Nokia E7-00

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
npontpeti
Újonc
Újonc
Készüléktípus: c6-00
Has thanked: 6 times
Been thanked: 0

Re: Nokia E7-00

Hozzászólás Szerző: npontpeti »

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Páromnak van egy Nokia E7 telefonja! Az a probléma, hogy ha emailt akar írni, akkor nagyon lassú! De csak emailnél lassú, a többi funkció normálisan működik! A betűket lassan jeleníti meg. Ez még nem lenne baj, mert ki lehetne várni, amíg megjelennek a betűk, de rövid idő után megáll, kifagy a telefon. Vagyis csak a net. Ha kilép, akkor utána újra tud netezni, de az emailnél újra ugyanazt csinálja! Szerintetek mi lehet a gond vagy mit lehetne tenni? Előre is köszönöm a segítséget! Üdv Peti
Mijom
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E7-00 N9
Nem: Férfi
Has thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: Mijom »

Helló! Frissítettem a telefonom Belle Refreshre azóta nem akarja beolvasni a témahatésokat E: meghajtoról. Valakinek valami megoldás? :hmm2:
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

npontpeti írta:Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Páromnak van egy Nokia E7 telefonja! Az a probléma, hogy ha emailt akar írni, akkor nagyon lassú! De csak emailnél lassú, a többi funkció normálisan működik! A betűket lassan jeleníti meg. Ez még nem lenne baj, mert ki lehetne várni, amíg megjelennek a betűk, de rövid idő után megáll, kifagy a telefon. Vagyis csak a net. Ha kilép, akkor utána újra tud netezni, de az emailnél újra ugyanazt csinálja! Szerintetek mi lehet a gond vagy mit lehetne tenni? Előre is köszönöm a segítséget! Üdv Peti
Szia!

Fiók törlése, ha az nem elég, akkor szoftverfrissítés.
Mijom írta:Helló! Frissítettem a telefonom Belle Refreshre azóta nem akarja beolvasni a témahatésokat E: meghajtoról. Valakinek valami megoldás? :hmm2:
Szia!
Nem vagyok biztos benne, de azt hiszem, hogy megváltoztattak valamit ezzel kapcsolatban. Kérdezd meg bladehu2, Taylor, vagy joe3 kollégákat, ők tuti tudnak jó választ adni.
These users thanked the author Damir for the post:
npontpeti (2012-10-08 hétf. 20:16:15)
Rating: 2.63%
npontpeti
Újonc
Újonc
Készüléktípus: c6-00
Has thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: npontpeti »

Damir írta:
npontpeti írta:Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Páromnak van egy Nokia E7 telefonja! Az a probléma, hogy ha emailt akar írni, akkor nagyon lassú! De csak emailnél lassú, a többi funkció normálisan működik! A betűket lassan jeleníti meg. Ez még nem lenne baj, mert ki lehetne várni, amíg megjelennek a betűk, de rövid idő után megáll, kifagy a telefon. Vagyis csak a net. Ha kilép, akkor utána újra tud netezni, de az emailnél újra ugyanazt csinálja! Szerintetek mi lehet a gond vagy mit lehetne tenni? Előre is köszönöm a segítséget! Üdv Peti
Szia!

Mijom írta:Helló! Frissítettem a telefonom Belle Refreshre azóta nem akarja beolvasni a témahatésokat E: meghajtoról. Valakinek valami megoldás? :hmm2:
Szia!
Nem vagyok biztos benne, de azt hiszem, hogy megváltoztattak valamit ezzel kapcsolatban. Kérdezd meg bladehu2, Taylor, vagy joe3 kollégákat, ők tuti tudnak jó választ adni.

Köszi! De milyen fiókot kellene törölni? A szoftverfrissítés annyiból gáz, hogy kb 4 hónapja lett frissítve, akkor viszont nem tudta bontani a vonalat telefonáláskor... De megpróbáljuk! Köszi még egyszer! Üdv Peti
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

npontpeti írta:
Damir írta:
Szia!

Szia!
Köszi! De milyen fiókot kellene törölni? A szoftverfrissítés annyiból gáz, hogy kb 4 hónapja lett frissítve, akkor viszont nem tudta bontani a vonalat telefonáláskor... De megpróbáljuk! Köszi még egyszer! Üdv Peti
Hát az email fiókot.
These users thanked the author Damir for the post:
npontpeti (2012-10-09 kedd 06:32:47)
Rating: 2.63%
Mijom
Újonc
Újonc

Helló! Tud valaki olyan programról amivel lehet videóhívást kezdeményezni telefon és pc között?
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

Mijom írta:Helló! Tud valaki olyan programról amivel lehet videóhívást kezdeményezni telefon és pc között?
Sajna nincs semmi. Régen volt a skype, de megszűntette ezt...
Mijom
Újonc
Újonc

Damir írta:
Mijom írta:Helló! Tud valaki olyan programról amivel lehet videóhívást kezdeményezni telefon és pc között?
Kár pedig jó lett volna valami. Pont az ilyen dolgokkal kényszerítik az embereket,hogy vegyenek androidot. Pedig ha jól tudom a skypot felvásárolta a Microsoft az meg ugye Nokia szövetséges. Akkor meg miért nincs ez a funkció??????? :stupid:
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

Mijom írta:
Damir írta:
Kár pedig jó lett volna valami. Pont az ilyen dolgokkal kényszerítik az embereket,hogy vegyenek androidot. Pedig ha jól tudom a skypot felvásárolta a Microsoft az meg ugye Nokia szövetséges. Akkor meg miért nincs ez a funkció??????? :stupid:
Régen se a gyári kliensben volt, hanem a Fringben. Aztán a Skype letiltotta a külső programok használatát, és így ez a funkció is repült.
Mijom
Újonc
Újonc

Kár pedig jó lett volna valami. Pont az ilyen dolgokkal kényszerítik az embereket,hogy vegyenek androidot. Pedig ha jól tudom a skypot felvásárolta a Microsoft az meg ugye Nokia szövetséges. Akkor meg miért nincs ez a funkció??????? :stupid:[/quote]
Régen se a gyári kliensben volt, hanem a Fringben. Aztán a Skype letiltotta a külső programok használatát, és így ez a funkció is repült.[/quote]

Pont ezért lenne jó egy gyári kliens amin müködne ez a funkció. Fring nekem is fent van mert állitólag ment vele a gtalk videó hívás de már ez is le van tiltva.
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”