Nokia E51

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
maggi_1886
4. szint
4. szint
Készüléktípus: ZTE Blade Nokia N82
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Re: Nokia E51

Hozzászólás Szerző: maggi_1886 »

huligan82 írta:Sziasztok!

Adott egy 8mb os pdf dokumentum és az istennek se tudom megnyitni sehogy se!

Azt írja nincs elég memória! De márpedig van hely a telefonon is és a kártyán is és megnéztem egy progival 41 mega ram is van!

Mi lehet a probléma?
KÖSZI

a 3-4 megánál nagyobbakat so sem fogja megnyitni...
szedd le ezt: Pdf+ Standard 1.75(05) ez akár mekkorát megnyit.én próbáltam már vele 50-60 megásat is.lehet hogy sokáig tartott, de megnyitotta :!: :taps1:
Samsung Galalxy SII vk.6.4 final
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
huligan82
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia E-51+Lg optimus GT540
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: huligan82 »

maggi_1886 írta:
huligan82 írta:Sziasztok!

Adott egy 8mb os pdf dokumentum és az istennek se tudom megnyitni sehogy se!

Azt írja nincs elég memória! De márpedig van hely a telefonon is és a kártyán is és megnéztem egy progival 41 mega ram is van!

Mi lehet a probléma?
KÖSZI

a 3-4 megánál nagyobbakat so sem fogja megnyitni...
szedd le ezt: Pdf+ Standard 1.75(05) ez akár mekkorát megnyit.én próbáltam már vele 50-60 megásat is.lehet hogy sokáig tartott, de megnyitotta :!: :taps1:
Köszi kipróbálom!!!
Nokia E-51 + Nokia LD-4W + LG GT540 Gingerbread (CodeAurora repo 2.3.2)
hlevelek
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E51

Hozzászólás Szerző: hlevelek »

sziasztok!

A szakértő segítségetekre lenne szükségem!

Egy hete lettem tulajdonosa egy használt, egy éves E51-esnek.

Használata során az alábbi hibákra lettem figyelmes:

- este kikapcsolom a telefont, reggel bekapcsolva a dátum elállítódik (tegnap 1 nappal korábbra, ma reggel a pénteki dátumot mutatta)

- a kijelző világítás ha egyszerre világít a gombsorral, akkor halvány, és néha gondol egyet, kikapcsol a számsorvilágítás és felerősödik a kijelző

- bekapcsoláskor ugrál a kijelző, amikor betöltené az alap kijelzőt (hálózat, óra, töltés, aktív készenlét, stb.)

Nem tudom, hogy a leírtakat más is tapasztalta e, ha igen, kérlek adjatok tanácsot!

Köszi
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Nem: Férfi
Has thanked: 112 times
Been thanked: 350 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

hlevelek írta:sziasztok!
A szakértő segítségetekre lenne szükségem!
Egy hete lettem tulajdonosa egy használt, egy éves E51-esnek.
Használata során az alábbi hibákra lettem figyelmes:
- este kikapcsolom a telefont, reggel bekapcsolva a dátum elállítódik (tegnap 1 nappal korábbra, ma reggel a pénteki dátumot mutatta)
- a kijelző világítás ha egyszerre világít a gombsorral, akkor halvány, és néha gondol egyet, kikapcsol a számsorvilágítás és felerősödik a kijelző
- bekapcsoláskor ugrál a kijelző, amikor betöltené az alap kijelzőt (hálózat, óra, töltés, aktív készenlét, stb.)
Nem tudom, hogy a leírtakat más is tapasztalta e, ha igen, kérlek adjatok tanácsot!
Köszi
Próbáld ki, hogy formázod a telót. Ha nem segít, akkor szoftverfrissítés(mindkét esetben törlődik minden a telóról, amit te tettél rá. Tel. számok, stb.) Ha egyik sem segít, akkor szervíz.
Kép Kép
hlevelek
Újonc
Újonc

A szoftverét épp tegnap frissítettem (a 300-asra), formázással még nem próbálkoztam. Az így (szoftverfrissítést követően) segíthet? Esetleg egyéb ötlet?
huligan82
1. szint
1. szint

hlevelek írta:A szoftverét épp tegnap frissítettem (a 300-asra), formázással még nem próbálkoztam. Az így (szoftverfrissítést követően) segíthet? Esetleg egyéb ötlet?
A kijelző és a bill fényerejét egy érzékelő állítja a megfelelő fényviszonyokhoz! Ezt azsem energiatakarékos módban ki tudod kapcsolni!

A bekapcsolásnál ugárálás dolog nekem is jelentkezik de csak pár pillanat engem nem zavar!

BY
hlevelek
Újonc
Újonc

huligan82 írta:
hlevelek írta:A szoftverét épp tegnap frissítettem (a 300-asra), formázással még nem próbálkoztam. Az így (szoftverfrissítést követően) segíthet? Esetleg egyéb ötlet?
A kijelző és a bill fényerejét egy érzékelő állítja a megfelelő fényviszonyokhoz! Ezt azsem energiatakarékos módban ki tudod kapcsolni!

A bekapcsolásnál ugárálás dolog nekem is jelentkezik de csak pár pillanat engem nem zavar!

BY
Te mit javasolnál, melyik a legideálisabb beállítás a fent említett fényviszony-skálán?
kusik
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e51

Hozzászólás Szerző: kusik »

Sziasztok!!

tudna valaki olyanban segíteni, hogy milyen programmal tudnám azt elérni, hogy ha megynyomom a hívás gombot akkor a megjelenő hívásoknál ne csak a név látszodjon, hanem a hozzá tartozó szám is. A régi s40-es programja sokkal jobb volt. Pl felajánlotta az sms küldésnél az utolsó küldés címzetjét. Ebben ez sincs. Lehet ezeket pótolni valahogy?

üdv:Karesz
huligan82
1. szint
1. szint

hlevelek írta:
huligan82 írta:

BY
Te mit javasolnál, melyik a legideálisabb beállítás a fent említett fényviszony-skálán?

Szia!

Én maximum alatt 1 el használom és nem tökéletes!!
huligan82
1. szint
1. szint

kusik írta:Sziasztok!!

tudna valaki olyanban segíteni, hogy milyen programmal tudnám azt elérni, hogy ha megynyomom a hívás gombot akkor a megjelenő hívásoknál ne csak a név látszodjon, hanem a hozzá tartozó szám is. A régi s40-es programja sokkal jobb volt. Pl felajánlotta az sms küldésnél az utolsó küldés címzetjét. Ebben ez sincs. Lehet ezeket pótolni valahogy?

üdv:Karesz

Na erre én is kíváncsi vagyok!!!

Nekem is hiányzik az s40 ből megszokott egyszerű dolgok!!!
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”