Nokia E52
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E52
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E52
Sziasztok,
Bocs, ha nem olvasok át 537 oldalt a telefonhoz kapcsolódó témában, de ennél gyorsabb megoldás kellene. A telefonomon szoftverfrissítés után az alkalmazások menüpont gps menüjén belül ugyan szerepel az ovi térkép, és megnyitva a programot, a keretprogram (s.kék háttérrel különböző lehetőségek választása, mint kedvencek, autóval, gyalog stb.), de ha kiválasztom akár az autóval/gyalog opciót, majd ezen belül a térkép lehetőséget, tehát amely valójában megmutatná jelenlegi pozíciómat, térkép helyett csak fehér háttér van, közepén piros ponttal, és egy kis kék alapú fehér csillag, nem messze a piros ponttól. A kijelző tetején ugyan megjeleníti az aktuális gps koordinátákat, de térképet egyik menüpontban sem tudok előhívni. Nem látom az utcákat, egyáltalán semmit, ami térképre emlékeztetne. Egy kevésbé kreatív női felhasználó vagyok, ezért a segítségnyújtáskor légyszi fogalmazzatok úgy, hogy egy kivülálló is megértse mit kell tennie. (hiába keresek rá címre, offline módban nem talál semmit. Kezd kiborítani....)
Köszi,
Bocs, ha nem olvasok át 537 oldalt a telefonhoz kapcsolódó témában, de ennél gyorsabb megoldás kellene. A telefonomon szoftverfrissítés után az alkalmazások menüpont gps menüjén belül ugyan szerepel az ovi térkép, és megnyitva a programot, a keretprogram (s.kék háttérrel különböző lehetőségek választása, mint kedvencek, autóval, gyalog stb.), de ha kiválasztom akár az autóval/gyalog opciót, majd ezen belül a térkép lehetőséget, tehát amely valójában megmutatná jelenlegi pozíciómat, térkép helyett csak fehér háttér van, közepén piros ponttal, és egy kis kék alapú fehér csillag, nem messze a piros ponttól. A kijelző tetején ugyan megjeleníti az aktuális gps koordinátákat, de térképet egyik menüpontban sem tudok előhívni. Nem látom az utcákat, egyáltalán semmit, ami térképre emlékeztetne. Egy kevésbé kreatív női felhasználó vagyok, ezért a segítségnyújtáskor légyszi fogalmazzatok úgy, hogy egy kivülálló is megértse mit kell tennie. (hiába keresek rá címre, offline módban nem talál semmit. Kezd kiborítani....)
Köszi,
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Magyarország térkép is van rajta a memóriakártyán? Ha nincs, akkor OVI Suite-tal tudsz rárakni.oro585 írta:Sziasztok,
Köszi,
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: e52
sziasztok!
segítene nekem valaki aki már csinálta, hogyan tudom modemként használni a telefont egy laptop mellé? nem arra van szükségem, hogy hotspot->e52->laptop, hanem csak a e52 és laptop.
köszönöm
segítene nekem valaki aki már csinálta, hogyan tudom modemként használni a telefont egy laptop mellé? nem arra van szükségem, hogy hotspot->e52->laptop, hanem csak a e52 és laptop.
köszönöm
-
- 2. szint
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 2 times
Az adatkapcsolatnál kell megadni a telefonon, hogy amikor őt valaki modemként használja, melyik netkapcsolatot vegye figyelembe.
amikor ez megvan, rádugod a laptopra és amikor modemként már látja, akkor létrehozol egy betárcsázós kapcsolatot arra a modemre és a *99#-es számot tárgyázod vele.
elvileg ennyi.
TG
amikor ez megvan, rádugod a laptopra és amikor modemként már látja, akkor létrehozol egy betárcsázós kapcsolatot arra a modemre és a *99#-es számot tárgyázod vele.
elvileg ennyi.
TG
-
- 4. szint
- Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 72 times
Most lehet,hogy hülyeséget mondok,de amikor még nokiám volt a PC Suite -nál volt olyan,hogy modem arra rákatt és mennie kell.nyunyi23 írta:sziasztok!
köszönöm
Előre is bocs,ha rosszul emlékszem

-
- Újonc
- Been thanked: 1 time
Hogyan lehet azt megcsinálni, hogy a naptár gomb hosszú lenyomására a ne az Új találkoző, hanem a Új bejegyzés jelenjen meg ?
Thx
Thx
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Motorola Defy CM7 RC1
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 8 times
Vezérlőpult/Beállítások/Általános/Testreszabás/Egyérin.gomb/Naptár gomb, és ott van a hosszú megnyomás alatt, hogy mit indítson el.saci írta:Hogyan lehet azt megcsinálni, hogy a naptár gomb hosszú lenyomására a ne az Új találkoző, hanem a Új bejegyzés jelenjen meg ?
Thx
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia MiniST15i
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Shyciii írta:Vezérlőpult/Beállítások/Általános/Testreszabás/Egyérin.gomb/Naptár gomb, és ott van a hosszú megnyomás alatt, hogy mit indítson el.saci írta:Hogyan lehet azt megcsinálni, hogy a naptár gomb hosszú lenyomására a ne az Új találkoző, hanem a Új bejegyzés jelenjen meg ?
Thx
Szerintem nem tudsz új bejegyzést beállítani, legalábbis nálam az a lehetőség nem szerepel a különöböző programokon kívül más, csak az alapéretelmezettnél az új találkozó.
Ericsson 318 -> Alctel One Touch Max -> Alcatel One Touch 301 -> Nokia 3310 -> 5510 -> 3510i -> 3220 -> 5500 Sport -> E52 -> Sony Ericsson Xperia Mini ST15i -> Samsung Galaxy Ace 3
- psanyi
- Újonc
Sziasztok!
Szeretném magyarosítani a Best Reminder:hívás és sms emlékeztető programot. Nem találok linket
Plz.
Szeretném magyarosítani a Best Reminder:hívás és sms emlékeztető programot. Nem találok linket

Plz.