Nokia E71

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
mario09er
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E71
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E71

Hozzászólás Szerző: mario09er »

Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy T-mobileos vagyok, és jó ideig használtam az ingyen facebookot(0.facebook.com) tökéletesen mukodott nem vett le pénzt, de pár hete elkezdte zabálni a pénzem... T-mobilenál még nem jártam, mert van egy olyan érzésem hogy nem érdekelnék.. Valakinek valami ötlet? Hallottam olyat is, hogy adatforgalmat nullázzam le, próbáljam meg, de nem találom ezt az E71esemen hol tudom?

Köszi
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

mario09er írta:Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy T-mobileos vagyok, és jó ideig használtam az ingyen facebookot(0.facebook.com) tökéletesen mukodott nem vett le pénzt, de pár hete elkezdte zabálni a pénzem... T-mobilenál még nem jártam, mert van egy olyan érzésem hogy nem érdekelnék.. Valakinek valami ötlet? Hallottam olyat is, hogy adatforgalmat nullázzam le, próbáljam meg, de nem találom ezt az E71esemen hol tudom?

Köszi
Csak a facebook-on belül voltál, nem kattintottál semmi külső hivatkozásra? Mert akkor azért szedte le a pénzed.
Ha nulláznád is az adatforgalmat akkor se érne semmit, mert a T- nem azt nézi, hanem ő saját maga is számolja, hogy mennyit voltál a neten.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
cml
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Galaxy S Duos 2 S7582
Has thanked: 6 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: cml »

lipi88 írta: Egyből a beállítás után teszteltük és még mindig gyorsabb volt az enyém.
Még az is bejátszhat, hogy pl. van-e 3G engedélyezve (és van-e hálózat is), mert ha igen, akkor gondolom az A-GPS használata esetén gyorsabban felmegy a netre, GSM-nél kevésbé. Persze gyakorlatban nem tudom, ez mennyi időkülönbség, de nyilván valamennyi van közte.
mario09er
Újonc
Újonc

Köszi mindkettőtöktől a gyors reagálást.
Nem mentem sehova máshova, ugyanazt csináltam amit hónapokkal ezelőtt is, csak állapotot frissitek, válaszolok, semmi kép nem jön be nem megyek máshová, és ugyanannak veszi, mintha rendesen m.facebook.com-ra mennék. de nem csak nekem, nővéremnek is, napra pontosan kezdte el ezt..több ismerősömnél is volt ilyen velük nem beszéltem hogy még most is tart-e a dolog.
Nem használom a 3G-t, sima GSM-.en van
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

mario09er írta:Köszi mindkettőtöktől a gyors reagálást.
Nem mentem sehova máshova, ugyanazt csináltam amit hónapokkal ezelőtt is, csak állapotot frissitek, válaszolok, semmi kép nem jön be nem megyek máshová, és ugyanannak veszi, mintha rendesen m.facebook.com-ra mennék. de nem csak nekem, nővéremnek is, napra pontosan kezdte el ezt..több ismerősömnél is volt ilyen velük nem beszéltem hogy még most is tart-e a dolog.
Nem használom a 3G-t, sima GSM-.en van
Akkor lehet megszűnt ez a szolgáltatás, ezt a T-től kéne megkérdezni.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
mario09er
Újonc
Újonc

Itt volt az előbb egy srác ahol dolgozom, és neki működött, illetve nincs pénz a kártyáján és tudja használni..esküszöm olyan, mintha csak akkor venne le ha pénzt talál rajta..hát mindenesetre fura, de most már ha legközelebb T közelébe járok bemegyek és megkérdezem! Azért köszönöm!
ferzoo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E71 grey

Hozzászólás Szerző: ferzoo »

Hogyan lehet beállitani a sz.gépen,total commanderben, lássa a telefon E mappáit is?
Nemcsak a gépet C,memokártya F.-et.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

ferzoo írta:Hogyan lehet beállitani a sz.gépen,total commanderben, lássa a telefon E mappáit is?
Nemcsak a gépet C,memokártya F.-et.
Ha a C a telód, a memkari meg az F, akkor mi az E?
lipi88
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e65

Hozzászólás Szerző: lipi88 »

koszonom mindenkinek aki segitett! Vegul a sygicben a netbeallitas utan sikerult felgyorsulnia a gps-nek.
ferzoo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E71 grey

Hozzászólás Szerző: ferzoo »

A beragadt alkalmazások eltávolitása topicban írtak E-t, memokártyának, de valójában E71-nél F,a memokari.
Az biztos hogy a Lotus Traveller trutyit,nem lehet eltávolítani,mert a telon C-n van,ráadásul beépített összetevö.
Sajnos a legújabb szoftveren,tehát marad.
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”