Nokia E52
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E52 N9
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 16 times
- Kapcsolat:
Re: Nokia E52
Nekem is volt fent mind2 fözött rom ugyan ugy memoria elfogyásra hivatkozott nem tudom mit csináltam rosszul.Most viszont a legujabb sw-re találtam egy vietnámi fözött fimwaret itt ilyen gond nincs ,nagyon jó kis rom egy a baj hogy csak angol nyelv van benne.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ezzel talán hozzá lehet adni a magyar nyelvet.csacsi67 írta:Nekem is volt fent mind2 fözött rom ugyan ugy memoria elfogyásra hivatkozott nem tudom mit csináltam rosszul.Most viszont a legujabb sw-re találtam egy vietnámi fözött fimwaret itt ilyen gond nincs ,nagyon jó kis rom egy a baj hogy csak angol nyelv van benne.
(Majd később áthelyezem ezeket a hozzászólásokat az E52 CFW topikba.)
- Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- 1. szint
- Kapcsolat:
Szia.Köszi.Annyire nem értek hozzá angol benne van az nekem böven megfelel.Orosz oldalon találtam ezt a romot igaz nagyon ki van gyomlálva meg azt irják ,hogy srác rájött erre idézem "Én leginkább érdekel ez a firmware ígéretet több mint 100 MB memória, nagy valószínűséggel ez egy Flash (C meghajtó) - jelenti a szerző sikerült megváltoztatni a firmware partíciós táblát" De tényleg olyan oldalakat behoz amivel régen simán behasalt bármllyen rom volt rajta.potter55 írta:Ezzel talán hozzá lehet adni a magyar nyelvet.csacsi67 írta:Nekem is volt fent mind2 fözött rom ugyan ugy memoria elfogyásra hivatkozott nem tudom mit csináltam rosszul.Most viszont a legujabb sw-re találtam egy vietnámi fözött fimwaret itt ilyen gond nincs ,nagyon jó kis rom egy a baj hogy csak angol nyelv van benne.
(Majd később áthelyezem ezeket a hozzászólásokat az E52 CFW topikba.)
-
- 1. szint
- Kapcsolat:
Parancsoljhttp://www.mediafire.com/?vyqyl52e3jcq5ou Phönixel simán felrakható egy fájlt kell kitörölni.Bornfree írta:És honnan lehetne letölteni ezt a romot?
Köszönöm!
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia e52
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
cml írta:http://symbianism.blogspot.com/2008/11/ ... -your.htmlBornfree írta:Sziasztok! Valahol olvastan, hogy a böngésző cache-ét át lehet állítani az e-re. "A böngésző átmeneti tára a C-ről
áthelyezve az E meghajtóra (Netezés közben nincs "memória megtelt" üzenet) ...kész! ".
Szóval valahogy ezt szeretném, de nem tudom, hogyan kéne beállítani..
Ezt a leírást találom mindenhol. Sajnos nekem nem ment, még a főzött firmware-rel sem, pedig abban állítólag eleve így van. Úgy indul, hogy hackeld a telefonod... E52-n a c:\system-ben van a cache.
Kösz, ezt én is nézegette, csak az a baj, hogy nálam a hivatkozott 101f8557.txt file egyáltalán nem létezik.... legalábbis én nem találom(bár a könyvtár megvan, ahol lennie kellene)...
- potter55
- Moderátor
Hackelt a telefonod? Ha igen be van kapcsolva? Az X-plore-ban be van állítva, hogy mutassa a rejtett és rendszer fájlokat?Bornfree írta: Kösz, ezt én is nézegette, csak az a baj, hogy nálam a hivatkozott 101f8557.txt file egyáltalán nem létezik.... legalábbis én nem találom(bár a könyvtár megvan, ahol lennie kellene)...
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

-
- Újonc
csacsi67 írta:Parancsoljhttp://www.mediafire.com/?vyqyl52e3jcq5ou Phönixel simán felrakható egy fájlt kell kitörölni.Bornfree írta:És honnan lehetne letölteni ezt a romot?
Köszönöm!
Bocs, lehet, hogy hülye kérdés, de melyik file-t kell törölni? Még csak egyszer csináltam frissítést...
Kösz!
-
- Újonc
potter55 írta:Hackelt a telefonod? Ha igen be van kapcsolva? Az X-plore-ban be van állítva, hogy mutassa a rejtett és rendszer fájlokat?Bornfree írta: Kösz, ezt én is nézegette, csak az a baj, hogy nálam a hivatkozott 101f8557.txt file egyáltalán nem létezik.... legalábbis én nem találom(bár a könyvtár megvan, ahol lennie kellene)...
Elvileg igen.. Látom a c:\private\10202be9\ mappát, de ott nincs 101f8557.txt- file; Valamit én nem csinálok jól?
- potter55
- Moderátor
A Z meghajtón kell keresni és onnét kimásolni és utána másolni szerkesztve az általad írt mappába.Bornfree írta: Elvileg igen.. Látom a c:\private\10202be9\ mappát, de ott nincs 101f8557.txt- file; Valamit én nem csinálok jól?
" 5) Copy Z:\private\10202be9\101f8557.txt to your memory card, and then to your computer."
Szerk.: Most megnéztem a telefonomon (N73) és nálam pont ott van egy ilyen fájl.