Nokia E52

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
csucsio
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: csucsio »

Bocsi, h ide is írok, de ez a legnépszerűbb téma és ide is vág a kérdés, ráadásul türelmetlen vagyok a helyzet súlyossága miatt. Szóval tönkre ment a régi telefonom és már holnap szeretnék beszerezni egyet.
E52 és e5 között vacillálok. (40k-ért tudom szerezni mind a kettőt újonnan). Qwerty bill. miatt gondolkozok főleg. Valami jót mondhatnátok a készülékekről, hogy miért ezt és miért nem azt. Gondoltam a legbiztosabb forráshoz fordulok. :)
Köszönöm a válaszokat.
axe33
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 6233
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: axe33 »

axe33 írta:
lasgabesz írta:Megjelent az 54-es Pannon/Telenor fw!
Köszönöm, kártya mentése után neki állok cserélni.
Úgy tűnik sikerült Phoenixel frissítenem, egyszer megszakadt a kapcsolat, de másodikra kész lett
Azonnal küldött egy SMS-t a Nokiának, másnál is így van?
A névjegyzék, naptár és üzenetek visszaállítása mentésből.
Kézzel megcsináltam a korábbi beállításokat.

Ovi Maps visszaállt V3.03 verzióra.
A térképek újra letöltése tegnap este állandóan megszakadt, reggel simán ment.

Ennél a Map verziónál le lehet zárni a billentyűzetet autós navigáció közben, nem kell virtualkey.
Elsőre ennyi tapasztalat.
Bigbenqb
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokai e52

Hozzászólás Szerző: Bigbenqb »

Ha a T-s telómra rátettem a 054-es fw-t és visszaírtam az eredeti product kódot ,akkor ha én bemegyek a T-s szervízbe(nem szoftveres hiba miatt) ,akkor ha lefuttatnak valami ellenőrzést nem bukom a garit,ugye? Amúgy másnak nem recseg rohadtul az 1-es és 4-es gombja? A nyomáspontja is tök rossz lett ,kb 2 napja kezdte el ezt csinálni. A billentyűzet jobb oldali része teljesen jó,csak ez a bal felső része valamiért szorul vagy nem tudom mit csinál. Csak 2 hetes a készülék és ez elég zavaró hiba.Természetesen semmilyen fizikai behatás nem érte a készüléket ,ezért teljesen döbbenten állok az eset előtt.
tnoise
2. szint
2. szint
Készüléktípus: C7
Has thanked: 8 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: tnoise »

Bigbenqb írta:Ha a T-s telómra rátettem a 054-es fw-t és visszaírtam az eredeti product kódot ,akkor ha én bemegyek a T-s szervízbe(nem szoftveres hiba miatt) ,akkor ha lefuttatnak valami ellenőrzést nem bukom a garit,ugye? Amúgy másnak nem recseg rohadtul az 1-es és 4-es gombja? A nyomáspontja is tök rossz lett ,kb 2 napja kezdte el ezt csinálni. A billentyűzet jobb oldali része teljesen jó,csak ez a bal felső része valamiért szorul vagy nem tudom mit csinál. Csak 2 hetes a készülék és ez elég zavaró hiba.Természetesen semmilyen fizikai behatás nem érte a készüléket ,ezért teljesen döbbenten állok az eset előtt.
zuhanás után szokott ilyen lenni a billentyűzet, nézd meg oldalról, hogy nincs-e kipattanva a funkcióbillentyűk környékén a keret, és ha igen, akkor egyszerűen, határozott mozdulattal pattintsad vissza...
v. esetleg szerviz
tnoise
2. szint
2. szint
Készüléktípus: C7
Has thanked: 8 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: tnoise »

csucsio írta:Bocsi, h ide is írok, de ez a legnépszerűbb téma és ide is vág a kérdés, ráadásul türelmetlen vagyok a helyzet súlyossága miatt. Szóval tönkre ment a régi telefonom és már holnap szeretnék beszerezni egyet.
E52 és e5 között vacillálok. (40k-ért tudom szerezni mind a kettőt újonnan). Qwerty bill. miatt gondolkozok főleg. Valami jót mondhatnátok a készülékekről, hogy miért ezt és miért nem azt. Gondoltam a legbiztosabb forráshoz fordulok. :)
Köszönöm a válaszokat.
szerintem vedd a kezedbe az e5-öt, és próbálj meg írni rajta... ha nem megy,akkor felejtős. én pl. sokat használom kocsiban a telefont, és menet közben biztosan nem tudnám azokat a mütyűröket nyomkodni, ezért én biztos hogy klasszikus "candybar" telefonnál maradok. tudásban amennyire tudom lényegi különbség nincs
axys000
Újonc
Újonc
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: axys000 »

Vodára jött ki új fw 052.003
payskin
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: payskin »

Annak, aki esetleg még nem tudja: a Pólusban bezárt a Nokia márkabolt. Pofáraesés deluxe.

Ezt meg most olvasom Blue Nokián az 52.003-ról:
Keypad Autolock changed to work only from home screen
Ez tényleg igaz? :o Mert akkor ezt is kihagyom. Mekkora baromság már...
norbisz
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: norbisz »

Nektek Telenor HU jelenik meg az E52-n? Már baromi rég nem Pannon, nekem mégis az jelenik meg még mindig... Mit kellene tenni, hogy Telenor HU jelenjen meg? Ha csak simán ki-be kapcsolom, az nem segít.

Lehet attól, hogy nagyon sokat vagyok külföldön, és nem voltam itthon, amikor átállították a kijelzést??? Lehet pár órát kellene hagynom kikapcsolva?

Még olyasmit is csinál, hogy ha kicserélem a SIM kártyát, akkor újra kell állítanom az időt és a dátumot. Erre valami kis kondenzátor, vagy valami van, ami néhány percig ellátja ilyen esetben a cuccot árammal, nem?
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

norbisz írta:Nektek Telenor HU jelenik meg az E52-n? Már baromi rég nem Pannon, nekem mégis az jelenik meg még mindig... Mit kellene tenni, hogy Telenor HU jelenjen meg? Ha csak simán ki-be kapcsolom, az nem segít.

Lehet attól, hogy nagyon sokat vagyok külföldön, és nem voltam itthon, amikor átállították a kijelzést??? Lehet pár órát kellene hagynom kikapcsolva?

Még olyasmit is csinál, hogy ha kicserélem a SIM kártyát, akkor újra kell állítanom az időt és a dátumot. Erre valami kis kondenzátor, vagy valami van, ami néhány percig ellátja ilyen esetben a cuccot árammal, nem?
1, Régi a sim kártyád, ezért ír pannont.
2, Sim cserénél sajna újra be kel állítani az időt, és a dátumot.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
norbisz
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: norbisz »

2009-ben cseréltettem a SIM kártyát... Már az újabb fajta pannon kártya (kék-fehér) van benne - igaz, az még Pannon volt...

Régebbi, asszem 2-vel ezelőtti firmware-el még jól működött, hogy nem kellett állítani SIM csere után az időt. Kérdeztem egyszer Nokia-nál, azt mondták, hogy szervízben megoldják, mert nem kell újra állítani az időt SIM csere után. Akkor nem értették jól, mit mondtam? Másnak is ilyen?

Egyébként van egy 5310 XpressMusic-om is, azon is szintén Pannon felirat jelenik meg. Anyum telefonjában kb. 2 évvel előbbi a SIM kártya, neki pedig Telenor HU-t ír ki. Szerintem nem simán a SIM-el van csak összefüggésen.
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”