Nokia E52

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
papzi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
Nem: Férfi
Has thanked: 8 times
Been thanked: 26 times

Re: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: papzi »

lasgabesz írta:
papzi írta:Keresek E52-re működő(!) hívásrögzítő alkalmazást. Eddig kipróbáltuk a: Boldbeast, TotalRecall, Dudu, Abrecorder alkalmazásokat különböző verziószámokkal, de egyik sem volt tökéletes. Leginkább az a baj velük, hogy vagy rapszodikusan van amit felvesz, van amit nem (nem tudunk rájönni, mitől függ), vagy csak bejövőt rögzít, kimenőt nem, vagy mindenképpen csipog akármit próbálunk.
Szóval ha van valakinek ilyen telefonja és használ hívásrögzítőt, ami működik, az segítsen légyszi!
A Total Recall nálam is kifogástalanul működik. Nálad lesz a hiba...
Ez az E52 egy kollégámé. Én C5-ön Total Recall 4.02-t használok, hiba nélkül működik.
Föltettük neki is és csak a bejövő hívásokat rögzíti, a kimenőket nem. Hiába van beállítva a "minden hívás" opció...
Más típusok (pl Boldbeast) olyat csinálnak, hogy teljesen rapszodikusan van, amit rögzít, van amit nem...
rezi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e52
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: rezi »

Damir írta:
rezi írta:Sziasztok!

Égre-földre keresem a megoldást, de eddig semmi. Hátha nektek van valami bravúrotok.
Lényeg: Szeretném használni a vibert az e52-ön de az istennek sem akar működni. Nagy nehezen bravúrosan már sikerült egyszer felraknom, de akkor meg nem indult el. Megszoftvereltem a telót visszaraktam a cuccaimat erre a jelenség nem változott. Hely van rajta és mégsem. Egyszer kipróbáltam és a tök üres telóra gyári törlés után felment és el is indult.
Mi lehet a baj? T-mobilos legfrissebb sw volt most független 081.003-at is kipróbáltam. Ez sem jobb :-(
Ötletek??? :whaaa: :hmm2:
Szia!

Áruházból próbáltad már leszedni?
Igen onnan is meg simán a legújabb fájlt memkarira másolva is :-(
GorTen
1. szint
1. szint
Készüléktípus: iPhone 4 +Nokia E52
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: GorTen »

Üdv
Nokia E52-mön nem akartam mobilnetet használni, így letöröltem az összes csomagkapcsolt hozzáférési pontot. Közte a web'n'walk -ot is. Az a bajom, hogy a böngésző alapból most még mindig a web'n'walk-ot használná és mivel nem létezik a kapcsolat nem engedi módosítani sem... Újra web'n'walk nevűt nem tudok létrehozni mert azt írja védett... Hogy állítsam ezt be újra? Mármint valami megoldást, hogy menjen újra a böngésző és az áruház is. Restore-t nem szívesen nyomnék. Esetleg egy pc-s progi amivel lehet túrni a csomagkapcsolt adatok agyát az e52-n??
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

GorTen írta:Üdv
Nokia E52-mön nem akartam mobilnetet használni, így letöröltem az összes csomagkapcsolt hozzáférési pontot. Közte a web'n'walk -ot is. Az a bajom, hogy a böngésző alapból most még mindig a web'n'walk-ot használná és mivel nem létezik a kapcsolat nem engedi módosítani sem... Újra web'n'walk nevűt nem tudok létrehozni mert azt írja védett... Hogy állítsam ezt be újra? Mármint valami megoldást, hogy menjen újra a böngésző és az áruház is. Restore-t nem szívesen nyomnék. Esetleg egy pc-s progi amivel lehet túrni a csomagkapcsolt adatok agyát az e52-n??
A böngésző beállításainál állítsd át a kapcsolatot mondjuk internetre, gondolom a webnwalk van megadva alapértelmezettnek. Aztán a telefon beállíttásainál a Kapcsolatoknál kell olyat keresni, hogy Célok, és azon belül Internet mappa, ott pedig sorba tudod rendezni a kapcsolatokat.
GorTen
1. szint
1. szint
Kapcsolat:

Damir írta:
A böngésző beállításainál állítsd át a kapcsolatot mondjuk internetre, gondolom a webnwalk van megadva alapértelmezettnek. Aztán a telefon beállíttásainál a Kapcsolatoknál kell olyat keresni, hogy Célok, és azon belül Internet mappa, ott pedig sorba tudod rendezni a kapcsolatokat.
Ez menne is, de a baj: web'n'walk kapcsolatot először töröltem. Webböngésző még mindig azt írja alapértelmezettnek, nem lehet módosítani mert nem ugrik fel a menüje ha változtatni akarom. A Célok között pedig van egy névtelen csoport amibe látok egy hozzáférési pontot de nem lehet azt se megnyitni vagy kezelni...
Szóval olyan rendszerbe ragadt szutyoknak tűnik... Csak hack miatt se szeretnék restore-t, hanem valahogy visszavarázsolni a web'n'walk-ot vagy kitörölni teljesen...
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

GorTen írta:
Damir írta:
Ez menne is, de a baj: web'n'walk kapcsolatot először töröltem. Webböngésző még mindig azt írja alapértelmezettnek, nem lehet módosítani mert nem ugrik fel a menüje ha változtatni akarom. A Célok között pedig van egy névtelen csoport amibe látok egy hozzáférési pontot de nem lehet azt se megnyitni vagy kezelni...
Szóval olyan rendszerbe ragadt szutyoknak tűnik... Csak hack miatt se szeretnék restore-t, hanem valahogy visszavarázsolni a web'n'walk-ot vagy kitörölni teljesen...
Szolgáltatótól lekéred a beállításokat. Bár az lehet, hogy a T-mobile NET-et állítja be :hmm2:
Ha nem lehet megváltoztatni, az tényleg azért lehet, mert valami beragadt. De, hogy hogyan lehet megoldani reset vagy újrahúzás nélkül.... :roll: Talán softresettel, de az se hiszem, hogy segítene. Ez lenne a kód: *#7380#
GorTen
1. szint
1. szint
Kapcsolat:

Damir írta: Szolgáltatótól lekéred a beállításokat. Bár az lehet, hogy a T-mobile NET-et állítja be :hmm2:
Ha nem lehet megváltoztatni, az tényleg azért lehet, mert valami beragadt. De, hogy hogyan lehet megoldani reset vagy újrahúzás nélkül.... :roll: Talán softresettel, de az se hiszem, hogy segítene. Ez lenne a kód: *#7380#

Az mit állít vissza? Hack marad? Meg appok is?
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

GorTen írta:
Damir írta: Szolgáltatótól lekéred a beállításokat. Bár az lehet, hogy a T-mobile NET-et állítja be :hmm2:
Az mit állít vissza? Hack marad? Meg appok is?
Elvileg minden beállítást gyárira. Nem tuti, hogy a hack marad, az alkalmazások elvileg igen, elég egyszerű hack módszerek vannak. Nem biztos, hogy veszteség nélkül meg tudod oldani a dolgot.
Restart gondolom volt, ugye?
GorTen
1. szint
1. szint
Kapcsolat:

Damir írta: Elvileg minden beállítást gyárira. Nem tuti, hogy a hack marad, az alkalmazások elvileg igen, elég egyszerű hack módszerek vannak. Nem biztos, hogy veszteség nélkül meg tudod oldani a dolgot.
Restart gondolom volt, ugye?
Az persze. Nem ma kezdem :) Nokia 7650 óta van okos telóm :) nokián (symbian) nőttem fel :D
GorTen
1. szint
1. szint
Kapcsolat:

Damir írta:Talán softresettel, de az se hiszem, hogy segítene. Ez lenne a kód: *#7380#
Próbáltam a kódot főképernyőn, végén hívás gombbal is, de nem megy... Pedig a 7370 (hard reset) működik...
Jáááj Te ! A soft az 7780 !!! Szivatsz? :D :whaaa: :lol3:
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”