Elims:
Te tudsz beilleszteni a telon vágólapról szöveget a böngészön belül, pl ide a hszbe?
A Könyjelzőknél engedné, de az édes kevés
Mert nekem nem ajánlotta fel ezt a lehetőséget
Nálam se lehet.Pedig most átnéztem a-tól z-ig,de sehogysem lehet. Vhogyan a billentyűzeten kellene előhozni azt a szerkesztés gombot.Próbáltam folyamatosan nyomni,egyszerre nyomni goombokat,de nem jön össze. A shift+chr-nél a bevitel nyelve,de a beillesztés sehol.Ahogy írtad,menůben sem.
A tiéden hol van a rövid ű,mert én azt sem találom.Ha a chr+u -t nyomkodom nincs,csak az u betű fölött van egy karika.
Elims:
Akkor írok a Nokianak, hogy a köv. szoftba, már ezt a lehetőséget is tegyék bele, mert ez égő kicsit egy kommunikátortól
Akkor leírom, hogy mit hol találsz a billen:
chr+k =ü
chr+l =ű
chr+9 =ö
chr+0 =ő
chr+' =é
chr+< =á
Csak így lazán.. :-) Írsz a nokiának?? :-))
Szerintem is jó lenne.Én legtöbbet a telefonon internetezek.
Az lehet a gond,hogy nem a saját "környezetébe" írnánk a beilleszteni valót. Remélem érted mire gondolok.
Köszi! A többit már kitapasztaltam,a rövid ü-vel voltam bajban. ) A hosszú ű-t eddig úgy írtam be,hogy chr+3szor u.
És ha már neked is ilyen telefon van mond már el légyszives,hogy a ngage játékok hogy működnek a belső kijelzőn?Mondjuk a horgászós játék,full kijelzőn van? Mert csak akkor telepítem,ha megy a belsőn is elég nagyban.A külső kijelzőt kicsinek tartom (n95 után).
Minap raktam zenéket a kártyámra, raktam be a telóba, és a gyári lejátszó többet nem nyitotta meg a kártyát, csak a telómemóriát. Más lejátszó és kezelő gond nélkül viszi. Miért hülyülhetett meg az egész? Hogyan tudnám orvosolni? Formázni nem akarom.
próbáld meg esetleg ezt (nekem is volt már hasonló):
- alaphelyzetbe van a telód (készenléti menü)
- megnyomod a kikapcsoló gombot (nem nyomva tartod csak megnyomod)
- lemész ott van h "memóriakártya eltávolítása" -> ok
- vársz majd az utasítás szerint kiveszed és ok
(esetleg még: - kikapcsolod a telód, majd vissza)
- beteszed a memkarid
- vársz 1 kicsit (míg pl nekem előjön h elindítom-e a garmint)
- majd elindítod a zenelejátszót
- és elvileg megy...
vagy esetleg még zenetár frissítése..
nekem ilyen akkor volt amikor rosszul vettem ki a memkarit.. ezért veszem ki mindig 'biztonságosan'.
Sajnos nem jó így se, de köszönöm szépen azért.
Viszont a memkari lejátszási listáit látja, és ha azokat elindítom, akkor mennek a számok
Viszont a zenetárban csak a telómemóriát látom
A'sszem lesz formázás.
volt sw frissítésed aminél nem formáztad a memkarid? (vagy esetleg hozzá lett formázva?)
zenetár adatainál kiírja a memkarid? (zenetár/opciók)
vagy ha teszel rá új számot (a memkarira)?
(-> esetleg felteszed rá újra a számokat?)
szerk: esetleg ha máshova teszed a számokat?
Már régen volt sw frissítés és memkari formázás.
A zenéket mindig ugyanoda rakom E./zene
Több, mint fél éve így szoktam rá pakolni zenéket és ment.
Lehet hogy a több, mint 700 db számot már nem képes felismerni?
Na mindegy, nem vacakolok vele, formázok mindent