Nokia E71

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
aandroo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e72
Nem: Férfi
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Re: Nokia E71

Hozzászólás Szerző: aandroo »

Köszönöm a gyors választ. A Phoenix már megvan, tesztelgetem is, de a segítséged kellene, hogy pontosan melyik funkcióval tudom a software-t újra rakni.
aandroo
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

aandroo írta:Köszönöm a gyors választ. A Phoenix már megvan, tesztelgetem is, de a segítséged kellene, hogy pontosan melyik funkcióval tudom a software-t újra rakni.
Tessék.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
aandroo
Újonc
Újonc

Ez rendben. Megpróbálom. Bár nem tudom, lesz-e különbség a Nokia Software Updater-rel végzett frissítés és e között, mert nekem már a legújabb van fent. Ha előtte leformatálom a rendszert, akkor csak Phoenix-el vagy NUS-al is vissza tudom rakni?
Mert ahhoz, hogy megszűnjön a hiba, valószínűleg formatálni is kellene...(a problémám 2-3 hozzászólással előbb van)
aandroo
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

aandroo írta:Ez rendben. Megpróbálom. Bár nem tudom, lesz-e különbség a Nokia Software Updater-rel végzett frissítés és e között, mert nekem már a legújabb van fent. Ha előtte leformatálom a rendszert, akkor csak Phoenix-el vagy NUS-al is vissza tudom rakni?
Mert ahhoz, hogy megszűnjön a hiba, valószínűleg formatálni is kellene...(a problémám 2-3 hozzászólással előbb van)
A phoenix leformázza ;)

Nem értem mit akarsz visszatenni a frissítést után... :hmm2:
aandroo
Újonc
Újonc

Így akkor semmit. Azt csak arra értettem, ha Phoenix-el system format, majd NSU-val vissza, mert az már lent van. De maradok az első verziónál, a Phoenixessel, ha az formatál, nem csak javít, illetve kiegészít...
aandroo
Kolondrum
2. szint
2. szint
Készüléktípus: 9110i-7650-E90V2-808 PureView
Has thanked: 3 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: Kolondrum »

Üdv! Mivel hekkelhető a lelke? E71i és E72 is érdekelne. Remélem a HelloOX 2.03 szeretik mindhárman.
Funny! >> http://href.hu/x/ah8g - http://href.hu/x/ah0m - http://href.hu/x/ah0n href.hu/x/ah8h
Katalin Katalin miért töröltetted magad? 2012.06
potter55
Moderátor
Moderátor

Kolondrum írta:Üdv! Mivel hekkelhető a lelke? E71i és E72 is érdekelne. Remélem a HelloOX 2.03 szeretik mindhárman.
Itt meg tudod nézni, hogy a telefonok és azon lévő szoftvereiket lehet-e hackelni HelloOX2 v2.03-mal. A "phone model"-nél lehet megnézni. Ott a listában ki kell keresni a telefont és megnézni mi van melléírva. Ha "up to" és a szoftver verziószám van oda írva, akkor azt jelenti, hogy addig lehet HelloOX-szel hackelni. Ha nincs odaírva semmi a telefon mellé akkor az összes szoftverét lehet hackelni.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Kolondrum
2. szint
2. szint
Készüléktípus: 9110i-7650-E90V2-808 PureView
Has thanked: 3 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: Kolondrum »

potter55 írta:
Kolondrum írta:Üdv! Mivel hekkelhető a lelke? E71i és E72 is érdekelne. Remélem a HelloOX 2.03 szeretik mindhárman.
Itt meg tudod nézni, hogy a telefonok és azon lévő szoftvereiket lehet-e hackelni HelloOX2 v2.03-mal. A "phone model"-nél lehet megnézni. Ott a listában ki kell keresni a telefont és megnézni mi van melléírva. Ha "up to" és a szoftver verziószám van oda írva, akkor azt jelenti, hogy addig lehet HelloOX-szel hackelni. Ha nincs odaírva semmi a telefon mellé akkor az összes szoftverét lehet hackelni.

Ezzel csak az a baj h a telefon nincs meg, így nem tudom beírni az imei számát. Ördögi a kör mer akkor érdekel a teló ha hekkelhető vele, de ahoz meg kéne venni, hogy megtudjam.
Funny! >> http://href.hu/x/ah8g - http://href.hu/x/ah0m - http://href.hu/x/ah0n href.hu/x/ah8h
Katalin Katalin miért töröltetted magad? 2012.06
potter55
Moderátor
Moderátor

Kolondrum írta:
potter55 írta:

Ezzel csak az a baj h a telefon nincs meg, így nem tudom beírni az imei számát. Ördögi a kör mer akkor érdekel a teló ha hekkelhető vele, de ahoz meg kéne venni, hogy megtudjam.
Ott csak azt nézd meg, hogy a telefon szoftvere hackelhető-e. Az IMEI szám meg csak a szignózáshoz kell.

Heyko
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E71
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Heyko »

Kedves Fórumozók,

Pár napja jutottam hozzá testvérem Nokia E71-éhez. Probáltam megismerni a rendszert, és gyorsan le is szedtem a laptopomra egy Nokia Pc suite-ot, a gyorsabb és praktikusabb bluetooth kapcsolathoz. Probálgattam feltölteni ill letölteni a telefonról adatokat, és arra lettem figyelmes hogy a billentyűzete teljesen meghülyült. Nem tudom milyen hibát véthettem, de a fel le gomb, a középső nag funkció gomb nem működik, illetve bizonyos betűk helyett a mellette lévőt üti le. Amikor pedig bekapcsolom a pincode kérésnél miután lenyomok egy gombot, magától elkezd irni valamit, mintha be lenne ragadva

Mi lehet a gond?

Segítsgetek előre is köszönöm
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”