Google fordítóval le lehet fordítani, úgy már meg lehet érteni. Nem a legjobb, de jobb a semminél. Itt a fordított weboldal.Xaba írta:Mondjuk én csak töröm az angolt:(Todo írta: Ha Ovival frissítesz kell a hard reset, ha phoenixel akkor nem! Az E66-ra a legfrisebb firmware a 510.21.9 amiről itt olvashatsz bővebben:
http://www.esphoneblog.com/2010/07/02/n ... og-inside/
Nokia E66
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Nokia E66
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: E66 + [SE W660]
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 0
Mi történik a telefonommal? A délben még semmi baja sem volt. Most meg nem megy egy gomb se rajta:-S a soft most volt újratéve, rendesen működik. Bár eléggé lassú a telefon. Most meg nem mennek a gombok... nem értem?? Mit tegyek?
Egy ismerősöm szerint szoft. probléma! Lehetséges?
Egy ismerősöm szerint szoft. probléma! Lehetséges?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E66
- Has thanked: 0
Üdv. ! Noki E66 telóm minden bekapcsoláskor kéri az időt meg dátumot......1 hete kezdte.....és ez elég nagy baj...mert minden reggel bekell újra pötyögni a dátumokat. És így az ébresztő sem müködik. Ami mégnagyobb baj. Valami ötlet ?
- potter55
- Moderátor
Sajnos csak a formázást tudom javasolni. Vagy nem kapcsolod ki a telefont.InGram írta:Üdv. ! Noki E66 telóm minden bekapcsoláskor kéri az időt meg dátumot......1 hete kezdte.....és ez elég nagy baj...mert minden reggel bekell újra pötyögni a dátumokat. És így az ébresztő sem müködik. Ami mégnagyobb baj. Valami ötlet ?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia e66
- Has thanked: 3 times
Csao!
pár hónapja boldog tulajdonosa lettem egy nokia e 66-osnak, használtan sikerült vennem egy kisebb okotogoni boltban pesten. Na a baj az, hogy a teló orangeos lehetett, valószínűleg szlovák, mivel az ottani szolgáltató van regisztrálva neki... Namost nem tudom a fenének se updatelni a szoftwaret pedig a sok fagyás és lassú reagálás elkerülése végett jó lenne.
Próáblnám phoenixel frissíteni aztán gondoltam majd a garancia miatt még visszaállítom kódokat, de már a programok letöltésénél elakadok, a phoenix nem jön le végig, mindíg megszakad, a firmware letöltés is ugyanezt csinálja, aztán meg egy órát várhatok, hogy újra elkezdhessem a letöltés ami megint megszakad... szóval nagyon kezdem unni, nokia ovi suite, meg a frissítő progi meg se mozdulnak azt írják 400.xy a legújabb firmware... windows 7 64bites rendszerem van, akárhogy kapcsolom ki be a tűzfalat, routert, admin joggal indítom ezekkel nem megy... gondolom már maga szolgáltató letiltotta a frissítést...
Szóval, tudnátok tippet adni, hogyan tudnám megoldani házilag a frissítést, updatelést, vagy hagyjam a fenébe vigyem el egy szervízbe? Ha adtok egy normális linket amiről le is jönne a phoenix meg a firmware azzal már tudnék talán frissíteni... leírásokat már végigolvastam, felkészültem, csak éppen kivitelezni nem tudok semmit.... Előre is köszönöm a segítséget!
pár hónapja boldog tulajdonosa lettem egy nokia e 66-osnak, használtan sikerült vennem egy kisebb okotogoni boltban pesten. Na a baj az, hogy a teló orangeos lehetett, valószínűleg szlovák, mivel az ottani szolgáltató van regisztrálva neki... Namost nem tudom a fenének se updatelni a szoftwaret pedig a sok fagyás és lassú reagálás elkerülése végett jó lenne.
Próáblnám phoenixel frissíteni aztán gondoltam majd a garancia miatt még visszaállítom kódokat, de már a programok letöltésénél elakadok, a phoenix nem jön le végig, mindíg megszakad, a firmware letöltés is ugyanezt csinálja, aztán meg egy órát várhatok, hogy újra elkezdhessem a letöltés ami megint megszakad... szóval nagyon kezdem unni, nokia ovi suite, meg a frissítő progi meg se mozdulnak azt írják 400.xy a legújabb firmware... windows 7 64bites rendszerem van, akárhogy kapcsolom ki be a tűzfalat, routert, admin joggal indítom ezekkel nem megy... gondolom már maga szolgáltató letiltotta a frissítést...
Szóval, tudnátok tippet adni, hogyan tudnám megoldani házilag a frissítést, updatelést, vagy hagyjam a fenébe vigyem el egy szervízbe? Ha adtok egy normális linket amiről le is jönne a phoenix meg a firmware azzal már tudnék talán frissíteni... leírásokat már végigolvastam, felkészültem, csak éppen kivitelezni nem tudok semmit.... Előre is köszönöm a segítséget!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E 66 ZTE Blade Motorola Razr
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 4 times
http://www.megaupload.com/?d=B3BNUW34abaal írta:Csao!
pár hónapja boldog tulajdonosa lettem egy nokia e 66-osnak
Tiltott fájlmegosztó!/file/109o8a61/rm-343 ... .0_E66.exe
A Phoenix és a fw. leírás meg a Pfoenix topic első oldala.
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia e66
- Has thanked: 3 times
Köszi, de pont innen próbálom leszenvedni ezeket már egy ideje... ezért akartam valami alternatív linkeket kérni... na jó, ha meglesznek valahogy akkor felrakom őket egyben, hogy meglegyen mindenkinek legközelebb...
- potter55
- Moderátor
Itt találsz letöltő linket a Phoenix-hez és egy Navfirm nevű programot, amivel le tudod szedni a magyar szoftvert.abaal írta:Köszi, de pont innen próbálom leszenvedni ezeket már egy ideje... ezért akartam valami alternatív linkeket kérni... na jó, ha meglesznek valahogy akkor felrakom őket egyben, hogy meglegyen mindenkinek legközelebb...
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Szerintem erről az oldalról: viewtopic.php?f=82&t=2885 ellátogatsz innen: "-Kellékek a módosításhoz, főzéshez: Megosztás"abaal írta:Köszi, de pont innen próbálom leszenvedni ezeket már egy ideje... ezért akartam valami alternatív linkeket kérni... na jó, ha meglesznek valahogy akkor felrakom őket egyben, hogy meglegyen mindenkinek legközelebb...
a megosztásra és itt megtalálod a phoenixet és a navifirm progit is és egyszerűen letölthetőek! A navifirmnek viszont van már újabb verziója itt:
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=43692
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E66
- Has thanked: 0
Sziasztok!
A következő problémával kapcsolatban érdekelne a véleményetek, tanácsotok:
egy PalmOS kéziszámítógéppel szeretnék Bluetooth segítségével csatlakozni az E66-hoz és használni annak mobilinternetét (tehát tárcsázós modemként szeretném használni a telefont, Bluetooth-on keresztül). Az E66-on a mobilinternet be van állítva (Telenor), önmagában működik. A kéziszámítógéppel megtörtént az összepárosítás, beállítottam a kapcsolatot, tud is csatlakozni az E66-ra, még a ping is megy, de a kéziszámítógépen lévő programok nem tudják használni az mobilnetet.
Van ötletetek, hogy ez mitől lehet?
Az E66-on külön nem állítottam be semmit. Tudok ott valamit csinálni (pl. nem találtam olyan beállítást a Bluetooth menüben, hogy engedélyezze a csatlakozó eszköznek, hogy DUN-ként használja a telefont)?
Köszi!
Schlosser
A következő problémával kapcsolatban érdekelne a véleményetek, tanácsotok:
egy PalmOS kéziszámítógéppel szeretnék Bluetooth segítségével csatlakozni az E66-hoz és használni annak mobilinternetét (tehát tárcsázós modemként szeretném használni a telefont, Bluetooth-on keresztül). Az E66-on a mobilinternet be van állítva (Telenor), önmagában működik. A kéziszámítógéppel megtörtént az összepárosítás, beállítottam a kapcsolatot, tud is csatlakozni az E66-ra, még a ping is megy, de a kéziszámítógépen lévő programok nem tudják használni az mobilnetet.
Van ötletetek, hogy ez mitől lehet?
Az E66-on külön nem állítottam be semmit. Tudok ott valamit csinálni (pl. nem találtam olyan beállítást a Bluetooth menüben, hogy engedélyezze a csatlakozó eszköznek, hogy DUN-ként használja a telefont)?
Köszi!
Schlosser