Nokia E90 Communicator
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N8 N95 E60
- Nem: Férfi
- Has thanked: 40 times
- Been thanked: 6 times
Re: Nokia E90 Communicator
Bocs,de nem találtam meg a megfelelő topicot.Pedig a múltkor azt hiszem láttam vhol.
Lenne egy kérdésem.Profimail-ben belehelet állítani,hogy ne csak a pannonos emailjeimet tudjam elolvasni (ha wifin csatlakozom csak olvasni tudom ezt a pannonost is,válaszolni nem),hanem a windowslive-os emaileket is?Ennek mi a bejövő- kimenő portja?
Lenne egy kérdésem.Profimail-ben belehelet állítani,hogy ne csak a pannonos emailjeimet tudjam elolvasni (ha wifin csatlakozom csak olvasni tudom ezt a pannonost is,válaszolni nem),hanem a windowslive-os emaileket is?Ennek mi a bejövő- kimenő portja?
- vsop14
- 1. szint
- Készüléktípus: Galaxy Note 3 + E6-00
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 0
srácok!
Ma vettem meg az e90-emet. Nagyon király teló, de volna pár kérdésem. tudtok valami oldalt, ami kifejezetten az e90-nel foglalkozik? Itt a nokiaprogramok.hu-n volt régen kommunikátor részleg, de megszűnt, így meg elég nehéz megtalálni azokat a progikat/játékokat, amik fullscreenben futnak...
Másik: a bal felső, villanykörte ikonnal jelzett gomb mire jó? azt vágom, hogy a chr-rel együtt lenyomva a világítást lehet állítani, de azon kívül?
3. Bluetooth headsettel gondolom nem működik az fm rádió. Jól gondolom?
Amúgy ha valaki nem tudná, az új szofttal már működik a youtube is!
Elolvastam a fórumot, hát jó mérges lettem... Én is azt hittem, hogy csak 2gb kártyát fogad el és meg is vettem, morgolódva, hogy ilyen fullos telóba csak 2gb..
Ma vettem meg az e90-emet. Nagyon király teló, de volna pár kérdésem. tudtok valami oldalt, ami kifejezetten az e90-nel foglalkozik? Itt a nokiaprogramok.hu-n volt régen kommunikátor részleg, de megszűnt, így meg elég nehéz megtalálni azokat a progikat/játékokat, amik fullscreenben futnak...
Másik: a bal felső, villanykörte ikonnal jelzett gomb mire jó? azt vágom, hogy a chr-rel együtt lenyomva a világítást lehet állítani, de azon kívül?
3. Bluetooth headsettel gondolom nem működik az fm rádió. Jól gondolom?
Amúgy ha valaki nem tudná, az új szofttal már működik a youtube is!
Elolvastam a fórumot, hát jó mérges lettem... Én is azt hittem, hogy csak 2gb kártyát fogad el és meg is vettem, morgolódva, hogy ilyen fullos telóba csak 2gb..
- Pierke
- 2. szint
- Készüléktípus: I9070P
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 14 times
Én sajna nem tudok ilyen oldalt. (gondolkoztam már rajta és..) én szívesen csinálnék ilyen oldat (dizájn nem nagy dolog).. csak a tartalmat már nehéz lenne összevadásznom (egyedül) :S
Lámpa gombbal kapcsolod a bill világítást.
Anno nekem is sokáig 2gb-os volt.. hát múlthéten tönkrement szal most már 8gb-os SDHC van. (am azért írták ezt mert akkoriban ez volt a legnagyobb)
Fm rádió Bluetooth hadsetnél csak fm transmitterrel megy (legalábbis én így tudom).
Am ne aggódj a vártál több progi megy a teló belső kijelzőjén
Üdv.
Lámpa gombbal kapcsolod a bill világítást.
Anno nekem is sokáig 2gb-os volt.. hát múlthéten tönkrement szal most már 8gb-os SDHC van. (am azért írták ezt mert akkoriban ez volt a legnagyobb)
Fm rádió Bluetooth hadsetnél csak fm transmitterrel megy (legalábbis én így tudom).
Am ne aggódj a vártál több progi megy a teló belső kijelzőjén

Üdv.
Samsung Galaxy S Advance NFC (I9070P)
- vsop14
- 1. szint
köszi! tényleg kapcsolja a világítás, csak én világosban próbáltam és akkor semmi különbséget nem vettem észre. Mikor megvettem néztem is, hogy nincs is ezen belső billentyűzet világítás... (9300i-m volt előtte azon meg ugyebár nincsen, így ez sem lepett volna meg)
most néztem, hogy eléggé lementek a kártya árak, úgyhogy rendeltem is egy 8gb-s kártyát, aztán lehet zenélni, meg smartmovie-zni ezerrel
igen, tudom, hogy megy sokminden normálisan, csak megtalálni... meg inkább a játékok azok, amik nem nagyon mennek. amúgy n-gage-es játékokat, hogy lehet futtatni, tudna linkelni valaki leírást hozzá? Ha esetleg tudna linkelni valaki pár játékot, ami fullscreenben fut, azt is megköszönném
most néztem, hogy eléggé lementek a kártya árak, úgyhogy rendeltem is egy 8gb-s kártyát, aztán lehet zenélni, meg smartmovie-zni ezerrel

igen, tudom, hogy megy sokminden normálisan, csak megtalálni... meg inkább a játékok azok, amik nem nagyon mennek. amúgy n-gage-es játékokat, hogy lehet futtatni, tudna linkelni valaki leírást hozzá? Ha esetleg tudna linkelni valaki pár játékot, ami fullscreenben fut, azt is megköszönném

- rydair
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 15 times
javítás: global race a játék cime, és full screen fut, nagyon nagy élmény vele játszaniSegal írta: telefonon a letőltések részből le lehet tőlteni a glogal race nevű játékot az fullscreenbe futó autós

A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet
Phablet

- vsop14
- 1. szint
tomee! Nagyon jó az oldal, de nagyon kevés dolog van az E90ről rajta
Én mindenképp örülnék és használnám is 1000-el, ha frissítenéd 
Ja, most vettem észre, hogy ennek a telónak több fokozatú a fényérzékelője? Úgy értem, hogy ha nincs olyan sötét, akkor csak kicsit vesz vissza a fényerőből, ha sötétebb van, akkor jobban. e61i-n csak 1 fokkal tudta lejjebb venni a fényerőt, meg ki tudta kapcsolni a billentyűvilágítást.

Ja, most vettem észre, hogy ennek a telónak több fokozatú a fényérzékelője? Úgy értem, hogy ha nincs olyan sötét, akkor csak kicsit vesz vissza a fényerőből, ha sötétebb van, akkor jobban. e61i-n csak 1 fokkal tudta lejjebb venni a fényerőt, meg ki tudta kapcsolni a billentyűvilágítást.
- vsop14
- 1. szint
közben sikerült megcsinálni a szignózás kikerülés hekket, modoval! de azért köszi.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E90
- Has thanked: 0
Sikerült végre meghackelnem a 300-as szoftvert. Régebben már ez sikerült, most pedig sehogy se akart összejönni, ezért a következőket csináltam:
Szignóztam a helloOX 1.03-at. Feltelepítettem a telóra. Elindítottam. Végezte a dolgát, majd a Rompatcher telepítés előtt megállítottam. Így sikerült feltennem a Modo fájlkezelőt, azzal már be tudtam másolni a c:/sys/bin -be az installserver.exe fájlt. Egy újraindítás, aztán felraktam az Allfiles X-Plore-r és minden sikeres.
Akinek máshogy nem megy, az így próbálja. Működik. Főleg frissen formázott telóknál jó.
Szignóztam a helloOX 1.03-at. Feltelepítettem a telóra. Elindítottam. Végezte a dolgát, majd a Rompatcher telepítés előtt megállítottam. Így sikerült feltennem a Modo fájlkezelőt, azzal már be tudtam másolni a c:/sys/bin -be az installserver.exe fájlt. Egy újraindítás, aztán felraktam az Allfiles X-Plore-r és minden sikeres.
Akinek máshogy nem megy, az így próbálja. Működik. Főleg frissen formázott telóknál jó.
- vsop14
- 1. szint