Nokia E51

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
Geeco
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E 51
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E51

Hozzászólás Szerző: Geeco »

Sziasztok!

Ti milyen mobiltárca progit ajánlanátok e-51-re?
Nekem olyan megbízható progi kéne, ami tutira kompatibilis az e-51-el, de az sem lenne hátrány, ha nemcsak jegyzeteket, de fájlokat is (pl. képek, videók, e-mailben kapott office fájok stb.) is bele lehetne rakni a "trezorba"...
A telefonom nincs hackelve, nem is tervezem, szal olyan progik előnyben, amiket nem kell szignózni.... :yes:
Bármilyen infót előre is köszi! :Notworty:
sutyi
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia E51 PCode 0554359 Black
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: sutyi »

Geeco írta:Sziasztok!

Ti milyen mobiltárca progit ajánlanátok e-51-re?
Nekem olyan megbízható progi kéne, ami tutira kompatibilis az e-51-el, de az sem lenne hátrány, ha nemcsak jegyzeteket, de fájlokat is (pl. képek, videók, e-mailben kapott office fájok stb.) is bele lehetne rakni a "trezorba"...
A telefonom nincs hackelve, nem is tervezem, szal olyan progik előnyben, amiket nem kell szignózni.... :yes:
Bármilyen infót előre is köszi! :Notworty:
Talán próbáld meg a Handy Safe Pro-t....
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... load=20917

Ps.:én ugyan nem használom,de egyik haverom igen,és nagyon dícséri... :yes:
Kép
pepe0419
Újonc
Újonc
Készüléktípus: NOKIA C6-00
Has thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: pepe0419 »

Salmi írta:Lehet, hogy nem teljesen normális, de gondot nem okozhat ez a probléma szerintem. De ha navigálás közben is késik, akkor az már egy probléma lehet. Már csak az a kérdés, hogy több programnál is az említett hibát produkálja, vagy csak egynél, mert ha utóbbi, akkor a progi lehet a ludas.
Igen, pont az a gondom, hogy gyakran a navigálás is késik (pl. 5-10 mp múlva veszi észre, hogy elindultam). Néhány ki-be lépés a Garminba és a GPS ki-be kapcsolása megoldja a gondot, de nem lehet így azért mindig :hmm2: . A Nokia "GPS adatok" progija fel sem ismeri a GPS vevőt, ha már párosítva van a telefonnal, ilyenkor meg kell szüntetni a párosítást, a GPS adatok felismeri, párosítja és akkor megy. Ezt sem értem :(
Hojzi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e51

Hozzászólás Szerző: Hojzi »

A szolgáltató által belegyepesített vackokat, el lehet valahogy távolítani a telefonból? Gondolok itt a pannonos indítólogóra illetve a "default" gprs stb beállításokra, baromi idegesítő, hogy amikor nincs wifi szó nélkül gprsen keresztül csatlakozik a teló, ezt szeretném kivédeni
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Hojzi írta:A szolgáltató által belegyepesített vackokat, el lehet valahogy távolítani a telefonból? Gondolok itt a pannonos indítólogóra illetve a "default" gprs stb beállításokra, baromi idegesítő, hogy amikor nincs wifi szó nélkül gprsen keresztül csatlakozik a teló, ezt szeretném kivédeni
Fel lehet rá tenni a független szoftvert de nem lesz független a telefon és garancia vesztéssel jár.
Itt írnak bővebben hogyan kell azt csinálni.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
sutyi
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia E51 PCode 0554359 Black
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: sutyi »

Hojzi írta:A szolgáltató által belegyepesített vackokat, el lehet valahogy távolítani a telefonból? Gondolok itt a pannonos indítólogóra illetve a "default" gprs stb beállításokra, baromi idegesítő, hogy amikor nincs wifi szó nélkül gprsen keresztül csatlakozik a teló, ezt szeretném kivédeni
Itt egy módszer,hogy megváltoztasd az indító-képet:
http://www.smartnews.hu/2008/06/inditok ... toztatasa/
A kapcsolatoknál be tudod állítani,hogy mindíg kérdezzen rá,melyik kapcsolattípust használja,így elkerülhető a nem kívánt csomaghasználat. :yes:
Kép
BertM
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E51

Hozzászólás Szerző: BertM »

Sziasztok,

Kicsit meghülyült a telefonom, hátha láttatok már ilyet:
Leveleket olvasgattam, az Üzenetek alatt, valamint a Gmail-ről letölthető alkalmazással. Az aktív készenlétnél ki van téve ikonnak az új üzenet írása, ha ezt megnyomom, akkor "Készenlét: a memória megtelt. zárjon be ... alkalmazást és próbálja újra." ill "Megtelt a mem." hibaüzeneteket ad. Ha a menüből megyek oda, úgy működik, ám úgy néz ki, hogy kicsit belassult az egész.
Természetesen nincs megnyitva semmi, a Gmail-es alkalmazást is leszedtem. Van még maps és Fring, azt nem bántottam. A kikapcsolás és az aksi leszedése nem segít. 200.34.36 24-04-2008 RM-244 Nokia E51(228.03) a verziószáma, érdemes ezt upgrade-elni?. Vagy adjak neki reset-et? (*#7780# avagy *#7370#, de ezeket nem eddig még nem mertem.)

Köszi.
Bert
botarobi64
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E51

Hozzászólás Szerző: botarobi64 »

Sziasztok Hölgyek,Urak!
Sikeresen végigolvastam az egész E51 topicot,szeretném kérni Tőletek,hogy javasoljatok számomra sztereó fülest zenére,utcára,autóban.Koromnál fogva(44) a fültakarós kivitelt talán mellőzném!Előre is köszönöm!
borocsik
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e51

Hozzászólás Szerző: borocsik »

6_2_3_0_i írta:
hlevelek írta:sziasztok!
...
- este kikapcsolom a telefont, reggel bekapcsolva a dátum elállítódik (tegnap 1 nappal korábbra, ma reggel a pénteki dátumot mutatta)
...
Köszi
Nézd meg, hogy az időzóna jól van-e beállítva (Menü->Óra->Opciók->Beállítások->) GMT+1 Budapest -re. Vagy ugyanitt legalul ki is kapcsolhatod az idő automatikus frissítését.

A villogást nekem is csinálja, de csak bekapcsoláskor, így engem se zavar. (Pláne, hogy hetekig ki se kapcsolom, éjszakánként csak offline módba teszem.)
Sziasztok!Nekem is hasonló gongom van az E51-es telcsimmel,és ez azóta jelentkezik amióta frissítettem a sw-ét 300.54.56-ra.Több coddal is kipróbáltam,de a jelenség megmaradt!Előtte a 200.....SW volt rajta azzal semmi gond nem volt.Valakinek valami tipje?Üdv. :hmm2:
6_2_3_0_i
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HUAWEI P9
Has thanked: 3 times
Been thanked: 12 times

Hozzászólás Szerző: 6_2_3_0_i »

botarobi64 írta:Sziasztok Hölgyek,Urak!
Sikeresen végigolvastam az egész E51 topicot,szeretném kérni Tőletek,hogy javasoljatok számomra sztereó fülest zenére,utcára,autóban.Koromnál fogva(44) a fültakarós kivitelt talán mellőzném!Előre is köszönöm!
Nézz körül itt: http://www.nokiaprogramok.hu/forum/view ... ?f=63&t=87
2110i, 6110, 7110, 6210, 6310, 6230i, E51, C7 RIP NOKIA :-( Galaxy S4 mini, HUAWEI P9
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”