! Elfelejtettem a biztonsági kodomat 6 orája guglizok de 3-4 programot letöltve sem akar menni se nss el se mobile ex el sem nem hajlando beolvasni a telt a pc suit gond nélkül megy kérném a segitségetek
skypeom sensation.mp
Biztonsági kód kiolvasása:
Ez csak abban az esetben lehetséges, ha nem zártuk le a telót és csatlakoztatni tudjuk a pc-hez pc-suite módban.
Service settings-nél pipáljuk be a User Code Edit-et, majd nyomjuk meg a SERVICE gombot. Egy új ablak nyílik fel. Itt katt a Read Code-ra. És már ki is írja a kódot.
Biztonsági kód feloldása (ha lezárt a teló és nem csatlakoztatható pc-hez):
Halott teló élesztést kell alkalmazni de úgy, hogy a Flash settings-ben a Manual flash, Dead USB Normal mellett a Factory Set is be legyen pipálva. Ez a teló beállításait visszaállítja gyárira. Biztonsági kód visszaáll 12345-re.
Vagy ezt: viewtopic.php?f=82&t=2090
NOKIA E 51 400., 410 hack fájlok
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted
CODERSUS féle S^3 hack
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted
CODERSUS féle S^3 hack
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 6650 fold
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Helló!
Találkozott valaki az alábbi problémával. Felraktam E66-osra a garmint. Beállítottam a kijelző tulajdonságoknál ,hogy a háttérvilágítás felülírás mindig legyen bekapcsolva. Ennek ellenére a telefon energiatakarékossági beállításainak megfelelően elsötétül a képernyő, majd "meggondolja magát" eszébe jut ,hogy felülírás és ismét behozza a garmint. Aztán ismét kikapcs, és így megy.Próbálkoztam a telefonon mindenféle beállítással, sikertelenül.
Valakinek valami ötlete?
Találkozott valaki az alábbi problémával. Felraktam E66-osra a garmint. Beállítottam a kijelző tulajdonságoknál ,hogy a háttérvilágítás felülírás mindig legyen bekapcsolva. Ennek ellenére a telefon energiatakarékossági beállításainak megfelelően elsötétül a képernyő, majd "meggondolja magát" eszébe jut ,hogy felülírás és ismét behozza a garmint. Aztán ismét kikapcs, és így megy.Próbálkoztam a telefonon mindenféle beállítással, sikertelenül.
Valakinek valami ötlete?