Nokia E71
- aandroo
- Újonc
- Készüléktípus: e72
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Re: Nokia E71
Köszönöm a gyors választ. A Phoenix már megvan, tesztelgetem is, de a segítséged kellene, hogy pontosan melyik funkcióval tudom a software-t újra rakni.
aandroo
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Tessék.aandroo írta:Köszönöm a gyors választ. A Phoenix már megvan, tesztelgetem is, de a segítséged kellene, hogy pontosan melyik funkcióval tudom a software-t újra rakni.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

- aandroo
- Újonc
Ez rendben. Megpróbálom. Bár nem tudom, lesz-e különbség a Nokia Software Updater-rel végzett frissítés és e között, mert nekem már a legújabb van fent. Ha előtte leformatálom a rendszert, akkor csak Phoenix-el vagy NUS-al is vissza tudom rakni?
Mert ahhoz, hogy megszűnjön a hiba, valószínűleg formatálni is kellene...(a problémám 2-3 hozzászólással előbb van)
Mert ahhoz, hogy megszűnjön a hiba, valószínűleg formatálni is kellene...(a problémám 2-3 hozzászólással előbb van)
aandroo
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
A phoenix leformázzaaandroo írta:Ez rendben. Megpróbálom. Bár nem tudom, lesz-e különbség a Nokia Software Updater-rel végzett frissítés és e között, mert nekem már a legújabb van fent. Ha előtte leformatálom a rendszert, akkor csak Phoenix-el vagy NUS-al is vissza tudom rakni?

Nem értem mit akarsz visszatenni a frissítést után...

- aandroo
- Újonc
Így akkor semmit. Azt csak arra értettem, ha Phoenix-el system format, majd NSU-val vissza, mert az már lent van. De maradok az első verziónál, a Phoenixessel, ha az formatál, nem csak javít, illetve kiegészít...
aandroo
- Kolondrum
- 2. szint
- Készüléktípus: 9110i-7650-E90V2-808 PureView
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 8 times
Üdv! Mivel hekkelhető a lelke? E71i és E72 is érdekelne. Remélem a HelloOX 2.03 szeretik mindhárman.
Funny! >> http://href.hu/x/ah8g - http://href.hu/x/ah0m - http://href.hu/x/ah0n href.hu/x/ah8h
Katalin Katalin miért töröltetted magad? 2012.06
- potter55
- Moderátor
Itt meg tudod nézni, hogy a telefonok és azon lévő szoftvereiket lehet-e hackelni HelloOX2 v2.03-mal. A "phone model"-nél lehet megnézni. Ott a listában ki kell keresni a telefont és megnézni mi van melléírva. Ha "up to" és a szoftver verziószám van oda írva, akkor azt jelenti, hogy addig lehet HelloOX-szel hackelni. Ha nincs odaírva semmi a telefon mellé akkor az összes szoftverét lehet hackelni.Kolondrum írta:Üdv! Mivel hekkelhető a lelke? E71i és E72 is érdekelne. Remélem a HelloOX 2.03 szeretik mindhárman.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

- Kolondrum
- 2. szint
- Készüléktípus: 9110i-7650-E90V2-808 PureView
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 8 times
potter55 írta:Itt meg tudod nézni, hogy a telefonok és azon lévő szoftvereiket lehet-e hackelni HelloOX2 v2.03-mal. A "phone model"-nél lehet megnézni. Ott a listában ki kell keresni a telefont és megnézni mi van melléírva. Ha "up to" és a szoftver verziószám van oda írva, akkor azt jelenti, hogy addig lehet HelloOX-szel hackelni. Ha nincs odaírva semmi a telefon mellé akkor az összes szoftverét lehet hackelni.Kolondrum írta:Üdv! Mivel hekkelhető a lelke? E71i és E72 is érdekelne. Remélem a HelloOX 2.03 szeretik mindhárman.
Ezzel csak az a baj h a telefon nincs meg, így nem tudom beírni az imei számát. Ördögi a kör mer akkor érdekel a teló ha hekkelhető vele, de ahoz meg kéne venni, hogy megtudjam.
Funny! >> http://href.hu/x/ah8g - http://href.hu/x/ah0m - http://href.hu/x/ah0n href.hu/x/ah8h
- potter55
- Moderátor
Ott csak azt nézd meg, hogy a telefon szoftvere hackelhető-e. Az IMEI szám meg csak a szignózáshoz kell.Kolondrum írta:potter55 írta:Itt meg tudod nézni, hogy a telefonok és azon lévő szoftvereiket lehet-e hackelni HelloOX2 v2.03-mal. A "phone model"-nél lehet megnézni. Ott a listában ki kell keresni a telefont és megnézni mi van melléírva. Ha "up to" és a szoftver verziószám van oda írva, akkor azt jelenti, hogy addig lehet HelloOX-szel hackelni. Ha nincs odaírva semmi a telefon mellé akkor az összes szoftverét lehet hackelni.Kolondrum írta:Üdv! Mivel hekkelhető a lelke? E71i és E72 is érdekelne. Remélem a HelloOX 2.03 szeretik mindhárman.
Ezzel csak az a baj h a telefon nincs meg, így nem tudom beírni az imei számát. Ördögi a kör mer akkor érdekel a teló ha hekkelhető vele, de ahoz meg kéne venni, hogy megtudjam.

-
- Újonc
- Készüléktípus: E71
- Has thanked: 0
Kedves Fórumozók,
Pár napja jutottam hozzá testvérem Nokia E71-éhez. Probáltam megismerni a rendszert, és gyorsan le is szedtem a laptopomra egy Nokia Pc suite-ot, a gyorsabb és praktikusabb bluetooth kapcsolathoz. Probálgattam feltölteni ill letölteni a telefonról adatokat, és arra lettem figyelmes hogy a billentyűzete teljesen meghülyült. Nem tudom milyen hibát véthettem, de a fel le gomb, a középső nag funkció gomb nem működik, illetve bizonyos betűk helyett a mellette lévőt üti le. Amikor pedig bekapcsolom a pincode kérésnél miután lenyomok egy gombot, magától elkezd irni valamit, mintha be lenne ragadva
Mi lehet a gond?
Segítsgetek előre is köszönöm
Pár napja jutottam hozzá testvérem Nokia E71-éhez. Probáltam megismerni a rendszert, és gyorsan le is szedtem a laptopomra egy Nokia Pc suite-ot, a gyorsabb és praktikusabb bluetooth kapcsolathoz. Probálgattam feltölteni ill letölteni a telefonról adatokat, és arra lettem figyelmes hogy a billentyűzete teljesen meghülyült. Nem tudom milyen hibát véthettem, de a fel le gomb, a középső nag funkció gomb nem működik, illetve bizonyos betűk helyett a mellette lévőt üti le. Amikor pedig bekapcsolom a pincode kérésnél miután lenyomok egy gombot, magától elkezd irni valamit, mintha be lenne ragadva
Mi lehet a gond?
Segítsgetek előre is köszönöm