Nokia E52

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
tnoise
2. szint
2. szint
Készüléktípus: C7
Has thanked: 8 times
Been thanked: 9 times

Re: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: tnoise »

potter55 írta:
tnoise írta:Kérlek adjatok tippet.
S60-ról hogyan tudok azonnali sms-t küldeni?
Van hozzá külön program? Használta már valaki?

Köszi
Van ehhez hasonló funkció.
ez csak a küldés módját egyszerűsíti, de nem jelenik meg "azonnal" a fogadó kijelzőjén, én arra gondoltam
tnoise
2. szint
2. szint
Készüléktípus: C7
Has thanked: 8 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: tnoise »

Shyciii írta:
tnoise írta:Kérlek adjatok tippet.
S60-ról hogyan tudok azonnali sms-t küldeni?
Van hozzá külön program? Használta már valaki?

Köszi
Nokiaprogramok alatt fenn van a Flash SMS Sender progi. Prószáld ki, hátha jó.
működik, signozni kell
köszönöm a tippet
Shyciii
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Motorola Defy CM7 RC1
Nem: Férfi
Has thanked: 15 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: Shyciii »

tnoise írta:
Shyciii írta: Nokiaprogramok alatt fenn van a Flash SMS Sender progi. Prószáld ki, hátha jó.
működik, signozni kell
köszönöm a tippet
:szivesen:
warzsy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E 52
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: warzsy »

Heló!
Van egy t-mobil-os E52-esem.Tudja valaki, hogy hogy kell beállítani, hogy bejövő híváskor a hívó félnél foglalt jelzést adjon.
Most ugyan is ha telefonálok, és valaki más hív simán ki csörög és olyan mint ha nem venném fel.
Don Hellner
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia MiniST15i
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Don Hellner »

warzsy írta:Heló!
Van egy t-mobil-os E52-esem.Tudja valaki, hogy hogy kell beállítani, hogy bejövő híváskor a hívó félnél foglalt jelzést adjon.
Most ugyan is ha telefonálok, és valaki más hív simán ki csörög és olyan mint ha nem venném fel.
A hívástartást vagy a hívásvárakoztatást kellene kikapcsolnod.
Ericsson 318 -> Alctel One Touch Max -> Alcatel One Touch 301 -> Nokia 3310 -> 5510 -> 3510i -> 3220 -> 5500 Sport -> E52 -> Sony Ericsson Xperia Mini ST15i -> Samsung Galaxy Ace 3
ferely
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N80-6310-6300
Has thanked: 0

"F"roblémám

Hozzászólás Szerző: ferely »

Korábban már írtam arról a bizonyos F betűről, amim nincs egy helyen :D

A lényeg, hogy a múlthéten feladott szerelmes levelemre válaszoltak. Mégpedig levásárolhatom a készülék árát - nagyrészt elértem amit szerettem volna.. A baj, hogy ahol levásárolhatom, ott az E72 még mindig drágább, mint pl a speedshopban :S 5500Ft a különbség - barátok közt sem mind1 :/

De a lényeg, hogy elértem a lehetetlent :)
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: "F"roblémám

Hozzászólás Szerző: Damir »

ferely írta:Korábban már írtam arról a bizonyos F betűről, amim nincs egy helyen :D

A lényeg, hogy a múlthéten feladott szerelmes levelemre válaszoltak. Mégpedig levásárolhatom a készülék árát - nagyrészt elértem amit szerettem volna.. A baj, hogy ahol levásárolhatom, ott az E72 még mindig drágább, mint pl a speedshopban :S 5500Ft a különbség - barátok közt sem mind1 :/

De legalább levásárolhatod, örülj neki :D

Mondjuk csodálkoztam volna, ha erre a levélre nem adnak levásárlási lehetőséget :D
Shyciii
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Motorola Defy CM7 RC1
Has thanked: 15 times
Been thanked: 8 times

Re: "F"roblémám

Hozzászólás Szerző: Shyciii »

ferely írta:Korábban már írtam arról a bizonyos F betűről, amim nincs egy helyen :D

Nah erre :beer2:
sszemtelen
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e52
Has thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: sszemtelen »

Sziasztok!
Azért ide írok, mert részben a telefonhoz is tartozik. Szeretnék vásárolni egy jobb minőségű(mint a Sony-nál a HPM-70-es) gyári fülest, és a WH-700-as modellen akadt meg a szemem. Több helyen is olvasni hogy nem kompatibilis az e52-vel, az e51-el is csak ilyen-olyan átalakítóval jó.. A neten több variációt is olvastam, hogy jó az e52-vel, hogy nem is 3,5-es csatlakozója van...Mi ebből az igazság? Használ valaki ilyen fülest? Köszönöm a válasz(oka)t! :)
Nokia e52+Nokia WH-700+Kingstone SDHC 8GB // Ha hasznosnak találtad a hozzászólásom, használd a "Köszönöm" gombot kérlek. Köszönöm.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

sszemtelen írta:Sziasztok!
Azért ide írok, mert részben a telefonhoz is tartozik. Szeretnék vásárolni egy jobb minőségű(mint a Sony-nál a HPM-70-es) gyári fülest, és a WH-700-as modellen akadt meg a szemem. Több helyen is olvasni hogy nem kompatibilis az e52-vel, az e51-el is csak ilyen-olyan átalakítóval jó.. A neten több variációt is olvastam, hogy jó az e52-vel, hogy nem is 3,5-es csatlakozója van...Mi ebből az igazság? Használ valaki ilyen fülest? Köszönöm a válasz(oka)t! :)
Az a poénja, hogy a hivatalos oldal szerint 3,5-es, de nem is a kompatibilis listában az E52, de az E52-nek is 3,5-es csatlakozója van, elvileg jónak kell lennie. :wacko:
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”