Nokia E52

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
sszemtelen
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e52
Has thanked: 9 times
Been thanked: 0

Re: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: sszemtelen »

potter55 írta:
sszemtelen írta:Sziasztok!
Azért ide írok, mert részben a telefonhoz is tartozik. Szeretnék vásárolni egy jobb minőségű(mint a Sony-nál a HPM-70-es) gyári fülest, és a WH-700-as modellen akadt meg a szemem. Több helyen is olvasni hogy nem kompatibilis az e52-vel, az e51-el is csak ilyen-olyan átalakítóval jó.. A neten több variációt is olvastam, hogy jó az e52-vel, hogy nem is 3,5-es csatlakozója van...Mi ebből az igazság? Használ valaki ilyen fülest? Köszönöm a válasz(oka)t! :)
Az a poénja, hogy a hivatalos oldal szerint 3,5-es, de nem is a kompatibilis listában az E52, de az E52-nek is 3,5-es csatlakozója van, elvileg jónak kell lennie. :wacko:
Köszönöm szépen a választ!
Komolyan néha agyf.szt tudnék kapni a Nokia tartozéklistáitól..:D

Ha nem lesz jó, akkor maximum marad egy átalakító, mert úgy hallottam ez a füles megéri a pénzét..:):D
Nokia e52+Nokia WH-700+Kingstone SDHC 8GB // Ha hasznosnak találtad a hozzászólásom, használd a "Köszönöm" gombot kérlek. Köszönöm.
kuf
Újonc
Újonc
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: kuf »

Sziasztok,

Eltunt az uzenet kuldes menubol a Multimedias uzenet (MMS) kuldes, mit barkacsolhattam el? Legujabb fw van rajta, kb fel eve kuldtem utoljara mms-t. A kapcsolat - halozatcelok - Multim.uzenet menuben 1db hozzaferesi pont van, Pannon MMS.

ha lenne tippetek, megkoszonnem! :Notworty:

Szabi
RangerPeti
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e52

Hozzászólás Szerző: RangerPeti »

Sziasztok!

Nekem egy olyan kérdésem lenn,h amikor beírom ezt a kódot: *#92702689# és kiírja az összesített számlálót. Ezt lehet valahogy nullázni az E52-nél?

Előre is köszi a választ!

üdv:RP
tnoise
2. szint
2. szint
Készüléktípus: C7
Has thanked: 8 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: tnoise »

kuf írta:Sziasztok,

Eltunt az uzenet kuldes menubol a Multimedias uzenet (MMS) kuldes, mit barkacsolhattam el? Legujabb fw van rajta, kb fel eve kuldtem utoljara mms-t. A kapcsolat - halozatcelok - Multim.uzenet menuben 1db hozzaferesi pont van, Pannon MMS.

Szabi
Nem rontottál el semmit.
Az új fw-ben már simán "üzenet"-et készítesz csak, de attól függ, hogy SMS ill MMS lesz-e, hogy adsz-e hozzá egyéb tartalmat (Opciók/Tartalom beszúrása)
kuf
Újonc
Újonc

tnoise írta:

Szabi
Nem rontottál el semmit.
Az új fw-ben már simán "üzenet"-et készítesz csak, de attól függ, hogy SMS ill MMS lesz-e, hogy adsz-e hozzá egyéb tartalmat (Opciók/Tartalom beszúrása)
Hm, erdekes.. igen, itt is lehet csatolni,de 300k-s kepmeretet enged, a regi fw-vel pedig egybol lekicsinyitette megfelelo meretre. A gyari kepszerkeszovel sztem nem is lehet atmeretezni a kepet :(
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

kuf írta:
tnoise írta:

Szabi
Nem rontottál el semmit.
Hm, erdekes.. igen, itt is lehet csatolni,de 300k-s kepmeretet enged, a regi fw-vel pedig egybol lekicsinyitette megfelelo meretre. A gyari kepszerkeszovel sztem nem is lehet atmeretezni a kepet :(
Menü>Üzenetek>Opciók>Beállitások>Multimédia üzenet>Képméret (Képek átméretezése a multimédia üzenetekben) Felhasználói kézikönyv 63. oldal!
tnoise
2. szint
2. szint
Készüléktípus: C7
Has thanked: 8 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: tnoise »

Nálam a Képméret > Nagy -ra van állítva. Így pl. egy 977kB-os fotót 2mp alatt 256kB-osra kicsinyít (automatikusan) csatoláskor...
amulet
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia e51

Hozzászólás Szerző: amulet »

Sziasztok!
Távoli meghajtót hogyan tudok beállítani? Több tárhellyel próbáltam, de nem müxik. Valaki próbálta már?
please
kuf
Újonc
Újonc

tnoise írta:Nálam a Képméret > Nagy -ra van állítva. Így pl. egy 977kB-os fotót 2mp alatt 256kB-osra kicsinyít (automatikusan) csatoláskor...
Ezt mar neztem korabban, itt a Kepmeret-nel nekem csak Nagy/kicsi valasztasi lehetoseg van, es atmeretezni sem meretez..
Ha becsatolok egy 970k-s kepet "nem szurhato be, az objektumformatum nem tamogatott" :(
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

kuf írta:
tnoise írta:Nálam a Képméret > Nagy -ra van állítva. Így pl. egy 977kB-os fotót 2mp alatt 256kB-osra kicsinyít (automatikusan) csatoláskor...
Ezt mar neztem korabban, itt a Kepmeret-nel nekem csak Nagy/kicsi valasztasi lehetoseg van, es atmeretezni sem meretez..
Ha becsatolok egy 970k-s kepet "nem szurhato be, az objektumformatum nem tamogatott" :(
Menü>Üzenetek>Opciók>Beállitások>Multimédia üzenet>MMS létrehozási mód ezt probáld meg korlátlanra tenni (3 lehetöség van:korlátozott,ellenörzött,korlátlan)!
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”