Segítséget szeretnék kérni. Fiam mobilját nem lehet tölteni, amig be volt kapcsolva tudta tölteni, most lemerült teljesen /tudom

Van rá valami megoldás?
Szia. Fel kell tölteni teljesen a telot. Ha nem kapcsol be úgy se akkor meg kell próbálni phönix progival feléleszteni.maki6 írta:Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni. Fiam mobilját nem lehet tölteni, amig be volt kapcsolva tudta tölteni, most lemerült teljesen /tudom/ és nem megy a töltés. Világít a fehér töltőlámpa csak éppen nem kapcsolódik be a telefon, nem tudja hogy most tölti egyáltalán v. mi van?
Van rá valami megoldás?
Phoenixel nem fogja megjavítani az aksi-problémát, inkább valószínű hogy gondokat okoz magának vele.kukszi írta:Ha nem kapcsol be úgy se akkor meg kell próbálni phönix progival feléleszteni.
Szia!maki6 írta:Nem tudom hogy egyáltalán tölt e? Rajta van legalább egy félóráig, villog a fehér fény, nem kapcsol be magától és nem is tudom bekapcsolni. Másik töltőm nincs, ami van egy samsung mobilé, azzal elvileg régen töltötte, most azzal sem.
A töltőfejen. Viszont ha gyári, akkor menni kéne. Van még rá gari?maki6 írta:A gyári eredeti töltőjével tölteném. Nem tudom hol tudom azt megnézni amit írsz?
Sokat nem árthatsz vele, hagyd töltőn sokáig.maki6 írta:1200 mA-t ír az outputnál. Van még rá gari, bár a közelben nincs szervíz eléggé nehézkes a javíttatása ezért próbáltam hátha meg tudnánk oldani mi is.