Nokia E52

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
GEPESZ66
1. szint
1. szint
Készüléktípus: NOKIA E52
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: GEPESZ66 »

potter55 írta:
GEPESZ66 írta:Mióta felrakták a 071.004-es szoftvert, most próbáltam először a Youtube oldalról videót lejátszani.Megjelenik a video ablaka, de nem indul el a lejátszás.
Az előző szoftvernél lejátszotta.
A http://www.videosmart.hu oldalon is megpróbáltam videót lejátszani, ott minden rendeben van.
A normál lejátszó sem tudja lejátszani, elindul a letöltés, de csak "0" értéken marad a számláló.
Most olvastam, hogy a Youtube módosított valamit, s a Nokia telefonok nem játszák le, tehát nem szoftveres gond.Az interneten olvasom, hogy másnak is ez a problémája.
Írtam a Nokia támogatásnak.
Próbáld ki a legújabb Youtube lejátszott a letöltésektől. Ez a legújabb verzió a letöltéseknél.
Az alkalmazások között van nálam egy olyan, hogy Youtube, de az csak a Youtube oldalt nyitja meg a böngészőben.Amikor tegnap elindítottam, akkor kiírta, hogy van újabb verzió.Rákattintottam a letöltésre, ekkor kiírta, hogy az újabb verzió nem kompatibilis a telefonnal.Az alkalmazások között lévő Youtube más, mint amit te javasolsz?Az Ovi áruházban szintén láttam olyat, hogy Youtube.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

GEPESZ66 írta: Az alkalmazások között van nálam egy olyan, hogy Youtube, de az csak a Youtube oldalt nyitja meg a böngészőben.Amikor tegnap elindítottam, akkor kiírta, hogy van újabb verzió.Rákattintottam a letöltésre, ekkor kiírta, hogy az újabb verzió nem kompatibilis a telefonnal.Az alkalmazások között lévő Youtube más, mint amit te javasolsz?Az Ovi áruházban szintén láttam olyat, hogy Youtube.
Igen az más. Az egy program, ami a Youtube szerverről dolgozik és onnét játssza le a videókat.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Hippo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Nexus S - i9023
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Hippo »

Sziasztok!

Van egy láma kérdésem, E52, 4 hónapos és nagyon torz a hangja, viszont a kamera mellett van valami hangszóró aminek a rácsa kicsit csálén áll, konkrétan az egyik oldala beljebb van mint a másik. Ez a rács szerves része a hangszórónak vagy csak egy külön alkatrész? lehet ezt házilag javítani vagy mindenképpen szerviz? A készülék garis, de félek összebarmolják a szervizben.

Helpet előre is köszönöm
GEPESZ66
1. szint
1. szint

Ha a *#7370# kóddal formázom a telefont, akkor a memóriakártyán lévő alkalmazások is törlődnek?
Esetleg előtte célszerű kivenni a kártyát?
A SIM kártya maradhat-e a telefonban?
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

GEPESZ66 írta:Ha a *#7370# kóddal formázom a telefont, akkor a memóriakártyán lévő alkalmazások is törlődnek?
Esetleg előtte célszerű kivenni a kártyát?
A SIM kártya maradhat-e a telefonban?

Ezen oldal 10-es pontját ajánlom figyelmedbe: viewtopic.php?f=80&t=140
GEPESZ66
1. szint
1. szint

Nekem pár napja nem játsza le a www.youtube oldalon lévő videókat, a klipp ablaka sötét marad. Nálatok mi van ezzel?
cien
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e52
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: cien »

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy tudok e egy régi 6233-as telefonomról üzeneteket átvinni e52-es telefonra. Ha adatkábel van hozzá akkor pc suite alkalmas ilyen műveletre? Gondolom közbe kell iktatni a pc-t és majd onnan e52-re. Vagy ez memóriakártyán is megoldható?
Ha valami más program kellene hozzá tudtok tippet adni hogy mit érdemes használni.

Ha pedig pc suite akkor leírnátok, miként csináljam? Előre is köszönöm.
GEPESZ66
1. szint
1. szint

Ha kiválasztom a böngészőben a Youtube video megnyitását normál lejátszóval, akkor megnyílik a Realplayer ablaka, kiírja, hogy betöltődés,a számláló nulla értéken marad, majd a kapcsolódás sikertelen ablak jön fel.Mivel WIFI-n néztem volna a videókat, ezért a RealPlayer beállításában a hozzáférési pontot a T-Mobile értékről a TP-Link routerre átállítottam, de ahogy írtam,sikertelen a kapcsolódás.A különálló Youtube programot nem akarom telepíteni,nekem tökéletes lenne ez a RealPlayer, de nem értem, hogy mi a probléma.

Újabb fejlemény:

Kipróbáltam a T-Mobile-net segítségével, s így működik a Youtube lejátszása RealPlayer-en keresztül. Mi lehet a probléma, hogy WIFI-n nem megy?
Don Hellner
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia MiniST15i
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Don Hellner »

GEPESZ66 írta:Ha kiválasztom a böngészőben a Youtube video megnyitását normál lejátszóval, akkor megnyílik a Realplayer ablaka, kiírja, hogy betöltődés,a számláló nulla értéken marad, majd a kapcsolódás sikertelen ablak jön fel.Mivel WIFI-n néztem volna a videókat, ezért a RealPlayer beállításában a hozzáférési pontot a T-Mobile értékről a TP-Link routerre átállítottam, de ahogy írtam,sikertelen a kapcsolódás.A különálló Youtube programot nem akarom telepíteni,nekem tökéletes lenne ez a RealPlayer, de nem értem, hogy mi a probléma.

Újabb fejlemény:

Kipróbáltam a T-Mobile-net segítségével, s így működik a Youtube lejátszása RealPlayer-en keresztül. Mi lehet a probléma, hogy WIFI-n nem megy?

Esetleg az ami a T-mobile mobil tv-nél, hogy kizárólag a saját az az T-mobil-net-tet használd. Bár a mobil tv perc alapon számláz (még akkor is ha médiamánia díjcsomagban vagy és alapból jár havonta x óra mobil tv nézhetőség). Valószínűnek gondolom ebből kiindulva, hogy direkt van így megcsinálva a T-mobile-nál, hogy használd csak a mobilnetedet ha youtube-t akarsz nézni, hisz így fogyasztod a mobilnet adatmennyiséget amiért pedig fizetsz nekik.

Na most a biztonság kedvéért kipróbáltam én is és nekem gond nélkül megy wifivel a youtube videók megtekintése youtube program nélkül is realplayerrel lejátszva... :S akkor nem tudom mi lehet a gond.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Don Hellner 2011-09-06 kedd 15:32:01-kor.
Ericsson 318 -> Alctel One Touch Max -> Alcatel One Touch 301 -> Nokia 3310 -> 5510 -> 3510i -> 3220 -> 5500 Sport -> E52 -> Sony Ericsson Xperia Mini ST15i -> Samsung Galaxy Ace 3
Don Hellner
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia MiniST15i
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Don Hellner »

cien írta:Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy tudok e egy régi 6233-as telefonomról üzeneteket átvinni e52-es telefonra. Ha adatkábel van hozzá akkor pc suite alkalmas ilyen műveletre? Gondolom közbe kell iktatni a pc-t és majd onnan e52-re. Vagy ez memóriakártyán is megoldható?
Ha valami más program kellene hozzá tudtok tippet adni hogy mit érdemes használni.

Ha pedig pc suite akkor leírnátok, miként csináljam? Előre is köszönöm.

Én a helyedben azt csinálnám, hogy a 6233-ast kábellel összekötném a pc-vel, pc suite programnál a biztonsági mentést csinálnék csak az üzenetekről. Majd rádugnám az e52-t ugyanígy a biztonsági mentés visszaállításánál visszatölteném az üzeneteket.
Ericsson 318 -> Alctel One Touch Max -> Alcatel One Touch 301 -> Nokia 3310 -> 5510 -> 3510i -> 3220 -> 5500 Sport -> E52 -> Sony Ericsson Xperia Mini ST15i -> Samsung Galaxy Ace 3
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”