Nokia E7-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: c6-00
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia E7-00
Szia! Köszönöm, hogy válaszoltál! Biztos jó helyen vagyok!
Annyit egy másik fórumról megtudtam, hogy akkor mutatja a karakterszámot, ha nincs "kinyitva" a telefon! És tényleg csak akkor mutatja! Kipróbáltam! Ha kinyitom és úgy akarok üzenetet írni, akkor nem! Erre nincs valami megoldás vagy program? Köszi még egyszer! Üdv Peti

- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Sajnos E7-em nem volt, így ezt nem tudom. Azért az elég nagy hiba lenne, ha így hagyták volna a szoftvert. Milyen verzió van fent?npontpeti írta:Szia! Köszönöm, hogy válaszoltál! Biztos jó helyen vagyok!Annyit egy másik fórumról megtudtam, hogy akkor mutatja a karakterszámot, ha nincs "kinyitva" a telefon! És tényleg csak akkor mutatja! Kipróbáltam! Ha kinyitom és úgy akarok üzenetet írni, akkor nem! Erre nincs valami megoldás vagy program? Köszi még egyszer! Üdv Peti
Talán jár erre valaki, akinek ez a telefonja van.
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: c6-00
- Has thanked: 6 times
Nokia Belle Refresh van rajta, 111.040.1511 szoftververzió 2012.07.28 a szoftver dátuma! Szerintem is elég fura dolog... De talán lesz rá valami megoldás! Legalábbis remélem! Üdv és ismét kösz a segítséget!
- Mijom
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E7-00 N9
- Nem: Férfi
- Has thanked: 5 times
Üdv! Nem tudja valaki született már valami megoldás a video chat pc és E7 között lehetőségre?
Keresgéltem de nem találtam semmit pedig jó lenne ez a funkció

- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Sajna nem, és nem is hiszem, hogy lesz....Mijom írta:Üdv! Nem tudja valaki született már valami megoldás a video chat pc és E7 között lehetőségre?
Viszont ha már itt jársz, meg tudnád nézni, hogy kinyitott állapotban számolja-e az üzeneteknél a karaktert íráskor? Feljebb kérdezte npontpeti.
- Mijom
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E7-00 N9
- Nem: Férfi
- Has thanked: 5 times
Nekem se számolja!Damir írta:Sajna nem, és nem is hiszem, hogy lesz....Mijom írta:Üdv! Nem tudja valaki született már valami megoldás a video chat pc és E7 között lehetőségre?
Viszont ha már itt jársz, meg tudnád nézni, hogy kinyitott állapotban számolja-e az üzeneteknél a karaktert íráskor? Feljebb kérdezte npontpeti.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia E7
- Has thanked: 0
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha keteszem a gyári időjárás widgetet, akkor azt hogyan lehet frissíteni? Sőt, ha az időjárás programot megnyitom, akkor felkapcsolódik a netre, de utána sem frissíti a főképernyőn lévő widgetet. Este sem ugrik át a napocska, holdra...
De ha ki-bekapcsolom, akkor utána frissül a widget is.
Valakinek valami ötlet?
Köszi.
Olyan kérdésem lenne, hogy ha keteszem a gyári időjárás widgetet, akkor azt hogyan lehet frissíteni? Sőt, ha az időjárás programot megnyitom, akkor felkapcsolódik a netre, de utána sem frissíti a főképernyőn lévő widgetet. Este sem ugrik át a napocska, holdra...
Valakinek valami ötlet?
Köszi.
- Doky586
- 3. szint
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 47 times
esetleg a widgetben megadod a várost, hogy ne kelljen gps-el percekig próbálkoznia (a lakásban: sikertelenül).burasu írta:Olyan kérdésem lenne, hogy ha keteszem a gyári időjárás widgetet, akkor azt hogyan lehet frissíteni? Sőt, ha az időjárás programot megnyitom, akkor felkapcsolódik a netre, de utána sem frissíti a főképernyőn lévő widgetet. Este sem ugrik át a napocska, holdra...
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia E7
- Has thanked: 0
Ott hiába nyomok rá, nem reagál semmire. Se Budapest (ami be van állítva), se "valahol máshol"-ra.