Olyat is olvastam, hogy esetleg a router tűzfala bezavarhat.Ha hazamegyek, akkor kikapcsolom, s megpróbálom így.Csak itt lehet valami, ha a T-Mobile Net-el megy.Gondolom a Kaspersky IS 2012 nem zavarhat be.Don Hellner írta:GEPESZ66 írta:Ha kiválasztom a böngészőben a Youtube video megnyitását normál lejátszóval, akkor megnyílik a Realplayer ablaka, kiírja, hogy betöltődés,a számláló nulla értéken marad, majd a kapcsolódás sikertelen ablak jön fel.Mivel WIFI-n néztem volna a videókat, ezért a RealPlayer beállításában a hozzáférési pontot a T-Mobile értékről a TP-Link routerre átállítottam, de ahogy írtam,sikertelen a kapcsolódás.A különálló Youtube programot nem akarom telepíteni,nekem tökéletes lenne ez a RealPlayer, de nem értem, hogy mi a probléma.
Újabb fejlemény:
Kipróbáltam a T-Mobile-net segítségével, s így működik a Youtube lejátszása RealPlayer-en keresztül. Mi lehet a probléma, hogy WIFI-n nem megy?
Esetleg az ami a T-mobile mobil tv-nél, hogy kizárólag a saját az az T-mobil-net-tet használd. Bár a mobil tv perc alapon számláz (még akkor is ha médiamánia díjcsomagban vagy és alapból jár havonta x óra mobil tv nézhetőség). Valószínűnek gondolom ebből kiindulva, hogy direkt van így megcsinálva a T-mobile-nál, hogy használd csak a mobilnetedet ha youtube-t akarsz nézni, hisz így fogyasztod a mobilnet adatmennyiséget amiért pedig fizetsz nekik.
Na most a biztonság kedvéért kipróbáltam én is és nekem gond nélkül megy wifivel a youtube videók megtekintése youtube program nélkül is realplayerrel lejátszva... :S akkor nem tudom mi lehet a gond.
Nokia E52
-
- 1. szint
- Készüléktípus: NOKIA E52
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Re: Nokia E52
-
- Újonc
- Készüléktípus: e52
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Jó ötletnek tűnik.
2 kérdésem van. Az általad említett pc suite gyakorlatilag megegyezik az ovi suite-al? Vagy szándékosan pc-t írtál mert más a kettő?
Illetve ha E52-re visszatöltöm a 6233 mentéseket akkor elvesznek e az eredetileg e52-n levő üzenetek?
2 kérdésem van. Az általad említett pc suite gyakorlatilag megegyezik az ovi suite-al? Vagy szándékosan pc-t írtál mert más a kettő?
Illetve ha E52-re visszatöltöm a 6233 mentéseket akkor elvesznek e az eredetileg e52-n levő üzenetek?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia MiniST15i
- Been thanked: 2 times
cien írta:Jó ötletnek tűnik.
Elvileg két különböző program, de "talán" ugyanazt tudják. Én mindkettőt használom. Jobban megbízom a pc suite névjegyzék szinkronizálásában és biztonsági mentés készítőjében, viszont az ovi suite meg jobban szinkronizálja a számítógépem böngészőjében elmentett könyvjelzőket. Én azért írtam a pc suite-t mert az jobban ismerem bizontsági mentések szempontjából.
Igen, elvileg felül fogja írni a jelenleg e52-n lévő üzeneteidet.
Ericsson 318 -> Alctel One Touch Max -> Alcatel One Touch 301 -> Nokia 3310 -> 5510 -> 3510i -> 3220 -> 5500 Sport -> E52 -> Sony Ericsson Xperia Mini ST15i -> Samsung Galaxy Ace 3
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia MiniST15i
- Been thanked: 2 times
Elképzelhető, hogy a tűzfalas dolog beválik. Azt gondoltam, hogy olyan probléma lehet, mint a mobiltv-s csatlakozásnál de mint kiderítettem nem az lehet a gond.GEPESZ66 írta: Olyat is olvastam, hogy esetleg a router tűzfala bezavarhat.Ha hazamegyek, akkor kikapcsolom, s megpróbálom így.Csak itt lehet valami, ha a T-Mobile Net-el megy.Gondolom a Kaspersky IS 2012 nem zavarhat be.
Ericsson 318 -> Alctel One Touch Max -> Alcatel One Touch 301 -> Nokia 3310 -> 5510 -> 3510i -> 3220 -> 5500 Sport -> E52 -> Sony Ericsson Xperia Mini ST15i -> Samsung Galaxy Ace 3
-
- 1. szint
KIpróbáltam, s így sem játsza le.Valaki azt írta, hogy a szolgáltatóval beszélt, s akkor jó lett.De mit befolyásolhat ez, hiszen én routeren keresztül akarok csatlakozni.Don Hellner írta:Elképzelhető, hogy a tűzfalas dolog beválik. Azt gondoltam, hogy olyan probléma lehet, mint a mobiltv-s csatlakozásnál de mint kiderítettem nem az lehet a gond.GEPESZ66 írta: Olyat is olvastam, hogy esetleg a router tűzfala bezavarhat.Ha hazamegyek, akkor kikapcsolom, s megpróbálom így.Csak itt lehet valami, ha a T-Mobile Net-el megy.Gondolom a Kaspersky IS 2012 nem zavarhat be.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E52
- Has thanked: 9 times
Sziasztok!
Most hoztam haza a szervízből a telómat, beletettem memókártyát amin az eddigi adataim voltak viszont nincs hozzáférésem mert le van védve jelszóval, amit nem tudok, hiszen nem is adtam a kártyámnak jelszót. Nem tudom ilyen esetben mit lehet tenni, de most jelen pillanatban a kártyámmal semmit nem tudok kezdeni. Van valakinek vmi ötlete hogyan oldjam fel a zárat formázás nélkül?
A választ előre is köszönöm.
Most hoztam haza a szervízből a telómat, beletettem memókártyát amin az eddigi adataim voltak viszont nincs hozzáférésem mert le van védve jelszóval, amit nem tudok, hiszen nem is adtam a kártyámnak jelszót. Nem tudom ilyen esetben mit lehet tenni, de most jelen pillanatban a kártyámmal semmit nem tudok kezdeni. Van valakinek vmi ötlete hogyan oldjam fel a zárat formázás nélkül?
-
- 1. szint
Ezt találtam az interneten,mit szóltok hozzá?Ha a ruoterben újat veszek fel, akkor a Trigger Port értéke maradhat-e 554-en.?GEPESZ66 írta:KIpróbáltam, s így sem játsza le.Valaki azt írta, hogy a szolgáltatóval beszélt, s akkor jó lett.De mit befolyásolhat ez, hiszen én routeren keresztül akarok csatlakozni.Don Hellner írta:Elképzelhető, hogy a tűzfalas dolog beválik. Azt gondoltam, hogy olyan probléma lehet, mint a mobiltv-s csatlakozásnál de mint kiderítettem nem az lehet a gond.GEPESZ66 írta: Olyat is olvastam, hogy esetleg a router tűzfala bezavarhat.Ha hazamegyek, akkor kikapcsolom, s megpróbálom így.Csak itt lehet valami, ha a T-Mobile Net-el megy.Gondolom a Kaspersky IS 2012 nem zavarhat be.
Idézet:
Hát, a routerhez érteni kell egy picit. Én úgy oldottam meg, hogy a router "virtual server" ill. egyes routereknél "port forwarding" menüpontja alatt engedélyeztem az UDP portokat 6970-32000 tartományban. Ezt a tartományt használja a Realplayer.
Egyébként a Realplayer "Streaming" menüjében be lehet állítani, hogy milyen porton próbálja a videót elérni. Én hagytam alapon.
-
- 1. szint
Megoldás.A routerben beállítottam az 554-es trigger portot, 6970-32000-ig, s már tudok WIFI-n, a Realpleyer segítségével Youtube videót nézni.[/b]
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
Szia!Huyugu írta:Sziasztok!
És egyébként működik/indul a készüléked? Én tegnap óta kínlódok a géppel. Tegnap 2 óra kellett az újraindításhoz, ma már a harmadikban tartok, de lassan feladom. Mondott valamit a szerviz, hogy mi lehetett a gond?
kösz
- sszemtelen
- Újonc
- Készüléktípus: e52
- Has thanked: 9 times
Sziasztok!
Kerestem de nem találtam. Olyan játékot keresnék (lehetőleg autósat) melyek kihasználják a telefon Gravity-szenzorát. Létezik ilyen e52-re?
Köszönöm!
Kerestem de nem találtam. Olyan játékot keresnék (lehetőleg autósat) melyek kihasználják a telefon Gravity-szenzorát. Létezik ilyen e52-re?
Köszönöm!

Nokia e52+Nokia WH-700+Kingstone SDHC 8GB // Ha hasznosnak találtad a hozzászólásom, használd a "Köszönöm" gombot kérlek. Köszönöm.