Nokia E72
Re: Nokia E72
Üdv!
Friss E72es felhasználó lettem és eddig nem használtam symbian rendszerű telefonokat, segítségre lenne szükségem.
Vegyük a legegyszerűbbet. Van egy téma amit feltöltök a memória kártyára bármyelik mappába. Elindítom telepíti, de nem tudom hova és nem változik meg a téma sem. Ez miért van? Ennek nem így kéne lennie?!
Más, van valamilyen számítógépes program amivel a symbian alkalmazásokat kellene feltelepíteni a telóra?
Egyelőre ezekre szeretnék választ kapni, előre is köszönöm!
Friss E72es felhasználó lettem és eddig nem használtam symbian rendszerű telefonokat, segítségre lenne szükségem.
Vegyük a legegyszerűbbet. Van egy téma amit feltöltök a memória kártyára bármyelik mappába. Elindítom telepíti, de nem tudom hova és nem változik meg a téma sem. Ez miért van? Ennek nem így kéne lennie?!
Más, van valamilyen számítógépes program amivel a symbian alkalmazásokat kellene feltelepíteni a telóra?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
A menüben kersed meg a Téma menüpontot és ott tudod kiválasztani (használati utasításban benne van, hogy hol van pontosan).rolvii írta:Üdv!
A második kérdésre itt a válasz.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia Lumia 800
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Sziasztok.
Van egy fekete színű nokia E72-esem és nemrég láttam a nokia oldalán, hogy létezik fehér kiadásban. Szerintetek van rá lehetőség, hogy lecseréljem a telefon borítását fehérre? Ha igen akkor nagyon sokba fájna?
Előre is köszi.
Van egy fekete színű nokia E72-esem és nemrég láttam a nokia oldalán, hogy létezik fehér kiadásban. Szerintetek van rá lehetőség, hogy lecseréljem a telefon borítását fehérre? Ha igen akkor nagyon sokba fájna?

Előre is köszi.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!seradavid írta:Sziasztok.
Van egy fekete színű nokia E72-esem és nemrég láttam a nokia oldalán, hogy létezik fehér kiadásban. Szerintetek van rá lehetőség, hogy lecseréljem a telefon borítását fehérre? Ha igen akkor nagyon sokba fájna?![]()
Előre is köszi.
A gyári házak nem szoktak olcsók lenni, plusz ha azt akarod, hogy megmaradjon a gari, akkor szervizben kell cseréltetni, pénzért.
Tegnap láttam egy fehéret, kib

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia Lumia 800
- Has thanked: 2 times
Köszi a segítséget. Akkor majd utána járok valamelyik nokia boltban. De nekem is rohadtul tetszik. 

- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Szerintem az még nem hivatalos, mert még a product kódok se láthatok, amire elérhető lenne.kisg írta:Sziasztok,
Látok a navifirm-ben 52.5 -ös szoftvert. Mit tudtok róla?
Nagyon friss még, de ez szerint lesz új szoftver rá.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

-
- Újonc
- Készüléktípus: N73
- Has thanked: 0
Sziasztok!
A következőkben kérem a segítségeteket.
Videózók a telefonnal és úgy 5 másodpercenként, kb fél-1 másodpercre megakad a felvétel,majd megy tovább.
Mikor lejátszom a felvett anyagot,akkor 5 másodpercenként (ahol megakadt felvételnél) bepixelesedik majd megy tovább.
Másnál jelentkezett már ez a probléma? Tudtok vmi megoldást rá?
Nem vagyok benne biztos,de mintha mióta az októberi softverre frissítettem volna azóta van ez így.
Előre is köszi Tyavi
A következőkben kérem a segítségeteket.
Videózók a telefonnal és úgy 5 másodpercenként, kb fél-1 másodpercre megakad a felvétel,majd megy tovább.
Mikor lejátszom a felvett anyagot,akkor 5 másodpercenként (ahol megakadt felvételnél) bepixelesedik majd megy tovább.
Másnál jelentkezett már ez a probléma? Tudtok vmi megoldást rá?
Nem vagyok benne biztos,de mintha mióta az októberi softverre frissítettem volna azóta van ez így.
Előre is köszi Tyavi
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
- Has thanked: 0
Helló,
azt mondja meg nekem valaki legyen szíves, hogy a 360ting nevű program fut-e ezen a telón? Asszem annak a telepítéséhez törni kell. Lehet?
Most egy 5800-ám van (előtte e51 volt), ez az érintőkijelző, meg maga a telefon sem jön be nekem annyira, így arra gondoltam, egy e72-re lecserélném, elég szimpatikusnak tűnik.
azt mondja meg nekem valaki legyen szíves, hogy a 360ting nevű program fut-e ezen a telón? Asszem annak a telepítéséhez törni kell. Lehet?
Most egy 5800-ám van (előtte e51 volt), ez az érintőkijelző, meg maga a telefon sem jön be nekem annyira, így arra gondoltam, egy e72-re lecserélném, elég szimpatikusnak tűnik.