Nokia E52

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
GEPESZ66
1. szint
1. szint
Készüléktípus: NOKIA E52
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: GEPESZ66 »

A 71.004-es szoftver alkalmazásai között szerepel a Youtube ikon, ami alapból csak a böngészőt nyitja meg ezen az oldalon.Én feltelepítettem az Ovi áruházból a Youtube alkalmazást, s így a korábbi alkalmazás lecserélődött erre.Így volt ez nálatok is?
GEPESZ66
1. szint
1. szint
Készüléktípus: NOKIA E52
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: GEPESZ66 »

Szerintetek melyik programokat érdemes feltelepíteni az OVI áruházból?
Van-e olyan autós játék, ami nem akar állandóan kimenni az internetre?
Lehet-e nem dombornyomott bankártyával vásároni az Ovi áruházban?
A Best Timer ki akar-e menni az internetre?
CineDOG
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E52
Nem: Férfi
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: CineDOG »

Nem használok jutubot.
Mit érdemes telepíteni?
Mindenkinek mást.
Átnézed mi van ott, és amelyik tetszik/amelyiket használnád, letöltöd.
Én fizetős alkalmazást nem töltöttem onnan le. Nem olyan ember vagyok.
Amit ÉN használok a telómon, az nem onnan van, hanem az actionvoip.com-ról. Ugyanis wifin keresztül szoktam más mobilt/vezetékest hívni, ha lehet. És úgy a legolcsóbb, amiről tudok.
CineDOG
1. szint
1. szint

tnoise írta:
dembala írta:
Oneill90 írta:Üdv!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy miért dobálja a telefon állandóan a kijelzőre a "Kapcsolat választása" menüpontot?
Ebben a menüpontban megtalálható a WLAN keresése és a további Vodafone internetes lehetőségek.
A gond az, hogy teljesen kiszámíthatatlanul, spontán megjelenik a kijelzőn ez a menüpont, nem csak abban az esetben, mikor választanom kellene pl e-mailek letöltésekor, hogy ha van wifi onnan szedje le vagy a 3G-n keresztül. SMS írás vagy menüben való böngészés közben és gyakran mikor a billentyűzár aktív is bevillan ez a menü. A billentyűzárat nem veszi le persze...

Szoftververzió: 033.002
Szoftververzió dátuma: 2010.02.10.

Egyedi verzió: 033.002.224.05
Egyedi verzió dátuma: 2010.04.15
Nyelvi csomag: 05.01
Modell E52-1
Típus RM-469

A válaszokat előre is köszönöm!

Valamilyen program allandoan ki akar menni a netre. Es mivel az van beallitva,hogy kerdezze mindig meg, hogy mivel menjen, hat meg is kerdezi :)
Emailek automatikus letolteset nem allitottad be? Vagy telepitettel valamilyen programot ami pl ad-ware? Tehat idonkent reklamot akarna behozni a netrol? Sok free jellegu program van, ami ad supported, tehat free, de reklamokat akar hozni.
Vagy valamilyren google alkalmazast tettel fel ami epp a online bankingod jelszavat akarja hazakuldeni :) Viccen kivul, nezz korul milyen programokat tettel fel, illetve milyen netet igenylo beallitasokat vegeztel el...
A legtöbbeknél ilyenkor a World Travelerben van beállítva az automatikus frissítés
Köszi, ez a tanács nekem is jól jött!
cml
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Galaxy S Duos 2 S7582
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: cml »

Na, rájöttem, mivel lehet szétégetni a telefont (szerencsére időben észrevettem, így egy kis műanyag szaggal megúsztam): mobilnettel megy rajta a Seven push mail, és át van állítva, hogy kizárólag 3G hálózatot használjon (főleg voipra használom, és másodtelefon). Gyenge volt a térerő, és nem mehetett GSM-re, így a 3G-n erőlködött. Iszonyatosan felmelegedett a készülék, alig bírtam megfogni. Utángyártott aksi van benne, szerintem fel is robbant volna, ha valamiért nem nyúlok a készülékhez. Tokban hordom, ha nem nézem meg, észre se vettem volna.
tnoise
2. szint
2. szint
Készüléktípus: C7
Has thanked: 8 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: tnoise »

cml írta:Na, rájöttem, mivel lehet szétégetni a telefont (szerencsére időben észrevettem, így egy kis műanyag szaggal megúsztam): mobilnettel megy rajta a Seven push mail, és át van állítva, hogy kizárólag 3G hálózatot használjon (főleg voipra használom, és másodtelefon). Gyenge volt a térerő, és nem mehetett GSM-re, így a 3G-n erőlködött. Iszonyatosan felmelegedett a készülék, alig bírtam megfogni. Utángyártott aksi van benne, szerintem fel is robbant volna, ha valamiért nem nyúlok a készülékhez. Tokban hordom, ha nem nézem meg, észre se vettem volna.
Gyári akkuval ilyen nem fordulhat elő... Sokat tépáztam én is az e52-t, de nem sikerült még annyira sem felmelegítenem, mint most a C7-et (de ebben kisebb az aksi).
CineDOG
1. szint
1. szint

Tilos az utángyártott akku, ha jót akarsz.
Főnököm Nokia E60-jában is utángyártott volt, szétégett a telefon.
Anyám Nokiájában utángyártott volt, felpúposodott úgy, hogy szétnyomta a teló hátlapját.
tfranky
Újonc
Újonc
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: tfranky »

Szevasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Letöltöttem az Ovi-ról, a Voice translate pro alkalmazást. Megkérdezte hova telepítse: memóriakártyát adtam meg. Feltelepült, majd megkérdezte, hogy letölthet-e 10Mb tartalmat. Gondoltam a szótárak hozzá. Ezt már nem kérdezte meg, hogy hova tegye és frankón megtelt a telefonmemória.

Megpróbáltam eltávolítani az alkalmazást a kapcsolódó tartalommal együtt, de szart leszedni a 10 Mb-os cuccot.

Pc-suite fájlkezelőjével kerestem, de nem találom hova is pakolhatta. Van valami ötletetek, hogyan tudnék memóriát felszabadítani? Alkalmazásokat igyekeztem a memóriakártyára telepíteni.

A telefonmemória adataiban látok:
1739 MIDP-alkalmazás
31 MB SIS- alkalmazás
21 MB Egyéb fájlok

Ezeket viszont nem látom a PC-suite fájlkezelőjével.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Azért nem mert rejtett fájlok azok. Ha nem látod az alkalmazáskezelőben akkor a formázás marad szerintem.
Formázd le a telefont. Csak a névjegyzékről, üzenetekről és a naptáról és saját dolgaidról (pl képek, zenék stb) készíts mentést. A beállítások és a programok ne mentsd le, mert visszaállítás után ugyan ott vagy .
These users thanked the author potter55 for the post:
tfranky (2011-10-12 szer. 09:10:45)
Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
tfranky
Újonc
Újonc
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: tfranky »

Találok a formázásról valahol infót?

Esetleg valami takarító progi segíthet?

Super_Cleaner_v1.0_Unsigned.rar pl. ez?