Nokia E72

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
_pepa
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e72
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E72

Hozzászólás Szerző: _pepa »

Ugye be van állítva a csörgés meg a rezgés?

Igen, persze! Az volt az első amit megnéztem. Hiváskor csörög , rezeg, villog, smseknél semmi. Egyik módban se történik változás.
mrgold
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8-00

Nokia E72 ebook

Hozzászólás Szerző: mrgold »

Néhány PRC ebook E72- es társaimnak, olvasó programmal együtt:
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=36659
tyavi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N73

Hozzászólás Szerző: tyavi »

Sziasztok!

Be van állítva nekem a telefon zárás 1 percre, mért van az ha a gyalogos navigációt elindítom akkor is lezár?

Ha frissíteni szeretném a térképeket, hol tudom megnézni, hogy melyik verzió van most fent és melyik országoké?

Nem tudjátok véletlenül, hogy mi foglal el a 3 Giga memóriakártyából 2.6 Gigát csak a gyári cuccok vannak rajta.

A Nokia Ovi Suite-al nyugodtan frissíthetem a szoftvert?

Köszi
lipiN70
4. szint
4. szint
Készüléktípus: P8 Lite
Nem: Férfi
Has thanked: 36 times
Been thanked: 79 times

Hozzászólás Szerző: lipiN70 »

tyavi írta:Sziasztok!

Be van állítva nekem a telefon zárás 1 percre, mért van az ha a gyalogos navigációt elindítom akkor is lezár?

Ha frissíteni szeretném a térképeket, hol tudom megnézni, hogy melyik verzió van most fent és melyik országoké?

Nem tudjátok véletlenül, hogy mi foglal el a 3 Giga memóriakártyából 2.6 Gigát csak a gyári cuccok vannak rajta.

A Nokia Ovi Suite-al nyugodtan frissíthetem a szoftvert?

Köszi
Ez gondolom egy bug, az sw.-ben... (nem is kicsi)

Aszem ha maploaderben frissítesz, akkor ott írja, hogy már mik vannak a kártyán, de lehet rosszúl emlékszem....Minden esetre ha frissítesz tuti a legújabb lesz fent ;)

A 2,6 Giga szerintem térkép....

frissítheted! (ha szolgáltatós a telód, nem biztos, hogy van újabb sw., ill. ha szürkeinportos lehet eltünik a magyar nyelv, mindenképpen olvassd el a sw. frissítés topicot! )
múlt: ericsson337>768>motorola3690>panasonicGD70>siemensC45>nokia3510i>3200>6230i>N70&6233>N958GB&3110C>E72&2700C>SGS&C5>Note I
mnfx
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SGSII
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: mnfx »

Sziasztok!

Valakinek feltűnt már hogy a telefon sajtó fotóin némileg más a téma kinézete? Konkrétan arra gondolok, hogy más az óra, van dátumjelző rajta, illetve a készenléti ikonok és a felsorolás körül van egy sötét keret.... A screenshot egy T-mobile-os készülékről készült, gyári "Black Business" témával. Lehet, hogy erre nem tették fel a promó képeken is látható témát, de ez akkor sem magyarázat arra, hogy az analóg órán hogy van dázum jelző, és még egy olyan témát se tudtam letölteni amin ne lenne a készenléti ikonok körül sötétített sáv... Persze ez egy aprócska dolog, és lehet csak én vagyok béna, de azért érdekelne ezzel kapcsolatban más véleménye is.

http://kepfeltoltes.hu/view/101005/e72_ ... es.hu_.jpg
dembala
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia E72

Hozzászólás Szerző: dembala »

Nektek volt olyan, hogy a Bluetooth automatikusan kikapcsol egy ido utan? Tehat "KI" allapotba kerul a BT beallitasok-ban. Lehet hogy a tok megnyomja a BT ki be kapcsolo gombot alul? De elvileg mindig lezarom a billentyuzetet mikor a tokba rakom... Ti tapasztaltatok ilyet a BT-tal?
KOszi
dembala
1. szint
1. szint

Hozzászólás Szerző: dembala »

Nem tudjatok hogyan lehet rabirni a beepitett email alkalmazast, hogy ne rezegjen ha uj email jon? Ki van kapcsolva az email ertesites, es a profilomban az email hang is "Ki"-re van allitva. De sajnos amikor uj email van akkor rezeg. FP1-es mobiloknal nem csinalta. Mondjuk azon nem Nokia Messaging volt... Otlet? Koszi!
kokesz82
1. szint
1. szint
Készüléktípus: iphone 5 - note 3
Has thanked: 13 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: kokesz82 »

dembala írta:Nektek volt olyan, hogy a Bluetooth automatikusan kikapcsol egy ido utan? Tehat "KI" allapotba kerul a BT beallitasok-ban. Lehet hogy a tok megnyomja a BT ki be kapcsolo gombot alul? De elvileg mindig lezarom a billentyuzetet mikor a tokba rakom... Ti tapasztaltatok ilyet a BT-tal?
KOszi
nekem nem szokott kikapcsolni a BT.
Ès a bill.zár -t én ugy csináltam hogy feltettem a smart settings nevü progit és ott beállitottam a hangerö fel le kozotti gombot hogy azt használjam, és a gyári bill.zárt pedig letiltottam.
Bazsi007
Újonc
Újonc
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Bazsi007 »

Üdv.
Olyan gondom van hogy tettem rá még régen gps-hez térképet. És akármit csinálok van hogy eltelik 5-6-10 perc mire kapcsolódik a műholdhoz. Azt hiszem ennek nem így kéne mennie. Valamit rosszul lehet beállítva? Öcsém 5800-ja is ilyen, haver meg most vett egyet már ajándék navi csomaggal, és annak elsőre volt kb 2 perc aztán pedig 4-5 másodperc alatt műholdon van és mehet a navigáció.
Ovi suite-el gondoltam frissítek térképet de a telepítési folyamat végén kiírja hogy belső hiba miatt a telepítés nem hajtható végre. Csatlakoztassam újra vagy indítsam újra a gépet.
Ez mitől lehet?
Ja és hackelt a telefon! (ha az ezt jelenti hogy az imei által kapott cer és key fáljal szignózott helloox progit feltelepítettem)
Köszi a segítséget várom a válaszokat!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Bazsi007 írta:Üdv.
Olyan gondom van hogy tettem rá még régen gps-hez térképet. És akármit csinálok van hogy eltelik 5-6-10 perc mire kapcsolódik a műholdhoz. Azt hiszem ennek nem így kéne mennie. Valamit rosszul lehet beállítva? Öcsém 5800-ja is ilyen, haver meg most vett egyet már ajándék navi csomaggal, és annak elsőre volt kb 2 perc aztán pedig 4-5 másodperc alatt műholdon van és mehet a navigáció.
Ovi suite-el gondoltam frissítek térképet de a telepítési folyamat végén kiírja hogy belső hiba miatt a telepítés nem hajtható végre. Csatlakoztassam újra vagy indítsam újra a gépet.
Ez mitől lehet?
Ja és hackelt a telefon! (ha az ezt jelenti hogy az imei által kapott cer és key fáljal szignózott helloox progit feltelepítettem)
Köszi a segítséget várom a válaszokat!
Szia!

A Kiegészített gps miatt talál jelet, ezt olvasd el: viewtopic.php?f=92&t=1482
Egyhelyben 5perc az oké, nem éppen kiemelkedő, lehetne jobb is...

Térképek: van ingyenes verzió, tedd fel azt, Nokia honlapján megtalálod. Esetleg ürítsd ki a memkari cities mappáját, mielőtt térképet töltesz a telóra.
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”