Te atyavilág! Milyen agyament találta ezt ilyen bonyolultra ki? A "Minden üzenet törlése" 1 db gomb helyett? Ááááááápotter55 írta:tfranky írta:Sziasztok!
Üzenetek-Bejövő-Opciók-Megjelölés/elvetés- Mind.megjelölése-Opciók-Törlés
Nokia E52
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Re: Nokia E52
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Már nagyon rég óta így van. És még senki nem panaszkodott erre. Szerintem azzal a pár gombnyomás nem sok, amivel többet kell nyomni.tfranky írta: Te atyavilág! Milyen agyament találta ezt ilyen bonyolultra ki? A "Minden üzenet törlése" 1 db gomb helyett? Ááááááá
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

- Toniobrian
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia E52
- Has thanked: 0
- tomi613
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Note 4 [6.0.1]
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 72 times
Én már Nov.28-án frissítettem erre .Toniobrian írta:Sziasztok!
Kint az 52.3-as fw, természetesen a független (euro3, hungary).

- Toniobrian
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia E52
- Has thanked: 0
Tapasztalat?tomi613 írta:Én már Nov.28-án frissítettem erre .Toniobrian írta:Sziasztok!
Kint az 52.3-as fw, természetesen a független (euro3, hungary).
- sinci
- 1. szint
- Készüléktípus: NOKIA E52
- Has thanked: 11 times
A 051-es fw van a masinán, azóta van egy plusz OVI szinkronizálási lehetőség. Csináltam felhasználói fiókot stb, ami kell a szinkronizáláshoz. Ha ezt használom, ezért fizetnem kell valamit a szolgáltató felé? Az adatforgalmat nem számolom, mert wifin keresztül csináltam!
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Ha wifin keresztül, akkor miért kellene fizetned? Nincs hálózati adatforgalom.sinci írta:A 051-es fw van a masinán, azóta van egy plusz OVI szinkronizálási lehetőség. Csináltam felhasználói fiókot stb, ami kell a szinkronizáláshoz. Ha ezt használom, ezért fizetnem kell valamit a szolgáltató felé? Az adatforgalmat nem számolom, mert wifin keresztül csináltam!
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- 2. szint
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 2 times
A letöltés sebességének mérésére nincs valakinek valami ötlete? Nekem "kettős", de sokszor úgy érzem, hogy lassú. Nem lehet kimérni valahogy?
Más: amikor netezek és jön egy hívás, megszakad a net. Hívás alatt sem tudom (headsettel) netezni. Ez természetesn?
Más végül: amikor jön a hívás, kiírja, hogy "adatkapcsolat felfüggesztve", amikor leteszem: "adatkapcsolat helyreállítva". Meg van még csomó ilyen "i" betűs beugró izé. Ezeket nem lehet letiltani a pékbe? Nagyon idegesítenek!
Más: amikor netezek és jön egy hívás, megszakad a net. Hívás alatt sem tudom (headsettel) netezni. Ez természetesn?
Más végül: amikor jön a hívás, kiírja, hogy "adatkapcsolat felfüggesztve", amikor leteszem: "adatkapcsolat helyreállítva". Meg van még csomó ilyen "i" betűs beugró izé. Ezeket nem lehet letiltani a pékbe? Nagyon idegesítenek!
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Nekem csak akkor nincs net, ha EDGE-et használ, ha 3g-n van, akkor van, azt hiszem azért, mert az más antennát használtgeri írta:A letöltés sebességének mérésére nincs valakinek valami ötlete? Nekem "kettős", de sokszor úgy érzem, hogy lassú. Nem lehet kimérni valahogy?