Nokia E75
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E75
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E75
Hello!!
Segítség kellene, valamit nagyon elrontottam! Van egy olyan menu, hogy VEZÉRLŐPULT - TELEFON - TITKOSÍTÁS. Olyan szépen sikerült letitkosítani, hogy minden mp3, kép és videó eltünt! Amikor szeretném visszaállítani, kiirja hogy a fájl nem találhato. Mit lehet neki csinálni, hogy visszakapjam a képeimet, zenéimet. videoimat???
JA, és amikor kiszeretném nyitni a billentyűzárat, kéri a biztonsági kódot.
Előre is köszi
Segítség kellene, valamit nagyon elrontottam! Van egy olyan menu, hogy VEZÉRLŐPULT - TELEFON - TITKOSÍTÁS. Olyan szépen sikerült letitkosítani, hogy minden mp3, kép és videó eltünt! Amikor szeretném visszaállítani, kiirja hogy a fájl nem találhato. Mit lehet neki csinálni, hogy visszakapjam a képeimet, zenéimet. videoimat???
JA, és amikor kiszeretném nyitni a billentyűzárat, kéri a biztonsági kódot.
Előre is köszi
-
- Újonc
Hali!
azt be lehet állítani, hogy a névjegyekben beállított szülinpaoakt jelezze? vagy azt csak dísznek lehet beírni? csakm ert a 3510 i jelzett
:D:D
jój tudom,. de uj vagyok a symbiaNban
kijelzőm még mindig nincs
:d de jövéhten elviszem már vohva:D
azt be lehet állítani, hogy a névjegyekben beállított szülinpaoakt jelezze? vagy azt csak dísznek lehet beírni? csakm ert a 3510 i jelzett

jój tudom,. de uj vagyok a symbiaNban
kijelzőm még mindig nincs

Nokia E75(no hack, Garmin navi),Nokia 6310i,Motorola V3
- Tekken
- Újonc
Hi.
Wlanon keresztül szeretnék netezni de eddig nem sikerült.Találok wlan hálozatot ( legyen pl "k10" alatta az "ismeretlen" felirat van )a wlan varázslóval majd opciók - webböngészés indítása.Gondolkodik majd megkapom azt a felületet amit akkor látok amikor a " web " nevű ikont nyitom meg.Majd opciók webcím megnyitása.Beirok egy webcímet de eddig még nem sikerült megnyitnomm eggyet sem.Hibaüzenetként ezt kapom : Az átjáró nem ismert.Majd kitesz a wlan varázsló menüpontjába ahol a wlan kapcsolat alatt az " ismeretlen " szó átvált" imertre " és egy gombszerű ikon jelenik meg mellette de ettöl fogva nem tudok belépni a wlan kapcsolatba.Segítséget kérek.Mit csináljak.
A belépést a használati útmutató alapján próbáltam.Amióta megvettem a telót internetbeállításokat nem módósítottam.A teló független.
Köszi.
Wlanon keresztül szeretnék netezni de eddig nem sikerült.Találok wlan hálozatot ( legyen pl "k10" alatta az "ismeretlen" felirat van )a wlan varázslóval majd opciók - webböngészés indítása.Gondolkodik majd megkapom azt a felületet amit akkor látok amikor a " web " nevű ikont nyitom meg.Majd opciók webcím megnyitása.Beirok egy webcímet de eddig még nem sikerült megnyitnomm eggyet sem.Hibaüzenetként ezt kapom : Az átjáró nem ismert.Majd kitesz a wlan varázsló menüpontjába ahol a wlan kapcsolat alatt az " ismeretlen " szó átvált" imertre " és egy gombszerű ikon jelenik meg mellette de ettöl fogva nem tudok belépni a wlan kapcsolatba.Segítséget kérek.Mit csináljak.
A belépést a használati útmutató alapján próbáltam.Amióta megvettem a telót internetbeállításokat nem módósítottam.A teló független.
Köszi.
-
- Újonc
megcsinálták, ingyé, nem lehetett nagy gáz mert a nem fogadott hívásaim is megmaradtak, meg minden. király 

-
- Újonc
Helllo!!
Hogy tudom a képeimet, videóimat letitkosítani, hogy senki ne tudja megbézni???
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Vagy felraksz egy titkosító programot pl ezt.r3spct írta:Helllo!!
Vagy az x-plore-ben a fájl-nál menü-fájl-attribútumok (vagy 6-os gomb megnyomása)-rejtett-et kipipálod és cserél és kilépés. A galériában meg a gyári fájlkezelőben nem lehet így látni. Ha meg láthatóvá akarod rakni akkor kiveszed a pipát és cserél. De az x-plore-ben így is meg lehet nézni a képet, videót.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
A letöltött programot nem lehet feltelepiteni valami baja van, a másik variáciot nem találom, hol az az x plore?? sehol se találom..
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Ittr3spct írta:A letöltött programot nem lehet feltelepiteni valami baja van, a másik variáciot nem találom, hol az az x plore?? sehol se találom..

Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- Újonc
E75 az s60 az oké de v2 v3 FP1 ,2? vagy ezt emgutdom valahol nézni teloban?
-
- 2. szint
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 12 times
http://nokiaprogramok.hu/modules.php?na ... how&id=115tomiqa írta:E75 az s60 az oké de v2 v3 FP1 ,2? vagy ezt emgutdom valahol nézni teloban?
s60v3 fp2
"Attól hogy a kacsa nem tud úszni még nem biztos,hogy a víz a hülye."