Nokia E52
-
- 1. szint
- Készüléktípus: NOKIA E52
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Re: Nokia E52
A 71.004-es szoftver alkalmazásai között szerepel a Youtube ikon, ami alapból csak a böngészőt nyitja meg ezen az oldalon.Én feltelepítettem az Ovi áruházból a Youtube alkalmazást, s így a korábbi alkalmazás lecserélődött erre.Így volt ez nálatok is?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: NOKIA E52
- Been thanked: 1 time
Szerintetek melyik programokat érdemes feltelepíteni az OVI áruházból?
Van-e olyan autós játék, ami nem akar állandóan kimenni az internetre?
Lehet-e nem dombornyomott bankártyával vásároni az Ovi áruházban?
A Best Timer ki akar-e menni az internetre?
Van-e olyan autós játék, ami nem akar állandóan kimenni az internetre?
Lehet-e nem dombornyomott bankártyával vásároni az Ovi áruházban?
A Best Timer ki akar-e menni az internetre?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E52
- Nem: Férfi
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 3 times
Nem használok jutubot.
Mit érdemes telepíteni?
Mindenkinek mást.
Átnézed mi van ott, és amelyik tetszik/amelyiket használnád, letöltöd.
Én fizetős alkalmazást nem töltöttem onnan le. Nem olyan ember vagyok.
Amit ÉN használok a telómon, az nem onnan van, hanem az actionvoip.com-ról. Ugyanis wifin keresztül szoktam más mobilt/vezetékest hívni, ha lehet. És úgy a legolcsóbb, amiről tudok.
Mit érdemes telepíteni?
Mindenkinek mást.
Átnézed mi van ott, és amelyik tetszik/amelyiket használnád, letöltöd.
Én fizetős alkalmazást nem töltöttem onnan le. Nem olyan ember vagyok.
Amit ÉN használok a telómon, az nem onnan van, hanem az actionvoip.com-ról. Ugyanis wifin keresztül szoktam más mobilt/vezetékest hívni, ha lehet. És úgy a legolcsóbb, amiről tudok.
-
- 1. szint
Köszi, ez a tanács nekem is jól jött!tnoise írta:A legtöbbeknél ilyenkor a World Travelerben van beállítva az automatikus frissítésdembala írta:Oneill90 írta:Üdv!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy miért dobálja a telefon állandóan a kijelzőre a "Kapcsolat választása" menüpontot?
Ebben a menüpontban megtalálható a WLAN keresése és a további Vodafone internetes lehetőségek.
A gond az, hogy teljesen kiszámíthatatlanul, spontán megjelenik a kijelzőn ez a menüpont, nem csak abban az esetben, mikor választanom kellene pl e-mailek letöltésekor, hogy ha van wifi onnan szedje le vagy a 3G-n keresztül. SMS írás vagy menüben való böngészés közben és gyakran mikor a billentyűzár aktív is bevillan ez a menü. A billentyűzárat nem veszi le persze...
Szoftververzió: 033.002
Szoftververzió dátuma: 2010.02.10.
Egyedi verzió: 033.002.224.05
Egyedi verzió dátuma: 2010.04.15
Nyelvi csomag: 05.01
Modell E52-1
Típus RM-469
A válaszokat előre is köszönöm!
Valamilyen program allandoan ki akar menni a netre. Es mivel az van beallitva,hogy kerdezze mindig meg, hogy mivel menjen, hat meg is kerdezi
Emailek automatikus letolteset nem allitottad be? Vagy telepitettel valamilyen programot ami pl ad-ware? Tehat idonkent reklamot akarna behozni a netrol? Sok free jellegu program van, ami ad supported, tehat free, de reklamokat akar hozni.
Vagy valamilyren google alkalmazast tettel fel ami epp a online bankingod jelszavat akarja hazakuldeniViccen kivul, nezz korul milyen programokat tettel fel, illetve milyen netet igenylo beallitasokat vegeztel el...
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S Duos 2 S7582
- Been thanked: 8 times
Na, rájöttem, mivel lehet szétégetni a telefont (szerencsére időben észrevettem, így egy kis műanyag szaggal megúsztam): mobilnettel megy rajta a Seven push mail, és át van állítva, hogy kizárólag 3G hálózatot használjon (főleg voipra használom, és másodtelefon). Gyenge volt a térerő, és nem mehetett GSM-re, így a 3G-n erőlködött. Iszonyatosan felmelegedett a készülék, alig bírtam megfogni. Utángyártott aksi van benne, szerintem fel is robbant volna, ha valamiért nem nyúlok a készülékhez. Tokban hordom, ha nem nézem meg, észre se vettem volna.
- tnoise
- 2. szint
- Készüléktípus: C7
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 9 times
Gyári akkuval ilyen nem fordulhat elő... Sokat tépáztam én is az e52-t, de nem sikerült még annyira sem felmelegítenem, mint most a C7-et (de ebben kisebb az aksi).cml írta:Na, rájöttem, mivel lehet szétégetni a telefont (szerencsére időben észrevettem, így egy kis műanyag szaggal megúsztam): mobilnettel megy rajta a Seven push mail, és át van állítva, hogy kizárólag 3G hálózatot használjon (főleg voipra használom, és másodtelefon). Gyenge volt a térerő, és nem mehetett GSM-re, így a 3G-n erőlködött. Iszonyatosan felmelegedett a készülék, alig bírtam megfogni. Utángyártott aksi van benne, szerintem fel is robbant volna, ha valamiért nem nyúlok a készülékhez. Tokban hordom, ha nem nézem meg, észre se vettem volna.
-
- 1. szint
Tilos az utángyártott akku, ha jót akarsz.
Főnököm Nokia E60-jában is utángyártott volt, szétégett a telefon.
Anyám Nokiájában utángyártott volt, felpúposodott úgy, hogy szétnyomta a teló hátlapját.
Főnököm Nokia E60-jában is utángyártott volt, szétégett a telefon.
Anyám Nokiájában utángyártott volt, felpúposodott úgy, hogy szétnyomta a teló hátlapját.
-
- Újonc
- Been thanked: 0
Szevasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Letöltöttem az Ovi-ról, a Voice translate pro alkalmazást. Megkérdezte hova telepítse: memóriakártyát adtam meg. Feltelepült, majd megkérdezte, hogy letölthet-e 10Mb tartalmat. Gondoltam a szótárak hozzá. Ezt már nem kérdezte meg, hogy hova tegye és frankón megtelt a telefonmemória.
Megpróbáltam eltávolítani az alkalmazást a kapcsolódó tartalommal együtt, de szart leszedni a 10 Mb-os cuccot.
Pc-suite fájlkezelőjével kerestem, de nem találom hova is pakolhatta. Van valami ötletetek, hogyan tudnék memóriát felszabadítani? Alkalmazásokat igyekeztem a memóriakártyára telepíteni.
A telefonmemória adataiban látok:
1739 MIDP-alkalmazás
31 MB SIS- alkalmazás
21 MB Egyéb fájlok
Ezeket viszont nem látom a PC-suite fájlkezelőjével.
Segítséget szeretnék kérni. Letöltöttem az Ovi-ról, a Voice translate pro alkalmazást. Megkérdezte hova telepítse: memóriakártyát adtam meg. Feltelepült, majd megkérdezte, hogy letölthet-e 10Mb tartalmat. Gondoltam a szótárak hozzá. Ezt már nem kérdezte meg, hogy hova tegye és frankón megtelt a telefonmemória.
Megpróbáltam eltávolítani az alkalmazást a kapcsolódó tartalommal együtt, de szart leszedni a 10 Mb-os cuccot.
Pc-suite fájlkezelőjével kerestem, de nem találom hova is pakolhatta. Van valami ötletetek, hogyan tudnék memóriát felszabadítani? Alkalmazásokat igyekeztem a memóriakártyára telepíteni.
A telefonmemória adataiban látok:
1739 MIDP-alkalmazás
31 MB SIS- alkalmazás
21 MB Egyéb fájlok
Ezeket viszont nem látom a PC-suite fájlkezelőjével.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Azért nem mert rejtett fájlok azok. Ha nem látod az alkalmazáskezelőben akkor a formázás marad szerintem.
Formázd le a telefont. Csak a névjegyzékről, üzenetekről és a naptáról és saját dolgaidról (pl képek, zenék stb) készíts mentést. A beállítások és a programok ne mentsd le, mert visszaállítás után ugyan ott vagy .
Formázd le a telefont. Csak a névjegyzékről, üzenetekről és a naptáról és saját dolgaidról (pl képek, zenék stb) készíts mentést. A beállítások és a programok ne mentsd le, mert visszaállítás után ugyan ott vagy .
- Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Been thanked: 0
Találok a formázásról valahol infót?
Esetleg valami takarító progi segíthet?
Super_Cleaner_v1.0_Unsigned.rar pl. ez?
Esetleg valami takarító progi segíthet?
Super_Cleaner_v1.0_Unsigned.rar pl. ez?